Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

"Kalev/Cramo" pievienojas amerikāņu centrs

Andrejs Siliņš

"Kalev/Cramo" pievienojas amerikāņu centrs
Mārtiņam Berķim jauns komandas biedrs

Baltijas Basketbola līgas (BBL) igauņu kluba Tallinas "Kalev/Cramo", kurā spēlē arī latvietis Mārtiņš Berķis, vadība uz divu nedēļu pārbaudes laiku uzaicinājusi amerikāņu centru Džeisonu Milleru.

208 centimetrus garais Millers aizvadītajā sezonā pārstāvēja Čehijas kluba "Prostejov" krāsas, un Čehijas līgā vidēji guva 14,9 punktus, kā arī izcīnīja 6,5 atlēkušās bumbas. Pirms spēlēšanas Čehijā 28 gadus vecais Millers spēlējis arī Vācijas Bundeslīgas klubos.

"Lai stiprinātu garo galu, piesaistījām Milleru, kuram ir laba pieredze Eiropā. Cerams, ar to viņš varēs palīdzēt arī mūsu komandai," saka komandas galvenais treneris Nenads Vučiničs, atklājot, ka amerikānim dots divu nedēļu pārbaudes laiks.

Nākamo maču "Kalev/Cramo" aizvadīs 23. oktobra vakarā, kad izbraukumā uzsāks Igaunijas līgas sezonu ar maču pret sīvākajiem konkurentiem Tartu "Rock".

Izmantotie resursi:
bckalev.ee

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-10-21 17:47, pirms 15 gadiem
Kalev galīgi nēkāds šogad!