Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Kurtinaitis: "Mums vienkārši paveicās"

Jānis Pārums

Kurtinaitis: "Mums vienkārši paveicās"
Rims Kurtinaitis
Foto: lrytas.lt

Pēc "VEF Rīga" un "Lietuvos rytas" spēles (89:93, pag.) Baltijas Basketbola līgas turnīrā, savus komentārus sniedza abu komandu treneri Valdis Valters un Rims Kurtinaitis, kā arī rīdzinieku spēlētājs Alekss Renfro.

Alekss Renfro, viens no rīdzinieku līderiem: "Diemžēl bijām spiesti atzīt pretinieka pārākumu. Zaudējām lieliskai komandai, kura BBL vēl nav zaudējusi, turklāt mums bija iespēja uzvarēt. Salīdzinot ar iepriekšējām spēlēm esam uzlabojuši savu sniegumu un šīvakara spēle apliecināja, ka virzāmies pareizajā virzienā."

Valdis Valters, VEF galvenais treneris: "Man simpatizē "Lietuvos rytas", jo tajā nav spilgtu zvaigžņu, bet tā ir laba komanda. Bija iespēja tikt pie uzvaras. Ne brīdi neļāvām lietuviešiem uzelpot un tas jau ir rādītājs. Vienmēr cenšamies spēlēt ātri, taču šobrīd līderiem varētu būt īslaicīgs formas kritums. Šodien iemetām piecus tālmetienus, iepriekšējās spēlēs vidēji 3-4, lai gan varam uzbrukt no trīspunktu līnijas labāk."

Rims Kurtinaitis, "Lietuvos rytas" galvenais treneris: "Lai arī uzvarējām, mani patīkami pārsteidza kā spēlēja VEF. Ar viņiem vienmēr ir grūtas spēles. Ja vietējā čempionāta mačiem parasti īpaši negatavojamies, tad pret rīdziniekiem gatavojāmies kā pret Eirolīgas komandu. Tas, ka mums gāja grūti, ir pretinieku nopelns. Uzvarējām ne tāpēc, ka būtu labāki, vienkārši mums paveicās."

  -1 [+] [-]

, 2009-11-14 21:06, pirms 14 gadiem
haļava!

 +11 [+] [-]

, 2009-11-14 21:07, pirms 14 gadiem
Saucās draugi apmainījās ar laipnību! Bet vispār jau malači, lai kā arī nebūtu, vefieši šodien nedaudz uzspodrināja LV tēlu. Cerams, ka būs vairāk tādu spraigu spēļu arī ar ventspilnieku līdzdalību! Par labu basketbolu

  +3 [+] [-]

, 2009-11-14 21:09, pirms 14 gadiem
Izklausās vienkārši tāda zolīda Kurtinaiša uzslava vecajam cīņu biedram Valdim, ka, vinnējām tikai, jo paveicās