Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Bērds gatavojas beigt karjeru

Andrejs Siliņš

Bērds gatavojas beigt karjeru
Tanoka Bērds
Foto: Scanpix Baltics

SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) Elites divīzijas trešā labākā sezonas kluba Tartu "Rock" amerikāņu centra spēlētājs Tanoka Bērds, visticamāk, pēc sezonas beigs karjeru.

Jau rudenī, ierodoties Tartu, Bērds apgalvoja, ka šī ir basketbolista pēdējā profesionāļa sezona, un pēc Baltijas līgas brionzas godalgu iegūšanas to vēlreiz apstiprināja "Rock" galvenais treneris Indreks Visnapū: "Viņš ir lielisks cīnītājs un ar milzīgu pieredzi šāda veida turnīros jau iepriekš. Spēles laikā var iet visādi, bet brīžos, kad vajag, viņš izdara to, ko no viņa sagaida. Par karjeras beigšanu runājot, pirms nedēļas viņš gan teica, ka par 80 procentiem ir drošs par to, taču galīgo lēmumu pieņems pēc sezonas. Varbūt pēc kādas nedēļas viņš būs nometis v ēl pāris procentus."

37 gadus vecais un 206 centimetrus garais Bērds profesionāļa karjeru sāka 1993. gadā pēc "Boise State" universitātes beigšanas, kad pievienojās Romas "Lottomatica". Tartu "Rock" ir Bērda 15. darba vieta karjerā. Vairākas sezonas amerikānis pavadījis Itālijā, Spānijā un Turcijā, kļuvis par pieckārtēju Lietuvas čempionu, Baltijas un Turcijas čempionu, kā arī Spānijas kausa ieguvēju. Sešas reizes atzīts par vērtīgāko līgas spēlētāju, tai skaitā Spānijā divas reizes.

 +10 [+] [-]

, 2009-04-25 19:26, pirms 15 gadiem
ļoti interesants un kolorīts spēlētājs

  -1 [+] [-]

, 2009-04-25 19:31, pirms 15 gadiem
Vel jau var kadu 1-2 paspelet
Slēpts komentārs: Tomijs

  +2 [+] [-]

, 2009-04-26 08:23, pirms 15 gadiem
Leģenda!