Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

"Valmiera" Zviedrijā pret "delfīniem"

"Valmiera" Zviedrijā pret "delfīniem"
"Valmieras" basketbolisti
Foto: Jānis Priedītis

Vakar Basketbola kluba "Valmiera" basketbolisti devās ceļā, lai šodien plkst. 20.00 Zviedrijas pilsētā Norčēpingā MasterCard Baltijas Basketbola līgas (BBL) Elites divīzijas mačā tiktos ar vietējo "Dolphins" komandu.

Abas komandas savā starpā jau tikušās reizi un tas bija 12. novembrī Valmierā, kad diezgan līdzīgā cīņā "BK Valmiera" ar rezultātu 79:69 piekāpās viesiem. Noteikti jāgaida, ka "delfīni" ceturtdien būs agresīvi noskaņojušies izcīnīt uzvaru savās mājās, jo pēdējā FIBA Izaicinājuma kausa izcīņas TOP16 turnīra spēlē izbraukumā tika zaudēts "Ventspilij", kā arī BBL turnīrā 19.februārī Igaunijā nācās zaudēt "Rock" basketbolistiem. Rezultatīvākais "delfīnu" rindās joprojām 213cm garais centra spēlētājs Joakima Kjelboma, kurš vidēji spēlē gūst 15,1 punktus un izcīna vidēji 6,32 atlēkušās bumbas. Jācer, ka ar centra spēlētāju galā tiks Pāvels Veselovs, kuram vidēji 13,2 punkti, kā arī labs palīgs būs Artūrs Valeika. Tieši iepriekšējā abu komandu tikšanās reizē rezultatīvākais ar 18 punktiem bija Pāvels Veselovs, bet "delfīniem" Oladapo Ayuba ar 19 punktiem.

Komandai līdzi nav devies Juris Andžejevskis, kuram vakar tika veikta rokas operācija, tāpat atveseļošanās procesu turpina Klāvs Bedrītis, bet saslimis ir centra spēlētājs Viktors Iļjins. Komanda ieradusies 9 spēlētāju sastāvā tāpēc noteikti cīņa nebūs viegla, bet cerēsim, ka Zviedrijas aukstums nebūs aizbiedējis "BK Valmiera" cīņas sparu un neatlaidību.

Informāciju sagatavoja:
Kate Glika
"BK Valmiera" Sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste


, 2011-02-24 13:11, pirms 13 gadiem
Bez Andžejevska būs pagrūti, it sevišķi ja vēl Bedrītis un Iļjins nav... manuprāt Valmiera pasteidzās ar Ansona atlaišanu, jo viņš bija labi iejuties un tagad noderētu
, 2011-02-24 13:19, pirms 13 gadiem
Jāņem!!!!
, 2011-02-24 15:20, pirms 13 gadiem
Western rakstīja: Bez Andžejevska būs pagrūti, it sevišķi ja vēl Bedrītis un Iļjins nav... manuprāt Valmiera pasteidzās ar Ansona atlaišanu, jo viņš bija labi iejuties un tagad noderētu
Andžejevskis ir liels zaudējums, bet par Bedrīti jau nu gan nepiekritīšu!
, 2011-02-24 15:34, pirms 13 gadiem
Western rakstīja: Bez Andžejevska būs pagrūti, it sevišķi ja vēl Bedrītis un Iļjins nav... manuprāt Valmiera pasteidzās ar Ansona atlaišanu, jo viņš bija labi iejuties un tagad noderētu
No basketbola kaut ko saproti un seko līdz??? Juris jau vairāk kā mēnesi nespēlē, ir liels zaudējums, bet tas nav negaidīts trieciens, nu Bedrītis ir kapātājs bet arī sen jau traumēts, par Iljinu nu jauns zaļs, laukumā pa pāris minūtēm tāpat vairāk netiktu... drīzāk Cipi vajadzēja paturēt, vai Ansons tas labākais? Stipri šaubos, bet vienu garo vajag un tagad arī vajag vienu 3šo numuru (Jura vietā)
VEIKSMI VALMIERAI!!
, 2011-02-24 17:05, pirms 13 gadiem
serkocins rakstīja: No basketbola kaut ko saproti un seko līdz??? Juris jau vairāk kā mēnesi nespēlē, ir liels zaudējums, bet tas nav negaidīts trieciens, nu Bedrītis ir kapātājs bet arī sen jau traumēts, par Iljinu nu jauns zaļs, laukumā pa pāris minūtēm tāpat vairāk netiktu... drīzāk Cipi vajadzēja paturēt, vai Ansons tas labākais? Stipri šaubos, bet vienu garo vajag un tagad arī vajag vienu 3šo numuru (Jura vietā)
VEIKSMI VALMIERAI!!
diez vai Brūniņš no Zemgales nav Valmierai padomā?
Valmierai: Jānovēl uzvara un tikai!
, 2011-02-25 09:40, pirms 13 gadiem
Brūniņam patiesībā sen laiks pensijā - ja neiet viņa "skrūvētie" troikas ar kreiso roku un praktiski bez trajektorijas, tad arī nekā cita vairāk arsenālā nav (un nekad nav bijis). Ja nu varbūr par sviestmaizi ar sieru kā NZ?
2016. gadā Artūrs Bērziņš "Valmieras/Ordo" rindās trešo reizi karjerā kļuva par Latvijas čempionu 
Foto: bkvalmiera.lv
14

Artūrs Bērziņš liek punktu spēlētāja karjerai

Bijušais Latvijas valstsvienības basketbolists un trīskārtējais Latvijas čempions Artūrs Bērziņš 30 gadu vecumā veselības problēmu dēļ nolēmis likt punktu profesionāla sportista karjerai, Bērziņš atklāja Sportacentrs.com.
BK "Ventspils" un tā atbalstītāji: vienīgais Latvijas klubs, kuram izdevās uzvarēt Baltijas līgā
Foto: Aivars Ķesteris, f64
17

Baltijas Basketbola līga pēc 14 gadu darba beidz pastāvēt

Baltijas basketbola līga (BBL) pārtrauks darbību, trešdien, 13. jūnijā, žurnālistiem apstiprināja Lietuvas basketbola līgas (LKL) prezidents Remigijs Milašis. Paziņojums izskanēja īsu brīdi pēc tam, kad tika apstiprināta Latvijas-Igaunijas vīriešu čempionāta izveide.
Lonzo Bola viesošanās Lietuvā nebūs pārāk ilga
Foto: 15min.lt
35

Bolu šovs beidzies: skandalozā ģimene pametīs "Vytautas" un Lietuvu

Prienu "Vytautas" priekšā noslēdzošās spēles Lietuvas Basketbola līgā, taču Lamelo un Liandželo Boli kopā ar savu tēvu Lavāru pametīs valsti un atgriezīsies Amerikā.