Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

"Kalev/Cramo" galvenais treneris slavē vefiešus

Jānis Celmiņš

"Kalev/Cramo" galvenais treneris slavē vefiešus
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Pēc MasterCard Baltijas Basketbola līgas (BBL) spēles starp "VEF Rīga" un "Kalev/Cramo" komandām iespaidos "Kalev/Vramo" komandas galvenais treneris Alars Varaks.

Jau ziņojām, ka spēlējot kā pa viļņiem, "VEF" basketbolisti MasterCards BBL Elites divīzijas čempionāta spēlē savā laukumā tomēr prata apspēlēt Tallinas "Kalev/Cramo", svinot panākumu 96:88. Pēc spēles iespaidos par to dalījās viesu galvenais treneris Alars Varaks.

"Iesākām ļoti lēni un pretinieki mūs piespieda spēlēt viņiem izdevīgā stilā. "VEF" komanda spēlēja ātru basketbolu ar ātru pāreju no aizsardzības uzbrukumā. Mums bija 17 punktu deficīts, taču spējām saņemties un sākām cīnīties. Mača galotnē mums bija izredzes arī uzvarēt, es pat īsti nesaprotu kā mēs to spējām panākt. Noteikti jāuzsaka pretinieki, kuri izšķirošajos brīžos nospēlēja tiešām labi, arī veiksme bija viņu pusē," pēc spēles atzina treneris.

  +3 [+] [-]

, 2010-02-15 00:12, pirms 14 gadiem
Pareizi saka,VEF Labākie.