Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

BBL cīņas šovakar Liepājā un Valmierā

BBL cīņas šovakar Liepājā un Valmierā
Eštons Mičels un Mareks Jurevičus
Foto: Mārtiņš Sīlis

Šovakar tiks izspēlētas kārtējās četras "MasterCard" Baltijas Basketbola līgas (BBL) spēles. Divas no tām risināsies Latvijas pilsētās – Valmierā un Liepājā. "Valmiera" turpinās cīņu par pirmo uzvaru BBL, tiekoties ar Norčepingas "Dolphins", bet "Liepājas lauvas" uzņems "Siaulai" komandu. Maču sākumi attiecīgi 19.00 un 19.30.

Abas Latvijas komandas BBL turnīra tabulā šobrīd ieņem vietas tās lejasgalā. Liepājnieki septiņās spēlēs izcīnījuši divas uzvaras un šobrīd ieņem devīto vietu, bet valmierieši BBL joprojām cīnās bez uzvarām un ir pēdējie.

"Lauvas" pret "Siauliai"

Liepājniekiem šīvakara mačs būs jau otrais divās dienās. Vakar kurzemnieki piedzīvoja smagu zaudējumu pret Tartu "Rock" komandu, bet jau šovakar tiksies ar "Siaulai" komandu.

"Liepājas lauvas" to savukārt mēģinās nepieļaut, cīnoties par savu trešo panākumu. Sezonas sākums liepājniekiem izvērties varen raibs – uzvaras, zaudējumi, spēlētāju atbraukšanas un aizbraukšanas… Tas viss šobrīd visai labi raksturo Liepājā notiekošo. Komandas vadība gan sola, ka jaunumi būs vēl un vēl. Nebūt ne jaunums, ka Liepājas pilsētas komandas līderis ir Mareks Jurevičus. Aizvadītajās septiņās BBL spēlēs Mareks pretinieku grozā sametis vidēji 18,15 punktus, otrs ražīgākais uzbrukumā ir Aštons Mičels (13,4 p.), kurš no sastāva izkonkurēja mūsu pašu Raimondu Gabrānu, kurš nu ir jauna kluba meklējumos. Kopumā liepājnieki ar katru spēli rāda ar vien labāku un saturīgāku sniegumu – komandas darbībās ar vien vairāk jūtams Agra Galvanovska rokraksts.

"Siaulai" rindās rezultatīvākais ar 16,3 punktiem vidēji spēlē ir Vitautas Šarakauskas. Viņam seko Dariuss Dvezdauskas (13,3 p). Šie vīri liepājniekiem būs jāpieskata īpaši uzmanīgi. Mačs Liepājas Olimpiskajā centrā sāksies 19.30.

"Valmiera" joprojām par pirmo uzvaru

"Valmieras" komanda līdzšinējās BBL spēlēs piedzīvojusi tikai zaudējumus (0:7) Zviedrijas komanda savukārt aizvakar Saldū tikās ar "VEF Rīga" komandu, piedzīvojot zaudējumu, var prognozēt, ka šovakar "delfīni" lūkos izcīnīt savu ceturto uzvaru (šobrīd trīs uzvaras sešās spēlēs).

Draudi no pretinieku puses šovakar sagaidāmi no Joakima Kjelboma, kurš šobrīd ir "Dolphins" rezultatīvākais basketbolists – 16,7 punkti vidēji spēlē. Kurš no valmieriešiem šovakar lūkos apstādināt raženo (213 cm) centra spēlētāju, redzēsim. "Valmieras" komandā kandidātu netrūkst – Pāvels Veselovs un Kaspars Cipruss. Mačs Vidzemes Olimpiskajā centrā sāksies 19.00.

"Valmieras" komanda šovakar būs pilnā sastāvā, komandas pārstāvji sola, ka spēlei tiks pieteikti arī Jānis Kaufmanis un Juris Andžejevskis.

"Nevežis" rindās debitēs Kalve

Vēl divas spēles šovakar notiks Lietuvā. "Rudupis" uzņems "TTU/Kalev" vienību, bet "Nevežis" savā laukumā tiksies ar "Kalev/Cramo". "Nevežis" rindās šajā mačā varam sagaidīt Ernesta Kalves debiju, kurš komanda izturējis pārbaudes laiku un nu tiek ziņots, ka latvietis Lietuvas pusē palikšot līdz sezonas beigām.

Izmantotie resursi:
"BBL Homepage"


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-11-12 12:22, pirms 13 gadiem
Ate go!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-11-12 12:55, pirms 13 gadiem
Nav liela optimisma pirms šīm spēlēm it sevišķi Valmiers gadijumā.
, 2010-11-12 13:20, pirms 13 gadiem
knaible rakstīja: Nav liela optimisma pirms šīm spēlēm it sevišķi Valmiers gadijumā.
Speciali tev valmiera sodien panems uzvaru un beigs savu zaudejuma seriju
, 2010-11-12 14:16, pirms 13 gadiem
Ja ne šodien Delfīnus ....tad ko Valmiera vispār var uzvarēt ?...
Ceru, kad beidzot pirmā uzvara būs , ja ne, tad lai nāk cits trenneris ..
, 2010-11-12 16:24, pirms 13 gadiem
Man kaut kā šķiet, ka visi letiņi izcīnīs uzvaras: Lauvas divas reizes pēc kārtas nevar aizvadīt tik neizteiksmīgas spēles un šie vairs nav tie Šauļi, kas iepriekš. Dolphins ir komanda kura var uzvarēt tikai savās mājās uz viesu komandu noguruma rēķina no tālā ceļa, uz skatītāju un tiesnešu atbalsta rēķina, tāpēc Valmierai ir reālākās izredzes uzvarēt un arī Nevežis ar mūsu E.Kalvi ir savā laukumā spēcīgi! PAR LIELU LATVIJU! :-)
, 2010-11-12 18:58, pirms 13 gadiem
Pedejais_vacietis rakstīja: aizej gan tak atbalsti Mareku,Mičelu, lai Liepajā basketbols atdzimst no pelniem
tur jau nav kam atdzimt vienigie kas spele ir jau tevis nosauktie,parejie stav ka sieviesu basketbola un gaida kadu brinumu
, 2010-11-12 19:59, pirms 13 gadiem
lauvu tiešraidi nerāda šovakar?
2016. gadā Artūrs Bērziņš "Valmieras/Ordo" rindās trešo reizi karjerā kļuva par Latvijas čempionu 
Foto: bkvalmiera.lv
14

Artūrs Bērziņš liek punktu spēlētāja karjerai

Bijušais Latvijas valstsvienības basketbolists un trīskārtējais Latvijas čempions Artūrs Bērziņš 30 gadu vecumā veselības problēmu dēļ nolēmis likt punktu profesionāla sportista karjerai, Bērziņš atklāja Sportacentrs.com.
BK "Ventspils" un tā atbalstītāji: vienīgais Latvijas klubs, kuram izdevās uzvarēt Baltijas līgā
Foto: Aivars Ķesteris, f64
17

Baltijas Basketbola līga pēc 14 gadu darba beidz pastāvēt

Baltijas basketbola līga (BBL) pārtrauks darbību, trešdien, 13. jūnijā, žurnālistiem apstiprināja Lietuvas basketbola līgas (LKL) prezidents Remigijs Milašis. Paziņojums izskanēja īsu brīdi pēc tam, kad tika apstiprināta Latvijas-Igaunijas vīriešu čempionāta izveide.
Lonzo Bola viesošanās Lietuvā nebūs pārāk ilga
Foto: 15min.lt
35

Bolu šovs beidzies: skandalozā ģimene pametīs "Vytautas" un Lietuvu

Prienu "Vytautas" priekšā noslēdzošās spēles Lietuvas Basketbola līgā, taču Lamelo un Liandželo Boli kopā ar savu tēvu Lavāru pametīs valsti un atgriezīsies Amerikā.