Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

"VEF Rīga" lūkos revanšēties Igaunijas čempioniem

Jānis Celmiņš

"VEF Rīga" lūkos revanšēties Igaunijas čempioniem
Valdis un Sandis Valteri
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien MasterCard Baltijas Basketbola līgā tiks izspēlētas trīs spēles. Centrālā no tām risināsies Olimpiskajā Sporta centrā Rīgā, kur "VEF Rīga" uzņems Igaunijas čempionus "Kalev/Cramo" basketbolistus. Mača sākums pulksten 17.00 un to tiešraidē varēs vērot arī portālā Sportacentrs.com.

Svētdien, 14. februārī, pulksten17.00 Rīgas Olimpiskajā sporta centrā BBL Elites divīzijas spēlē basketbola klubs "VEF Rīga" tiksies ar Igaunijas čempioniem "Kalev/Cramo". Iepriekšējā abu komandu savstarpējā spēlē, kas notika aizvadītā gada 3. oktobrī Tallinā, "VEF Rīga" spēles izskaņā piekāpās Igaunijas čempioniem ar rezultātu 85:90. Toreiz "VEF" sastāvā rezultatīvākais bija Ingus Bankevics, kurš komandas labā guva 20 punktus. Nu pienācis laiks Vefiņa revanšam. Pēc piektdien izcīnītās uzvaras pār "Šiauliai" komandu rīdzinieki BBL turnīra tabulā ir pakāpušies uz septīto vietu (piecas uzvaras un astoņi zaudējumi), bet svētdienas pretinieki – ierindojušies astotajā (6-6).

Jau pieminētajā mačā pret "Šiaulai" Rīgas kluba rindās debitēja jaunais viesspēlētājs Tadžs Makkulogs, kuru uzslavēja arī rīdzinieku treneris Valdis Valters, vienlaicīgi atzīstot, ka nākamā spēle viņam būšot krietni grūtāka. "Jaunais viesspēlētājs šodien parādīja visas savas labās īpašības. bet skaidrs, ka nākamā spēle noteikti viņam būs grūtāka - pretinieki jau zinās, kā pret viņu spēlēt. Tāpat kā šo, arī nākamās spēles aizvadīsim ar lielu atdevi, mēģināsim ielekt pēdējā vilcienā un parādīt, ko spējam," Valters neslēpj, ka komanda vēl cer iekļūt līgas labāko sešiniekā.

Bez šīvakara spēles vefiešiem BBL regulārajā čempionātā vēl atlikušas četras spēles. Rīgā pret "Žalgiri" un izbraukumā pret "Lietuvos Rytas", "Valmieras" un "Nevežis" basketbolistiem.

Tā kā šī spēle notiek 14. februārī, kad pasaulē tiek atzīmēta Svētā Valentīna jeb visu mīlētāju diena, arī Rīgas Olimpiskajā sporta centrā valdīs atbilstoša noskaņa – būs iespējams aplūkot “VEF” basketbolistu zīmētās apsveikuma kartiņas saviem līdzjutējiem, piedalīties konkursos un iegūt romantiskas balvas, bet pārtraukumā starp spēles puslaikiem – doties pie "VEF" dīdžeja, izvēlēties savu mīļāko mīlas dziesmu un apsveikt kādu Valentīna dienā.

Liepājas Olimpiskajā centrā ļoti svarīga un principiāla cīņa šovakar gaidāma "Liepājas Lauvas" basketbolistiem, kuri BBL līgas ietvaros spēkosies ar "Nevežis" basketbolistiem no Lietuvas. Spēles sākums pulksten 16.00. Gaidāmā cīņa solās būt ļoti spraiga un interesanta, gluži tāpat kā iepriekšējā cīņā Lietuvā, kur mūsu basketbolisti tikai spēles izskaņā piekāpās "Nevežis" basketbolistiem ar 69:70.

Trešajā šodienas BBL spēlē līgas vicelīderi "Lietuvos Rytas" tiksies ar "Šiaulai" komandu. Šī mača sākums pulksten 17.00

Izmantotie resursi:
bbl.net
vefriga.com
liepajaslauvas.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-02-14 12:44, pirms 14 gadiem
vajag nemt visus tagad man jau liekas pie shiis krizes laikiem vef ir konkreets sastaavs jau ar jauno melno valters,renfro,jahavichu atgriezoties un visbeidzot stalbergam un bankevicam ir iespeeja tagad paradiit savu limeni spelejot komandaa kur vini nav izteikti lideri.stalbergam-paradiit ka ir komandas un melnaa darba daritajs,bet bankevicam punkti,punkti,punkti.buus interesanti pastiities ka viniem ies.bet nu cerams ka sastavu saglabaas naakamgad un beidzot vineesim bbl un kautka vtb paradiis.lai vefam veicas (Vieniga jedziiga komanda uz doto briidi,sorry vpils bet bishku parspileejat ar to jauno zvaigznu pulceshanu viena komanda)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-02-14 12:49, pirms 14 gadiem
tas gan bet es domaaju uz nakamo sezonu kautko vv sadomaas,pielauju domu ka berzinsh vareetu paradiities,lai atsvaidzinaatu basketbola garshu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-02-14 12:57, pirms 14 gadiem
GO RIGA, GO RIGA!!!

  +3 [+] [-]

, 2010-02-14 13:05, pirms 14 gadiem
ja VEF nospeeles taapat kaa 5dien tad uzvara neizpaliks, tas ir pilniigi skaidrs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-02-14 13:26, pirms 14 gadiem
Ceru, ka abas LV nestabilās komandas Lauvas un VEF uzvarēs! Abām vajag uzvaras kā ēst!