Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Rozītis: ''Esam tādā fiziskā kondīcijā, ka pēdējā ceturtdaļā dominējam''

Krišs Upenieks

Rozītis: ''Esam tādā fiziskā kondīcijā, ka pēdējā ceturtdaļā dominējam''
Rūdolfs Rozītis
Foto: Lāsma Irša, bkjekabpils.lv

''Jēkabpils'' galvenais treneris Rūdolfs Rozītis pēc izstāšanās no Baltijas Basketbola līgas (BBL) turnīra sacīja, ka trūkstoši punkti jāmeklē pirmās spēles pirmajās desmit minūtēs.

''Uzvarējām! Domāju, ka parādījām labu cīņu, bet ar to nepietika. Ja mēs meklējam, kur pietrūka kāds punkts, tad tas jāmeklē pirmās spēles pirmajā ceturtdaļā – 8:26,'' tā pēc uzvaras Ķēdaiņos, ar ko nepietika, lai iekļūtu nākamajā kārtā, sacīja ''Jēkabpils'' galvenais treneris Rūdolfs Rozītis.

''Mēs regulāri parādam, ka esam tādā fiziskā kondīcijā, ka pēdējā ceturtdaļā dominējam, bet jāspēlē visas 40 minūtes, šajā gadījumā – visas 85. Paldies līdzjutējiem, kas atbrauca tālo ceļu uz Ķēdaiņiem! Turpinām strādāt un gatavoties „OlyBet” LBL mačiem,'' turpināja Rozītis.

Vakar "Triobet" Baltijas Basketbola līgas astotdaļfināla otrajā spēlē izbraukumā Ķēdaiņos "Jēkabpils" pamatlaiku noslēdza ar četru punktu pārsvaru, bet spēles pagarinājumā par punktu vairāk guva "Nevežis" basketbolisti, izslēdzot jēkabpiliešus no BBL "play-off" turnīra."Jēkabpils" divu spēļu summā piekāpās ar 154:155.

Izmantotie resursi:
BKJekabpils.lv - BK „Jēkabpils” ar sāpīgu...