Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

"Žalgiris" paliek bez Vatsona

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

"Žalgiris" paliek bez Vatsona
Treviss Vatsons (priekšplānā)
Foto: AFP/Scanpix

Lietuvas basketbola klubam Kauņas ''Žalgiris'' vismaz trīs nedēļas būs jāiztiek bez amerikāņu spēka uzbrucēja Trevisa Vatsona, kurš vakardienas mačā pret Zagrebas ''Cibona'' guva potītes savainojumu.

Kauņas ''Žalgira'' uzbrucējs potītes savainojumu guva ceturtdienas mačā pret Zagrebas ''Cibona'' (68:61), kad mača ceturtajā ceturksnī neveiksmīgi piezemējās uz parketa. Vatsons ar komandas biedru palīdzību atstāja laukumu un pēc spēles tika nogādāts vietējā slimnīcā, kur viņam tika veikta medicīniskā apskate.

Lai arī sākotnēji ārstiem šķita, ka savainojums ir visai nopietns (ārsti bažījās par iespējamo potītes lūzumu vai saišu plīsumu), mediķu gala slēdzienā vēstīts, ka Vatsona potīte tikai spēcīgi sastiepta. Spēlētāja rehabilitācijas process ilgs aptuveni trīs nedēļas, līdz ar to pastāv iespēja, ka 28 gadus vecais amerikānis varētu izlaist BBL regulārā turnīra maču pret ''Ventspili'', kas ieplānots 30. janvārī.

Lietuvas medijos atrodamā informācija liecina, ka ''Žalgiris'' tuvākajā laikā varētu papildināt savas spēlētāju rindas ar citu spēka uzbrucēju Mario Delasu, kurš uzskatāms par vieno no perspektīvākajiem Horvātijas jaunās paaudzes spēlētājiem.

203 centimetrus garais basketbolists Kauņas kluba sastāvā šosezon piedalījies deviņās ULEB Eirolīgas spēlēs, caurmērā gūstot 11,9 punktus, izcīnot 10,7 bumbas zem groziem un ik maču sakrājot 18,1 efektivitātes koeficienta punktu.

Izmantotie resursi:
krepsinis.net

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-01-08 14:23, pirms 14 gadiem
ai apnika jaatpushas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja