Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

"Lauvas" spēkosies ar igauņu "Kalev/Cramo"

Jānis Pārums

"Lauvas" spēkosies ar igauņu "Kalev/Cramo"
Foto: Mārtiņš Sīlis

Piektdien, 12. martā, "MasterCard" Baltijas Basketbola līgas (BBL) spēli savās mājās aizvadīs "Liepājas Lauvas" basketbolisti, kas Liepājas Olimpiskajā centrā uzņems "Kalev/Cramo" basketbolistus no Igaunijas. Spēles sākums pulksten 18:00.

Abām komandām šī būs otrā savstarpējā spēle šajā sezonā. Pirmajā abu komandu tikšanās reizē Tallinā decembra vidū pārāki izrādījās mājinieki, kuri liepājniekus pārspēja ar rezultātu 88:79, taču šoreiz spēle norisināsies savu skatītāju klātbūtnē.

Skatoties no turnīra tabulas viedokļa, mūsu Ziemeļu kaimiņiem uzvara ir vajadzība par visu cenu, jo komanda aktīvi cīnās ar VEF basketbolistiem par pēdējo 6. vietu turnīra tabulā, kas nodrošinātu iekļūšanu izslēgšanas spēlēs. Taču viena no komandām būs lieka, kas sola interesantas un spraigas regulārā čempionāta beigas.

Savukārt, liepājnieki šobrīd turnīra tabulā atrodas 9. vietā 10 komandu konkurencē un ir diezgan droši, ka šajā pozīcijā „Lauvas” arī noslēgs savu līdzdalību BBL regulārajā čempionātā. Priekšā esošajai "Valmiera" komandai ir piecas uzvaras un ir maz ticams, ka divās atlikušajās regulārā čempionāta spēlēs "Lauvas" izcīnīs divas uzvaras.

Atpūta liepājniekiem pēc igauņu "vizītes" Liepājā būs ļoti īsa, jo jau nākamajā dienā "Lauvām" būs jāaizvada sava pēdējā BBL regulārā čempionāta spēle, kad izbraukumā būs jātiekas ar "Siauliai" komandu. Cerams, ka liepājnieki parādīs labu sniegumu un abas gaidāmās spēles pieliks cienīgu punktu šā gada MasterCard Baltijas Basketbola līgas sezonai.

Portāls Sportacentrs.com sadarbībā ar liepajniekiem.lv piedāvās tiešo translāciju no spēles starp "Liepājas lauvas" un "Kalev/Cramo" komandām.

Informāciju sagatavoja:
Mārtiņš Kozlovskis, LOC sporta projektu vadītājs
Mārtiņš Sīlis, LOC Mārketinga vadītājs

  +1 [+] [-]

, 2010-03-11 17:17, pirms 14 gadiem
Vef ir jatiek play of

     [+] [-]

, 2010-03-12 11:30, pirms 14 gadiem
VEF tiks playoff-os tikai, ja pacentīsies gan liepājnieki, gan Ventspils! Un arī pašiem jāvinnē pēdējā spēle ar Neveži, kas varētu nebūt grūti. Ja Kalev gūs kaut vienu uzvaru Kurzemē, Vefs var tīt makšķeres!