Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Jurevičum 14 punkti, "Betsafe/Liepājai" piektais zaudējums Baltijas līgā

Jurevičum 14 punkti, "Betsafe/Liepājai" piektais zaudējums Baltijas līgā
Mareks Jurevičus
Foto: Ģirts Gertsons

Piekto zaudējumu Baltijas Basketbola līgas (BBL) A grupā trešdien piedzīvoja "Betsafe/Liepāja", kas izbraukumā Igaunijā deviņu spēlētāju sastāvā ar rezultātu 52:76 atzina "Port of Parnu" pārākumu.

Liepājnieki Pērnavā bija deviņu spēlēt gatavu basketbolistu sastāvā, bet Kārlis Pauls Lasmanis tā arī laukumā nedevās, un jau pirmajā ceturtdaļā mājinieki pārņēma drošu vadību, ko būtībā visa mača garumā arī turēja. Lielāko pārsvaru gan Pērnavas komanda sasniedza pēdējā ceturksnī, ko iesāka ar izrāvienu 14:0, un tas ļāva tikt pie plus 25 (71:46).

Teju septiņas minūtes liepājnieki neguva ne punktu, bet šo sausuma periodu pārtrauca Mareks Jurevičus, kurš aptuveni trīs minūtes pirms beigām bija precīzs no soda metienu līnijas. Skanot mača beigu sirēnai, tablo liepājniekiem vēstīja mīnus 24 - 52:76.

Rezultatīvākais liepājniekiem ar 14 punktiem bija Mareks Jurevičus, kuram arī četras pārtvertas bumbas. 12 punktus un piecas rezultatīvas piespēles pievienoja Toms Leimanis. Pērnavas labā 20 punktus guva un 13 atlēkušās bumbas izcīnīja Mikels Kirvess.

"Betsafe/Liepāja" ar divām uzvarām septiņās spēlēs ieņem piekto pozīciju sešu komandu konkurencē ("Vytautas" izstājās). Lai iekļūtu izslēgšanas turnīrā, grupā jāieņem vismaz ceturtā pozīcija.

BBL A grupa

Port of Parnu - Betsafe/Liepāja 76:52 (25:8, 14:20, 18:18, 19:6)
Liepāja: Jurevičus 14, Leimanis 12, Krastiņš 8, Bērziņš 7, Ate 5, Berķis 3, Seņkāns 3, Vārna.

Turnīra tabula

VKomandaUZP
1.Jūrmala6012
2.Siauliai5111
3.Port of Parnu3410
4.Avis Rapla3410
5.Betsafe/Liepāja259
6.Tsmoki II055

, 2018-01-10 21:21, pirms 6 gadiem
Mīnus Bendžamins, Pīternieks, Lasmanis, plus Jurevičus = sagrāve.
2016. gadā Artūrs Bērziņš "Valmieras/Ordo" rindās trešo reizi karjerā kļuva par Latvijas čempionu 
Foto: bkvalmiera.lv
14

Artūrs Bērziņš liek punktu spēlētāja karjerai

Bijušais Latvijas valstsvienības basketbolists un trīskārtējais Latvijas čempions Artūrs Bērziņš 30 gadu vecumā veselības problēmu dēļ nolēmis likt punktu profesionāla sportista karjerai, Bērziņš atklāja Sportacentrs.com.
BK "Ventspils" un tā atbalstītāji: vienīgais Latvijas klubs, kuram izdevās uzvarēt Baltijas līgā
Foto: Aivars Ķesteris, f64
17

Baltijas Basketbola līga pēc 14 gadu darba beidz pastāvēt

Baltijas basketbola līga (BBL) pārtrauks darbību, trešdien, 13. jūnijā, žurnālistiem apstiprināja Lietuvas basketbola līgas (LKL) prezidents Remigijs Milašis. Paziņojums izskanēja īsu brīdi pēc tam, kad tika apstiprināta Latvijas-Igaunijas vīriešu čempionāta izveide.
Lonzo Bola viesošanās Lietuvā nebūs pārāk ilga
Foto: 15min.lt
35

Bolu šovs beidzies: skandalozā ģimene pametīs "Vytautas" un Lietuvu

Prienu "Vytautas" priekšā noslēdzošās spēles Lietuvas Basketbola līgā, taču Lamelo un Liandželo Boli kopā ar savu tēvu Lavāru pametīs valsti un atgriezīsies Amerikā.