Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Galvanovskis: "Bija jāspēlē vienkāršāk"

Andrejs Siliņš

Galvanovskis: "Bija jāspēlē vienkāršāk"
Raimonds Gabrāns
Foto: Mārtiņš Sīlis

"Otrajā puslaikā apjuka mūsu saspēlnieki - bija jāspēlē vienkāršāk, nevis ar garām sadarbībām," pēc zaudējuma Tallinas "Kalev/Cramo" piektdien sacīja "Liepājas Lauvu" galvenais treneris Agris Galvanovskis.

"Iegāza pirmā puslaika pēdējās minūtes. Varbūt mana kļūda, ka devu iespēju jaunajiem spēlēt, bet kaut kad viņiem arī ir jāspēlē. Sekoja divas rupjas kļūdas un pretinieks guva vieglus punktus no apakšas," zaudēto maču atcerējās treneris Galvanovskis. "Otrajā puslaikā apjuka mūsu saspēlnieki - bija jāspēlē vienkāršāk, nevis ar garām sadarbībām. To arī uzsvēru pirms mača. Eštons [Mičels] vēl mācās, bet [Raimondam] Gabrānam bija jānospēlē gudrāk, viņš par daudz apjuka un pārturēja bumbu."

Komandai nesen pievienojies amerikāņu uzbrucējs Našids Bērds, kura sniegumu pirmajā mačā Galvanovskis uzteica: "Ar jauno spēlētāju esmu apmierināts. Viņš iepriekš nebija trenējies ar komandu. Jaunajiem spēlētājiem tiek dots bonuss, bet man arī ir pacietības mērs un teicu puišiem - jāsāk no aizsardzības un, ja jums vecākie spēlētāji iedod bumbu, tad arī jāmēģina kaut ko veidot."

Treneris uzsver, ka joprojām komandas galvenais mērķis ir uzlabot darbību aizsardzībā, tomēr rezultāti gaidāmi ilgākā laika posmā, nevis tūlītēji: "Nepārtraukti tiek strādāts uz aizsardzību, bet milzīgs progress nevar notikt pusotra mēneša laikā."

Tāpat Galvanovskis dalījās pārdomās par Jura Patmalnieka un Vaira Pusaudža atbrīvošanu, norādot, ka kluba budžets to nav ļāvis: "Treniņos viss bija kārtībā, bet spēlēs tajās minūtēs, kas tika dotas, viņi sevi neattaisnoja. Viņi ir dārgāki nekā jaunie spēlētāji. Es labprāt viņus paturētu, bet nebija variantu."

Izmantotie resursi:
Basketbols.eu

     [+] [-]

, 2010-10-16 15:25, pirms 14 gadiem
nu tad nevajag marinēt tos jaunos uz soliņa tik ilgi un izlaist aukstus, tad arī nebūs satraukums!