Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Autors: Kate Glika

Melderis: "Nevežis" ir neparedzams pretinieks

Melderis: "Nevežis" ir neparedzams pretinieks
Gatis Melderis
Foto: Jānis Eicēns

Šodien, 15.oktobrī, plkst.18.30, Vidzemes Olimpiskajā centrā notiks “BK Valmiera” sezonas atklāšanas spēle, kurā Baltijas Basketbola līgas ietvaros uzņemsim lietuviešu “Ņevežis”. Parūpēsimies par to, lai ikviens spēles apmeklētājs saņemtu saldu pārsteigumu.

Tāpat sadarbībā ar Valmieras novada fonda Jauniešu ideju laboratoriju, mazajiem līdzjutējiem darbosies “Basketbola laboratorija”, kurā bērni varēs radoši izpausties, kamēr vecāki vēros basketbola spēli. “BK Valmiera” aicina savus līdzjutējus būt atsaucīgiem un ziedot basketbola spēļu laikā speciāli šim nolūkam paredzētās ziedojumu kastītēs. Saziedotā nauda tiks izmantota jauno basketbolistu atbalstam.

Jāpiebilst, ka šis ir Valmieras basketbolā nebijis gadījums, kad pēc tieši 24 stundām (sestdien 16.oktobrī, plkst.18.30) Vidzemes Olimpiskajā centrā notiks jau nākamā spēle, kurā uzņemsim lietuviešu “Šauļu” vienību. Šis būs liels pārbaudījums gan komandai, gan līdzjutējiem, jo otrajā dienā cīnīsimies ar trešo Lietuvas spēcīgāko komandu, tāpēc aicinām komandu atbalstīt arī sestdien!

“BK Valmiera” galvenais treneris Gatis Melderis: “Nevežis” ir neparedzams pretinieks, jo viņu komandā nav izteiktu līderu un ikviens var par tādu kļūt. “Nevežis” spēlē vienkāršu basketbolu – ar lielu pašatdevi darbojoties gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. Mūsu priekšrocība viennozīmīgi būs tā, ka šī ir pirmā sezonas spēle mājās un noteicošais būs līdzjutēju atbalsts.

“BK Valmiera” spēlētājs Kaspars Cipruss: Mums ir jāuzvar un nav citu variantu! Tagad arī esam vairāk vai mazāk saspēlējušies un ierindā būs visi spēlētāji. Mājas spēļu priekšrocība ir milzīga un centīsimies to pilnībā izmantot!

Biļešu cena uz mājas spēlēm – 1,50Ls, bet skolēniem, pilna laika studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar īpašām vajadzībām – 0,50Ls (gan iegādājoties, gan pie ieejas uzrādot derīgu apliecību). “BK Valmiera” aicina pirms spēles laicīgi iegādāties biļetes, lai nenokavētu spēles sākumu. Jāatgādina, ka Vidzemes Olimpiskā centra kases darbs laiks darba dienās ir no plkst. 14.00 – 20.00, bet sestdienās un svētdienās no 12.00-20.00!

“BK Valmiera” basketbolisti kopš vasaras jau cītīgi gatavojas sezonai un pirmajai mājas spēlei – Jurim Andžejevskim uzticēta formu gludināšana, Sandim Amoliņam grīdas tīrīšana, Jānim Kaufmanim sporta apavu pulēšana, bet pie kāda darba pielikts Jānis Graudiņš? To skaties zemāk…


, 2010-10-15 10:13, pirms 14 gadiem
nu graudinam tiesam tas darbariks piestaav, vel mazliet tas akcents.. Riktīgs darba drukis Veiksmi Valmierai!
, 2010-10-15 12:59, pirms 14 gadiem
Par reklāmu - cepuri nost, laba! Par šīsdienas pretinieku: G.Meldera kungs, laikam neseko līdzi informācijai par Nevežis. Ir tāds E.Dimša, kurš pirmajā spēlē pret Šauļiem iemeta 18p., Liepājas OC turnīrā saņēma MVP jo vidēji 3 spēlēs iemeta 25,3 punktus. Nu Ok, džeks vakar pret Rock palika uz 7p., bet visumā ļoti labs spēlētājs pie tam pagaidām BBL vidēji 5,5 AB! Tas tā, zināšanai un pretinieku novērtēšanai!
, 2010-10-15 14:04, pirms 14 gadiem
vo ka valmiera dabus pa muti
2016. gadā Artūrs Bērziņš "Valmieras/Ordo" rindās trešo reizi karjerā kļuva par Latvijas čempionu 
Foto: bkvalmiera.lv
14

Artūrs Bērziņš liek punktu spēlētāja karjerai

Bijušais Latvijas valstsvienības basketbolists un trīskārtējais Latvijas čempions Artūrs Bērziņš 30 gadu vecumā veselības problēmu dēļ nolēmis likt punktu profesionāla sportista karjerai, Bērziņš atklāja Sportacentrs.com.
BK "Ventspils" un tā atbalstītāji: vienīgais Latvijas klubs, kuram izdevās uzvarēt Baltijas līgā
Foto: Aivars Ķesteris, f64
17

Baltijas Basketbola līga pēc 14 gadu darba beidz pastāvēt

Baltijas basketbola līga (BBL) pārtrauks darbību, trešdien, 13. jūnijā, žurnālistiem apstiprināja Lietuvas basketbola līgas (LKL) prezidents Remigijs Milašis. Paziņojums izskanēja īsu brīdi pēc tam, kad tika apstiprināta Latvijas-Igaunijas vīriešu čempionāta izveide.
Lonzo Bola viesošanās Lietuvā nebūs pārāk ilga
Foto: 15min.lt
35

Bolu šovs beidzies: skandalozā ģimene pametīs "Vytautas" un Lietuvu

Prienu "Vytautas" priekšā noslēdzošās spēles Lietuvas Basketbola līgā, taču Lamelo un Liandželo Boli kopā ar savu tēvu Lavāru pametīs valsti un atgriezīsies Amerikā.