Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Piektdien Liepājā lielais basketbols

Andrejs Siliņš

Piektdien Liepājā lielais basketbols
Jevgēņijs Kosuškins
Foto: Mārtiņš Sīlis

Piektdien, 15. oktobrī, visiem basketbola cienītājiem būs iespējams noraudzīties Master Card Baltijas Basketbola līgas Elites divīzijas spēli bez maksas, kur laukumā dosies „Liepājas Lauvas” basketbolisti un viena no spēcīgākajām Igaunijas komandām „Kalev/Cramo”, kura spēlē ne tikai Igaunijas basketbola līgā, bet arī prestižajā VTB līgā. Spēles sākums pulksten 19:30.

BBL turnīra tabulā nedaudz augstāk uz doto brīdi atrodas igauņi, kuri līdz šim divās aizvadītajās spēlēs ir izcīnījuši vienu uzvaru un piedzīvojuši vienu zaudējumu. Savukārt, liepājniekiem ir zaudējums „Rudupis” vienībai.
Iepriekšējā sezonā abām komandām savstarpējās spēlēs izdevās izcīnīt pa vienai uzvarai savās mājās. Uzvara Liepājā nāca daudz grūtāk, tikai pašā mača izskaņā Edgara Jeromanova pustālais metiens atnesa uzvaru „Lauvām”(76:74).

Nenoliedzami, par mača favorītiem arī šoreiz tiek uzskatīti igauņi, taču liepājnieki uzvaru atdot negrasās un domājams, ka spēle būs spraiga un interesanta. Par to liecina kaut vai fakts, ka šo spēli pirmo reizi no Liepājas translēs arī televīzijas kanāls Viasat Sport Baltic. Šajā sakarā kluba vadība ir izlēmusi uz šo spēli atvērt tribīnes abās laukuma pusēs, turklāt, ieeja visiem skatītājiem būs bezmaksas!

Liels un skaļš mājinieku atbalsts „Lauvām” noteikti ir vajadzīgs, uz to šajā spēlē cer ne tikai komandas vadība, bet arī paši spēlētāji. Turklāt, uz spēli pret igauņiem „Lauvas” sastāvā būs jauns papildinājums Našīds Bērds, kurš savu profesionālo karjeru ir aizvadījis ne tikai pāri okeānam, bet paspējis iepazīt arī Eiropas basketbolu. Viņa meistarību un perspektīvu būs iespējams redzēt piektdienas vakarā pulksten 19:30.

Taču šī nebūt nebūs vienīgā spēle šajā vakarā, jo pirms, jau pieminētās, BBL spēles pulksten 16:30 savu pirmo šīs sezonas spēli Latvijas Basketbola līgas 2. divīzijā aizvadīs „Liepājas Lauvas 2” basketbolisti, kas Liepājas Olimpiskajā centrā eksaminēs „Ogres” basketbolistus, kuri iepriekšējo sezonu noslēdza augstajā 4. vietā.

Piektdiena, 15. oktobris

16:30 „Liepājas Lauvas 2” – „Ogre” LBL-2
19:30 „Liepājas Lauvas” – „Kelv/CRamo” BBL

Norises vieta: Liepājas Olimpiskais centrs

Ieeja skatītājiem uz abām spēlēm: bezmaksas!

„Liepājas Lauvas 2” komandas sastāvs:

Jānis Kliests, Roberts Stumbris, Romāns Gluhovskis, Matīss Miknis, Matīss Žunde, Andžs Korps, Jurģis Krugļikovs, Roberts Krastiņš, Jēkabs Bitenieks, Roberts Freimanis, Jānis Strungs, Jēkabs Paipa, Kaspars Iesalnieks
Galvenais treneris: Kaspars Mājenieks
Spēlējošais treneris: Artūrs Štālbergs.

Informāciju sagatavoja
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs
Mārtiņš Sīlis
LOC Mārketinga vadītājs

     [+] [-]

, 2010-10-14 11:22, pirms 14 gadiem
VISI UZ LOC! Par LIELU LIEPĀJU! Jūuuuuuuu