Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

"Liepājas Lauvas" uzņems Tartu "Rock" basketbolistus

Jānis Celmiņš

"Liepājas Lauvas" uzņems Tartu "Rock" basketbolistus
Edgars Jeromanovs
Foto: Mārtiņš Sīlis

Šovakar MasterCard Baltijas Basketbola līgas (BBL) spēli savās mājās aizvadīs "Liepājas Lauvas" basketbolisti, kas Liepājas Olimpiskajā centrā uzņems "Tartu/Rock" basketbolistus no Igaunijas. Spēles sākums pulksten 19:30 un tiešraidē to translēs Sportacentrs.com

Iepriekšējā abu komandu spēlē oktobra vidū Igaunijā pārāki izrādījās mājinieki, kuri Liepājas basketbolistus pārspēja tikai mača galotnē – 60:64. Līdz ar to, spraiga un sīva cīņa ir gaidāma arī Liepājā. Atgādinām, ka "Tartu/Rock” komanda septembra sākumā piedalījās arī Liepājas Olimpiskā centra rīkotajā turnīrā, kur izcīnīja godpilno pirmo vietu. Toreiz igauņu basketbola klubs liepājniekus pārspēja tikai pagarinājumā (82:76).

"Tartu/Rock" basketbolisti šobrīd MasterCard BBL turnīra tabulā atrodas sestajā vietā ar izcīnītām piecām uzvarām un piedzīvotiem astoņiem zaudējumiem. Savukārt, liepājniekiem bilance ir krietni vien vājāka – divas uzvaras un 11 zaudējumi, kas komandu ierindo pēdējā desmitajā vietā.

Taču situācija vēl ir labojama, ar nosacījumu, ja „Lauvas” uzvarēs šo maču. Divas uzvaras ir arī „Nevežis” basketbolistiem, taču Lietuvas basketbolistiem vēl ir divas spēles rezervē, tajā skaitā svētdien paredzētais mačs tieši pret „Liepājas Lauvām”.

Arī nākošajās MasterCard BBL spēles liepājniekiem ir labas izredzes pacīnīties par uzvarām, jo lielākoties spēles būs jāaizvada savās mājās – pret „Kalev/Cramo” un jau pieminētiem „Nevežis” basketbolistiem. Taču izbraukuma spēle ir palikusi vairs tikai viena – pret „Šiauļai” komandu.

Spēlē pret „Tartu/Rock” komandu Liepājas basketbola klubs izies savā spēcīgākajā sastāvā, taču arī viesi uz Liepāju ieradīsies savā optimāli spēcīgākajā sastāvā. Par spēles nozīmīgumu liecina „Tartu/Rock” komandas ierašanās uz spēli jau dienu iepriekš, turklāt, spēles dienā tiks aizvadīts arī viens rīta treniņš.

Tiem, kuri ceturtdienas vakarā nebūs ieradušies uz spēli klātienē, šo maču varēs noskatīties portāla Sportacentrs.com piedāvātajā video tiešraidē. Otrā 11. novembra "MasterCard" BBL spēlē "Lietuvos Rytas" komanda Viļņā uzņems "Nevežis".

  +5 [+] [-]

, 2010-02-10 19:26, pirms 14 gadiem
nu ko jāiet pastīties
Slēpts komentārs: uzvaretajsnumber1

  +5 [+] [-]

, 2010-02-10 19:35, pirms 14 gadiem
uzvaretajsnumber1 rakstīja: neizdomaji biski pa velu
kpc par vēlu? spēle jau tikai rīt!

  +3 [+] [-]

, 2010-02-10 19:37, pirms 14 gadiem
uzvaretajsnumber1 rakstīja: neizdomaji biski pa velu
Lasīt proti??? Lasi lēnāk... un arī datumus aplūko...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-02-10 21:08, pirms 14 gadiem
Autor, a kur tad paliek spēle pret VENTSPILS izbraukumā 9.martā, ja raksti, ka izbraukuma spēle ir palikusi tikai viena?!!!
Lauvas rādīs zobus un izcīnīs "roķīgu" uzvaru!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-11 14:58, pirms 14 gadiem
Buus uzvara. Juutu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-11 17:32, pirms 14 gadiem
bus vien jaiet un jaskatas!