Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Jūrmala" uzņems Igaunijas vicečempioni, "Ogre" eksaminēs Valmieru

"Jūrmala" uzņems Igaunijas vicečempioni, "Ogre" eksaminēs Valmieru
Foto: BK Ogre

Šovakar Baltijas Basketbola līgā (BBL) tiks aizvadītas trīs spēles un divās no tām piedalīsies Latvijas komandas: “Jūrmala” savā laukumā Lapmežciemā 19:00 tiksies ar Raplas “Avis”, bet “Ogre” mājās 19:30 uzņems “Valmieru/Ordo”. Abu spēļu tiešraides Sportacentrs.com.

A grupa

VKomandaUZP
1.Vytautas316
2.Šiauliai215
3.Avis215
4.Port of Parnu215
5.Jūrmala204
6.Tsmoki II044
7.Betsafe/Liepāja033

A grupā “Jūrmala” aizvadījusi divas spēles un izcīnījusi divas uzvaras - pār Liepāju un Šauļiem. Jūrmalnieki ir vienīgie, kas grupā vēl nav zaudējuši. Šodien pretī stāsies Raplas komanda, kas pagājušajā sezonā izjauca ierasto Igaunijas finālu, tiekot pie savas valsts sudraba godalgām.

Raplā spēlē bijušais Jūrmalas komandas spēka uzbrucējs Māris Ziediņš, kurš Baltijs līgā līdz šim vidēji guvis 9,0 punktus un izcīnījis 7,0 atlēkušās bumbas, kā arī atdevis 3,5 rezultatīvas piespēles. Rezultatīvākais komandā ir amerikāņu aizsargs Nolens Kreslers, kurš vidēji iemetis 19 punktus, izcīnījis sešas bumbas un atdevis četrarpus piespēles. Kreslers trāpījis 42,9% trīspunktnieku.

B grupa

VKomandaUZP
1.Pieno žvaigždes306
2.Barsy146
3.Kalev/TLU215
4.TTU215
5.Tartu215
6.Ogre124
7.Valmiera/Ordo022

B grupā šovakar “Ogre”, kam viena uzvara trijos mačos, tiksies ar “Valmieru/Ordo”, kas aizvien ir pirmās uzvaras meklējumos jaunajā Baltijas līgas sezonā. Pēc zaudējumiem Tartu un Pasvālei pagājušajā nedēļā Ogre sagrāva Kazahstānas vicečempioni “Barsy”. Valmierieši līdz šim zaudējuši Tartu un Tallinas Tehniskajai universitātei.

“Valmieras/Ordo” rindas paplucinājis Riharda Adiņa savainojums - spēka uzbrucējs guvis nopietnu ceļgala savainojumu, kā rezultātā nāksies izlaist ilgāku laiku.

Abas komandas reizi jau tikušās Latvijas čempionāta spēlē Ogrē, kad mājinieki izcīnīja uzvaru ar 75:57. Lielu daļu mača gan valmierieši turējās nelielā attālumā, līdz ogrēnieši veica izšķirošo izrāvienu pēdējā ceturtdaļā.

Šī būs pirmā reize, kad Ogres asistents Uvis Helmanis spēlēs pret Valmieru, kurai bija galvenais treneris pagājušajā sezonā. Un šī būs pirmā no kopumā divām savstarpējām tikšanās reizēm šajā nedēļā, jo sestdien atkal abas komandas krustos šķēpus Latvijas čempionāta mačā.

Abu spēļu tiešraides translēs Sportacentrs.com. Savukārt Sportacentrs.com TV vispirms būs vērojama “Jūrmalas” un “Avis” spēle, bet pēc tās paredzēts pieslēgties “Ogres” un “Valmieras/Ordo” otrajam puslaikam.


, 2017-11-14 12:39, pirms 6 gadiem
"Šī būs pirmā reize, kad Ogres asistents Uvis Helmanis spēlēs pret Valmieru, kurai bija galvenais treneris pagājušajā sezonā. " Būšu , laikam ko palaidis garām, nezināju, ka Uvelis vilks formu un atgriežas laukumā.
, 2017-11-14 19:58, pirms 6 gadiem
Valmiera atkal sacuukojaas....Handikaps no -22, kas arii ir krietni paarspiileets, minuushu laikaa paceelaas liidz -30....Taatad jau pirms speeles bija skaidrs ka pakaasiis pa 30+...Kauns, un kaa mees zinam, ka par totalizatora manipulaacijaam, liek cietumaa tagad...
2016. gadā Artūrs Bērziņš "Valmieras/Ordo" rindās trešo reizi karjerā kļuva par Latvijas čempionu 
Foto: bkvalmiera.lv
14

Artūrs Bērziņš liek punktu spēlētāja karjerai

Bijušais Latvijas valstsvienības basketbolists un trīskārtējais Latvijas čempions Artūrs Bērziņš 30 gadu vecumā veselības problēmu dēļ nolēmis likt punktu profesionāla sportista karjerai, Bērziņš atklāja Sportacentrs.com.
BK "Ventspils" un tā atbalstītāji: vienīgais Latvijas klubs, kuram izdevās uzvarēt Baltijas līgā
Foto: Aivars Ķesteris, f64
17

Baltijas Basketbola līga pēc 14 gadu darba beidz pastāvēt

Baltijas basketbola līga (BBL) pārtrauks darbību, trešdien, 13. jūnijā, žurnālistiem apstiprināja Lietuvas basketbola līgas (LKL) prezidents Remigijs Milašis. Paziņojums izskanēja īsu brīdi pēc tam, kad tika apstiprināta Latvijas-Igaunijas vīriešu čempionāta izveide.
Lonzo Bola viesošanās Lietuvā nebūs pārāk ilga
Foto: 15min.lt
35

Bolu šovs beidzies: skandalozā ģimene pametīs "Vytautas" un Lietuvu

Prienu "Vytautas" priekšā noslēdzošās spēles Lietuvas Basketbola līgā, taču Lamelo un Liandželo Boli kopā ar savu tēvu Lavāru pametīs valsti un atgriezīsies Amerikā.