Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Kairis: ""Kalev" ir viena no BBL favorītēm"

Kairis: ""Kalev" ir viena no BBL favorītēm"
Donalds Kairis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc piektdienas vakarā izcīnītās uzvaras pār Tallinas "Kalev/Carmo" SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) spēlē Rīgas ASK galvenais treneris Donalds Kairis izteicās, ka pretinieku komandu uzskata par vienu no visas līgas favorītēm.

Donalds Kairtis, Rīgas ASK galvenais treneris:
"Šodien spēlējām pret vienu no stiprākajām BBL komandām, un es uzskatu, ka viņi ir vieni no līgas favorītiem. Sākumā mums bija problēmas groza apakšā, mums bija piezīmju problēma, bet beigās spēlētāji smagi cīnījās un izcīnīja uzvaru. Šobrīd papildinājumus neplānojam."

Nenads Vučiničs, "Kalev/Cramo" galvenais treneris:
"Apsveicu ASK ar uzvaru. Ja paskatāmies statistikas rādītājos, viņi pelnīja uzvarēt. Šī bija pirmā neveiksme pēc ilgas uzvaru sērijas, bet sezona ir gara. Nekādu papildinājumu neesam plānojuši. Šobrīd klubiem ir grūti izdzīvot, tie zaudē spēlētājus. Bet domāju, ka, ja labi spēlētāji aiziet, tad parādās teicama iespēja citiem spēlētājiem parādīt sevi un kļūt labākiem. Situācija ir sarežģīta ikvienam, bet līgai ir labs līmenis un laba ideja, tā kā domāju, ka viss būs kārtībā."


Slēpts komentārs: Zilupes Gagarins
, 2009-01-23 21:13, pirms 15 gadiem
ASK UZ VIĻŅA! TĀ TURPINĀT... Bet,ka favorīte es neteiktu,jo ir arī stirpākas
, 2009-01-23 21:15, pirms 15 gadiem
Nu kamon - izskatas, ka nauda garajam viram nebus...nez ka Raitis iztures atlikusho sezonu...
, 2009-01-23 21:16, pirms 15 gadiem
Bobo rakstīja: ASK UZ VIĻŅA! TĀ TURPINĀT... Bet,ka favorīte es neteiktu,jo ir arī stirpākas
ir gan. beidzat letiņi taču gulēt un aptverat, ka estiņu komandas ir sasniegušas normālu līmeni.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-23 21:19, pirms 15 gadiem
Zilupes Gagarins rakstīja: kairis nevies ipasi speciga trenera dotibas.
vins pirmo reizi strada par galveno treneri tu klauns

lai klutu par specigu treneri jabut pieredzei
, 2009-01-23 21:21, pirms 15 gadiem
Newajag jau paarspiileet!!
Slēpts komentārs: girto
, 2009-01-23 21:23, pirms 15 gadiem
Kalev ir vieni no liigas favoriitiem, to vinji apliecina ar saviem rezultaatiem.
Slēpts komentārs: girto
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-23 21:29, pirms 15 gadiem
"Šobrīd papildinājumus neplānojam." Grafam grūti ies, bet tiek galā pagaidām labi! Un Valters tad paliek? Ja neplāno nevienu klāt, tad laikam paliek, jo ja aizietu, tad būtu kāds jāmeklē vietā...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-23 21:35, pirms 15 gadiem
girto rakstīja: Lai kļutu par ASK galveno treneri redz, ka pietiek arī ar tik lielu pieredzi kāda ir Kairim. Tas ir skumji, ne jau tas, ka Kairis neievieš uzticību.
p.s. ar to gribēju teikt, ka to pieredzīti jau labāk slīpēt kaut kur citur, nevis pie tāda kluba stūres, kāds (lai arī kas šobrīd notiktu basketbola sabiedrībā utt) ir ASK
es atvainojos bet Kairis ir stradajis ASV un pat NBA par skautu!ko tad lai saka par Baronu?sanak ja Kiaris nav cienigs but pie ASK vadisanas...tad Barons ir zemaks limenis vai ari plakskjinatajs un LU pasniedzejs ir mega treneru pieredze?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: girto
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-23 22:08, pirms 15 gadiem
kamazists rakstīja: diena.lv : Šī bija Sanda Valtera atvadu spēle ASK/Rīga komandā. Savu karjeru viņš turpinās Ukrainas klubā Južnijas Himik...

Šī bija Sanda Valtera pēdējā spēle ASK Rīga rindās. Viņš karjeru turpinās Ukrainā, pēc neoficiālas informācijas, Južnijas Himik sastāvā.

Dodiet ofiocialu info no ASK vai paša Sanda! pagaidām bauma!
Un Viņu majaslapā ar pagaidam nekāds info nav!
, 2009-01-23 22:08, pirms 15 gadiem
Kamēr vēl 5nieks nav pārguris, tikmēr ies,bet tieši, kad vajadzēs, šķiet spēki būs izsīkuši!
, 2009-01-23 22:11, pirms 15 gadiem
Butautas ar ne nokaa kljuva par ieveerojamu treneri.... ASK skola
, 2009-01-23 22:12, pirms 15 gadiem
Nu manuprat vareja ari musejo treneri mierigi panemt lai iegust pieredzi, nevis ka tagad, ASK strada par treninu poligonu leitim. Pie tam maksajot labu algu (ka iesacejam). Un ka treneris vins tiesam neparliecina.
, 2009-01-23 22:52, pirms 15 gadiem
girto rakstīja: Vecīt, "pilna ķīna" ar tādiem NBA skautiem!
Es runāju par konkrēto gadījumu -Kairi. Nekādiem Baroniem un LU pasniedzējiem. Galu galā - vai tiešām Kaira nopelns ASK uzvarās ir tik ļoti liels kā , piemēram, Tu domā?
Konkrēts piemērs - neatceros pret ko ASK spēlēja, bet liekas, ka eirokausi tie bija. Minūtes pārtraukums (4 ceturtdaļas beigas) , Kaira vārdi minūtes pārtraukumā ko pats pieprasīja - "Malaģec, Aigar, malaģec. Tak što u nas zģes...tak Dairis zģes....vienvārdsakot parāda (atgādina), ka Grafam jābūt centra pozīcijā un pārējiem arī ierāda kur jāatrodas. (vai tas nav pilnīgi pašsaprotami?) Tak vremja u nas navalam. Saberiķes!
Es Tev atgādinu vēlreiz - es runāju par to, ka Kairis ir uzlēcis augstāk par savu pakaļu un viņam tas ir tik ļoti iepaticies, ka pietrūkst tikai sēru mūzika fonā un teksts, MĒS NEPADOSIMIES kā filmās!
Šodien spēle - 4 ceturtdaļa..... pēc viņa vārdiem sanāk, ka ASK n-tās minūtes neguva punktus tikai tāpēc, ka Kalevam ir nu super aizsardzība!
Sviests.....neatbilst viņš šādam līmenim, jā arī šādam!
Labi, ka tu nesēdēji aiz Barona soliņa nesenajā Rīgas dērbijā Plaukstiņsitēji un ubergudrais Zībarts vienkārši kaut ko šņupstēja, bet spēlētājiem uz to visu bija diezgan liels pofigs
, 2009-01-23 23:21, pirms 15 gadiem
atveram ziedojumu kontu lai Sandis paliek
2016. gadā Artūrs Bērziņš "Valmieras/Ordo" rindās trešo reizi karjerā kļuva par Latvijas čempionu 
Foto: bkvalmiera.lv
14

Artūrs Bērziņš liek punktu spēlētāja karjerai

Bijušais Latvijas valstsvienības basketbolists un trīskārtējais Latvijas čempions Artūrs Bērziņš 30 gadu vecumā veselības problēmu dēļ nolēmis likt punktu profesionāla sportista karjerai, Bērziņš atklāja Sportacentrs.com.
BK "Ventspils" un tā atbalstītāji: vienīgais Latvijas klubs, kuram izdevās uzvarēt Baltijas līgā
Foto: Aivars Ķesteris, f64
17

Baltijas Basketbola līga pēc 14 gadu darba beidz pastāvēt

Baltijas basketbola līga (BBL) pārtrauks darbību, trešdien, 13. jūnijā, žurnālistiem apstiprināja Lietuvas basketbola līgas (LKL) prezidents Remigijs Milašis. Paziņojums izskanēja īsu brīdi pēc tam, kad tika apstiprināta Latvijas-Igaunijas vīriešu čempionāta izveide.
Lonzo Bola viesošanās Lietuvā nebūs pārāk ilga
Foto: 15min.lt
35

Bolu šovs beidzies: skandalozā ģimene pametīs "Vytautas" un Lietuvu

Prienu "Vytautas" priekšā noslēdzošās spēles Lietuvas Basketbola līgā, taču Lamelo un Liandželo Boli kopā ar savu tēvu Lavāru pametīs valsti un atgriezīsies Amerikā.