Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Ausēja 22 punkti neglābj "Pieno žvaigždes" no pirmā zaudējuma BBL

Ausēja 22 punkti neglābj "Pieno žvaigždes" no pirmā zaudējuma BBL
Artūrs Ausējs
Foto: bcpienozvaigzdes.lt

Pirmo zaudējumu Baltijas Basketbola līgā (BBL) trešdien piedzīvoja Artūra Ausēja pārstāvētā Pasvāles "Pieno žvaigždes", kas izbraukumā ar rezultātu 74:80 piekāpās "Tartu University".

Lielāko mača daļu vadībā atradās Tartu basketbolisti, kas vienubrīd sasniedza pat 13 punktu pārsvaru. Viesi no Lietuvas, kam bija jāspēlē bez amerikāņu saspēles vadītāja Trevona Hjūza palīdzības, gan nebija mierā ar šādu spēles attīstību.

Noslēdzošajā ceturtdaļā Ausējs guva astoņus punktus, bet "Pieno žvaigždes" sešas minūtes pirms beigām pietuvojās līdz viena precīza metiena tiesai (65:67). Tuvāk gan tikt tā arī neizdevās, un Tartu nosargāja uzvaru, izcīnot panākumu ar rezultātu 80:74.

Artūrs Ausējs bija rezultatīvākais spēlētājs laukumā ar 22 gūtiem punktiem (2p. 3/6, 3p. 4/8, s.m. 4/4). Tāpat Artūram 32 ar pusi spēlētās minūtēs sešas atlēkušās bumbas, piecas rezultatīvas piespēles, četri izprovocēti pārkāpumi, piecas personīgās piezīmes un sešas kļūdas.

Šis bija pirmais "Pieno žvaigždes" zaudējums Baltijas līgā šajā sezonā, bet jau ceturtais pēc kārtas, ņemot vērā komandas spēles arī Lietuvas čempionātā. Baltijas līgā vienīgā komanda, kas vēl nav zaudējusi ne reizi, palikusi tikai "Jūrmala", kas gan spēlē A grupā.

B grupas kopvērtējums

VKomandaUZP
1.Pieno žvaigždes7115
2.Tartu University6315
3.Kalev/TLU5414
4.Ogre5212
5.TTU3612
6.Valmiera/Ordo2610
7.Barsy179

, 2018-01-10 21:22, pirms 6 gadiem
ir sajūta, ka Ausējs vēl pagūs izspēlēties izlasē. Domāju, Lietuva viņam tikai iedos papildus pārliecību un viņš aizkapāsies vēl augstāk.
2016. gadā Artūrs Bērziņš "Valmieras/Ordo" rindās trešo reizi karjerā kļuva par Latvijas čempionu 
Foto: bkvalmiera.lv
14

Artūrs Bērziņš liek punktu spēlētāja karjerai

Bijušais Latvijas valstsvienības basketbolists un trīskārtējais Latvijas čempions Artūrs Bērziņš 30 gadu vecumā veselības problēmu dēļ nolēmis likt punktu profesionāla sportista karjerai, Bērziņš atklāja Sportacentrs.com.
BK "Ventspils" un tā atbalstītāji: vienīgais Latvijas klubs, kuram izdevās uzvarēt Baltijas līgā
Foto: Aivars Ķesteris, f64
17

Baltijas Basketbola līga pēc 14 gadu darba beidz pastāvēt

Baltijas basketbola līga (BBL) pārtrauks darbību, trešdien, 13. jūnijā, žurnālistiem apstiprināja Lietuvas basketbola līgas (LKL) prezidents Remigijs Milašis. Paziņojums izskanēja īsu brīdi pēc tam, kad tika apstiprināta Latvijas-Igaunijas vīriešu čempionāta izveide.
Lonzo Bola viesošanās Lietuvā nebūs pārāk ilga
Foto: 15min.lt
35

Bolu šovs beidzies: skandalozā ģimene pametīs "Vytautas" un Lietuvu

Prienu "Vytautas" priekšā noslēdzošās spēles Lietuvas Basketbola līgā, taču Lamelo un Liandželo Boli kopā ar savu tēvu Lavāru pametīs valsti un atgriezīsies Amerikā.