Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Štelmahers: "Neesmu pārsteigts par notikušo"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Štelmahers: "Neesmu pārsteigts par notikušo"
Roberts Štelmahers
Foto: www.lkl.lt

Roberts Štelmahers nepalikšanu Viļņas komandas Lietuvos Rytas" galvenā trenera asistenta amatā nepārdzīvo uzskatot, ka viss, kas notiek – notiek uz labu.

Jau ziņojām, ka pretēji iepriekš prognozētajam, Roberts Štelmahers nav saglabājis "Lietuvos Rytas" galvenā trenera asistenta amatu un Aleksandara Trifunoviča vadībā nestrādās, tā vietā atgriežoties uz "Perlas" komandtiltiņa. Pats Štelmahers par šādu notikumu attīstību ļoti neskumst: "Pēdējās dienās biju dzirdējis dažādus variantus, kā situācija varētu izvērsties, tāpēc neteikšu, ka esmu ļoti pārsteigts. Vadība nolēma - tātad viss kārtībā."

Roberts uzskata, ka viss notiekošais esot uz labu: "Pērn ar "Perlas" jauniešiem labi pastrādāju un, iespējams, galvenā trenera darbs būs noderīgāks no manas karjeras attīstības viedokļa. Turklāt turos pie pārliecības, ka viss, kas notiek, notiek uz labu."

Nupat no darba atbrīvots arī "Perlas" galvenais treneris horvāts Ivans Sunara. "Biju priecīgs, ka viņš pārņēma manu darbu. Esam pazīstami no Slovēnijas laikiem, viņš ir labs un prasīgs speciālists. Tagad runā, ka bijis par daudz prasīgs. Taču es arī ar jaunajiem spēlētājiem centos ieturēt stingru līniju un nedomāju no tās atkāpties. Redzēs, kā būs - visu jau izšķirs rezultāts."

Izmantotie resursi:
Basket.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-11 18:31, pirms 13 gadiem
nekas traks jau noticis,patrenes jaunos un gan jau pec kada laika ari tiks pie lielas komandas grozhiem...ja bus panakumi,rezultas nekur neizpaliks

  +3 [+] [-]

, 2010-10-11 18:42, pirms 13 gadiem
gascoigne rakstīja: Tiešām nav ko ķert krenķi- Roberts būs pirmais par ko iedomāsies, ja R'ytam būs sūdi
atceries to, ka tur leišiem vnm ir sūdi. Kautvai tu esi sevi lieliski pierādijis, bet zaudē pāris spēles pret spēcīgākiem treneriem, tad vari doties. Vai varbūt vēl labāk vnk atlaist treneri pirms pašas finālsērijas Lietuvas līgā.