Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Ausējam pieci tālmetieni un uzvara BBL mačā ar +48

Ausējam pieci tālmetieni un uzvara BBL mačā ar +48
Artūrs Ausējs ar bumbu
Foto: lkl.lt

Baltijas Basketbola līgā Artūrs Ausējs guva 15 punktus, visus ar tālmetieniem, un palīdzēja „Pieno žvaigždes” ar 115:67 sagraut Kazahstānas „Barsy”. Savukārt „Tsmoki” ar Edmundu Valeiko treneru sastāvā cieta zaudējumu pret „Parnu” ar 77:96.

Artūrs Ausējs šovakar laukumā pavadīja tikai 19:39 minūtes, taču ar šo laiku viņam pietika 15 punktu gūšanai. Latviešu aizsargs neizdarīja nevienu divpunktu metienu, bet trāpīja piecus no desmit tālmetieniem, kā arī aizmeta garām savu vienīgo soda metienu. Ausējam arī divas atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle un viena kļūda, kā arī labākais +/- rādītājs komandā – iespaidīgais plus 39. Tiesa, milzīgajā sagrāvē visiem „Pieno žvaigždes” pamatsastāva spēlētājiem +/- rādītājs bija ļoti augsts.

Ausēja komanda jau pirmajā ceturtdaļā izvirzījās vadībā ar 18 punktu pārsvaru, un Kazahstānas vienība neko daudz nespēja likt pretim arī mača turpinājumā, kad krietnu spēles laiku saņēma arī „Pieno žvaigždes” rezervisti.

Spēles beigās Ausēja komanda uzvarēja ar 48 punktu pārsvaru, turklāt guva 115 punktus, kas ir šīs sezonas BBL rekords. Tik rezultatīvu spēli Baltijas līgā neviena komanda nebija aizvadījusi kopš 2014. gada decembrī „Lietkabelis” sabēra 116 punktus TTU grozā.

„Pieno žvaigždes” šī bija trešā uzvara trīs BBL spēlēs šosezon, kamēr „Barsy” cietusi ceturto zaudējumu piecās spēlēs.

Savukārt A grupā ceturtais zaudējums četrās spēlēs Baltkrievijas „Tsmoki” vienībai, kuras galvenā trenera asistenta amatā darbojas Edmunds Valeiko. Viņa komanda šovakar pārliecinoši zaudēja „Parnu” ar 77:96.

Izmantotie resursi:
Baltic Basketball League


, 2017-11-09 21:39, pirms 6 gadiem
Kāpēc BBL spēlē Kazahstānas klubs (klaji bezpalīdzīgs un vājš) ??? Globuss salūzis???
, 2017-11-09 21:45, pirms 6 gadiem
ako1 rakstīja: Kāpēc BBL spēlē Kazahstānas klubs (klaji bezpalīdzīgs un vājš) ??? Globuss salūzis???
Nav jau kas spēlē, BBL ir agonējoša līga mazbudžeta klubiem
, 2017-11-09 23:14, pirms 6 gadiem
Kas ir BBL? Priekā!
2016. gadā Artūrs Bērziņš "Valmieras/Ordo" rindās trešo reizi karjerā kļuva par Latvijas čempionu 
Foto: bkvalmiera.lv
14

Artūrs Bērziņš liek punktu spēlētāja karjerai

Bijušais Latvijas valstsvienības basketbolists un trīskārtējais Latvijas čempions Artūrs Bērziņš 30 gadu vecumā veselības problēmu dēļ nolēmis likt punktu profesionāla sportista karjerai, Bērziņš atklāja Sportacentrs.com.
BK "Ventspils" un tā atbalstītāji: vienīgais Latvijas klubs, kuram izdevās uzvarēt Baltijas līgā
Foto: Aivars Ķesteris, f64
17

Baltijas Basketbola līga pēc 14 gadu darba beidz pastāvēt

Baltijas basketbola līga (BBL) pārtrauks darbību, trešdien, 13. jūnijā, žurnālistiem apstiprināja Lietuvas basketbola līgas (LKL) prezidents Remigijs Milašis. Paziņojums izskanēja īsu brīdi pēc tam, kad tika apstiprināta Latvijas-Igaunijas vīriešu čempionāta izveide.
Lonzo Bola viesošanās Lietuvā nebūs pārāk ilga
Foto: 15min.lt
35

Bolu šovs beidzies: skandalozā ģimene pametīs "Vytautas" un Lietuvu

Prienu "Vytautas" priekšā noslēdzošās spēles Lietuvas Basketbola līgā, taču Lamelo un Liandželo Boli kopā ar savu tēvu Lavāru pametīs valsti un atgriezīsies Amerikā.