Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

"Valmiera" viesosies pie Viļņas "avīžniekiem"

Jānis Pārums

"Valmiera" viesosies pie Viļņas "avīžniekiem"
Deivīns Deiviss, "Valmieras" uzbrukuma līderis
Foto: Jānis Priedītis

Šovakar plkst. 19:00 kārtējo "MasterCard" Baltijas Basketbola līgas (BBL) spēli aizvadīs "Valmiera" basketbolisti, kas izbraukumā sacentīsies ar vienu no Baltijas vadošajām komandām – Viļņas "Lietuvos rytas".

"Lietuvos rytas" šobrīd ieņem otro vietu BBL turnīra tabulā – 15 spēlēs piedzīvota tikai viena neveiksme un pirmo vietu Viļņas komandai liedz ieņemt tikai tas, ka "rytas" aizvadījusi par divām spēlēm mazāk nekā galvenie konkurenti "Žalgiris", kas 17 mačos kapitulējuši divreiz.

"Lietuvos rytas" savu līdz šim vienīgo neveiksmi piedzīvoja februāra vidū, kad izbraukumā negaidīti ar 100:107 piekāpās "Šiauliai". Toreiz jau pirmajā ceturtdaļā "avīžnieki" nokļuva iedzinējos ar 17 punktu deficītu un, lai turpinājumā savu sniegumu uzlaboja, izglābties no neveiksmes nespēja.

"Valmiera" BBL čempionātā šobrīd ieņem vien astoto vietu ar pieciem panākumiem 16 spēlēs, turklāt pēdējos trīs mačos piedzīvoti zaudējumi, bet pēdējos sešos izcīnīta tikai viena uzvara.

Uzbrukumā Valmieras komanda ir starp pastarītēm BBL Elites divīzijā – vidēji spēlē gūtie 70.5 punkti dod astoto vietu starp desmit komandām, savukārt aizsardzība ir viens no vidzemnieku trumpjiem – mazāk par 74.5 punktiem vidēji mačā ielaidušas tikai pirmā trijnieka komandas "Žalgiris", "Lietuvos rytas" un "Ventspils".

Šosezon "Valmiera" un "Lietuvos rytas" tikušās vienreiz – decembra beigās Valmierā leiši tikai spēles beigās salauza mājinieku pretestību, izcīnot nepārliecinošu uzvaru ar 79:72. Vai valmieriešiem izdosies Lietuvas klubam nervus pakutināt arī šovakar?

  +3 [+] [-]

, 2010-03-09 15:20, pirms 14 gadiem
Uzwara

     [+] [-]

, 2010-03-09 16:20, pirms 14 gadiem
neegeris bez olaam rakstīja: Uzwara

  +1 [+] [-]

, 2010-03-09 19:27, pirms 14 gadiem
Avīze saņurcīs.