Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

"Valmiera" sestdien tiksies ar "Rock"

Andrejs Siliņš

"Valmiera" sestdien tiksies ar "Rock"
"Valmiera"
Foto: Jānis Priedītis

Sestdien 17:00 Baltijas Basketbola līgas (BBL) Elites divīzijas ietvaros "Valmiera" izbraukumā tiksies ar Tartu "Rock" vienību.

Abām komandām šī būs otrā savstarpējā spēle šajā sezonā. Pirmajā tikšanās reizē, 13.novembrī, BK "Valmiera" savā laukumā ar 88:74 pieveica igauņu vienību. Interesanti, ka sestdien spēle arī notiks 13.datumā un cerams, ka izdosies atkārtot iepriekšējo scenāriju, lai gan, priekšrocības spēlējot savās mājās, būs igauņu klubam. Spēles dzīvajai statistikai sekot līdzi varēs bbl.net mājas lapā.

BK "Valmiera" pašlaik BBL turnīra tabulā, ar izcīnītām piecām uzvarām, ieņem 8.vietu, bet "Rock", ar astoņām uzvarām, atrodas 5.vietā. Lai arī BK "Valmiera" šī būs pēdējā regulārā čempionāta spēle Baltijas Basketbola līgā, tomēr izcīnītā uzvara nenāktu par sliktu kopējai komandas bilancei šosezon. Savukārt nākamnedēļ tiks aizvadītas divas izbraukuma spēles Latvijas Basketbola līgā: trešdien pret "Zemgali" un sestdien spraiga spēle gaidāma pret "Baronu".

Informāciju sagatavoja
Kate Glika
BK "Valmiera" sabiedrisko attiecību speciāliste