Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Pīzelis

Muižnieks: "Priekšā vēl ir daudz darba"

Basketbola kluba "Barons/LMT" galvenais treneris Kārlis Muižnieks pēc svētdien piedzīvotā zaudējuma pret Baltijas Basketbola līgas čempioniem Viļņas "Lietuvos rytas" (68:83) atzina, ka mača liktenis tika izšķirts pēdējās piecās minūtēs.

"Bija iespēja cīnīties par uzvaru. Viss izšķīrās pēdējās piecās minūtēs, kad mēs vairs neparādījām labāko sniegumu, bet "Lietuvos rytas" mūsu kļūmes sodīja ar precīziem metieniem. Tieši tādēļ neizdevās saglabāt intrigu līdz pat pēdējām sekundēm," pēc spēles pastāstīja Muižnieks.

"Sāncenšu trenerim bija nedaudz vairāk iespēju variēt ar sastāvu, tādēļ arī mača izskaņā "Lietuvos rytas" bija iespēja panākt šo izšķirošo izrāvienu. 35 minūtes mums izdevās īstenot iepriekš izstrādāto spēles taktiku, kas deva rezultātu. Protams, bija lietas, kas arī netika īstenotas, tādēļ priekšā vēl ir daudz darba - gan komandas spēles, gan komplektēšanas uzlabošanā," piebilda Muižnieks.

"Šajā spēlē vēlreiz pārliecinājos, ka basketbolistiem ir grūti ātri aizmirst tik nozīmīgus mačus kā ceturtdien aizvadīto ar Izraēlas "Maccabi". Joprojām galvenās domas bija saistītas ar šo nozīmīgo panākumu, un man nekādi neizdevās attīrīt basketbolistu galvas," pastāstīja "Lietuvos rytas" galvenais treneris Aleksandrs Trifunovičs.

"Nevarētu teikt, ka pretinieks netika novērtēts, taču nebija grūti pamanīt, ka ne vienmēr mūsu spēlētāji bija pietiekami koncentrējušies, lai parādītu labāko sniegumu. Otrajā ceturtdaļā ļāvām izvērsties mājiniekiem, kuri mača turpinājumā pārāk ilgi izdevās saglabāt intrigu," tā Trifunovičs.

Izmantotie resursi:
www.barons.lv
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-11-05 01:20, pirms 16 gadiem
mums vel talu lidz abiem lietuvieshu superklubiem. vini jebkura bridi iesledz nakamo parnesumu, un viss mums nav variantu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-11-05 02:12, pirms 16 gadiem
tur jau ta lieta! Tip, varam visos izdevumos, portalos un avizes rakstit, ka 3 cet. nokapaja lidzigs ka lidzigs, citur 35 min. spelejam, un tad "pēkšņi" salūzām.... un tā katrā mačā! Vienmēr netīšām salūztam, k-kā pietrūkst utt.

Nu, nav ko tur muldēt!!! Tur jau leišiem ir tā meistarība, ka visu spēli tās 30 minūtes viņi kontrolē spēli, neskrien pa galvu pa kaklu, bet pēdējās 10 min'tes nokapā pa 100% un tur arī viss izšķirās, ka mūsējie vairs nevar iemest un leiši vienk samet kādos 3 uzbrukumos pēc kārtas. VISS, spēle ir nokārtota!
, 2007-11-05 02:28, pirms 16 gadiem
cik var gudri muuldeet. Ok ritas ir stpraaki un tur nav ko apspriest, bet buutu labaak priecaajushies ka taas 35 min bija jaaskataas ar intresi, bet peedeejaas 5 min arii taada liimenja klubam var neaiziet speele. Beigaas neatradaas neviens kursh vareetu sames svariigos punktus, varbuut, tam bija jaabuut Beerizinjam, bet nu neko dariit. ASK reaali pagajusho gad ritas vineeja liidziigaa manieree vnk beigaas bija siikais nigers kas speeja iemest - un taa visu sezonu
, 2007-11-05 02:35, pirms 16 gadiem
Nu jaa, neviens jau nesaka, ka bija garlaiciiga un neskataama speele. Nu, toreiz, kad ASK uzvilka Rytas, tas bija pac sezonas saakums, kad Rytas veel neija ieskreejushies, pietam ASK bija taads tumshais zirdzinsh, kaa nekaa bija 1. nopietnais iznaaciens BBL. Turklaat taa vinne vispaar taada neticamaa bija. Babrauskam man liekas iekshaa krita viss kam vajadzeeja iekrist, gan kam nevajadzeeja, pietam ar aizveertaa, aciim + veel Millage bija satrakojies uz beigaam un ar Butauta gudro gaajienu izchakareeja Leishus...
, 2007-11-05 02:36, pirms 16 gadiem
laba spele, negaiditi stabils un labs barona sniegums,iepreicinaja..tikai cvaņķis ārdās vienmēr..komiski,kā teteris viņu cenšas mierināt u.tml... bet nervi nervi. Bus laiki,kad latvijas klubi LIKS leisus... jau tagad ir liels progress.. busim pacietigi. Beidziet noniecinat Muiznieku!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-11-05 03:17, pirms 16 gadiem
ha ha, par to likshanu leishiem jau gan labaak pakluseejushi buutu! Mums paarsvaraa labaakie kadri pagaidaam saak koncentreeties LV klubos, bet kas notiek Lietuvaa? Visi labaakie kapaa citur: Kleiza, Songaila, Ilgausks - NBA, Jasaitis, Sharas, Macijauskas, Jvtokas, Lavrinovichi - Eiroliigas klubos aarpus Lietuvas. Leishu klubos speelee LT izlases solinsh + paareejie un + labi aarzemnieki!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-11-05 15:35, pirms 16 gadiem
Sūdigi ir tas ka Gusts ātri piezīmes dabūj. Bet savu darbu pa to laiku izdara.
2016. gadā Artūrs Bērziņš "Valmieras/Ordo" rindās trešo reizi karjerā kļuva par Latvijas čempionu 
Foto: bkvalmiera.lv
14

Artūrs Bērziņš liek punktu spēlētāja karjerai

Bijušais Latvijas valstsvienības basketbolists un trīskārtējais Latvijas čempions Artūrs Bērziņš 30 gadu vecumā veselības problēmu dēļ nolēmis likt punktu profesionāla sportista karjerai, Bērziņš atklāja Sportacentrs.com.
BK "Ventspils" un tā atbalstītāji: vienīgais Latvijas klubs, kuram izdevās uzvarēt Baltijas līgā
Foto: Aivars Ķesteris, f64
17

Baltijas Basketbola līga pēc 14 gadu darba beidz pastāvēt

Baltijas basketbola līga (BBL) pārtrauks darbību, trešdien, 13. jūnijā, žurnālistiem apstiprināja Lietuvas basketbola līgas (LKL) prezidents Remigijs Milašis. Paziņojums izskanēja īsu brīdi pēc tam, kad tika apstiprināta Latvijas-Igaunijas vīriešu čempionāta izveide.
Lonzo Bola viesošanās Lietuvā nebūs pārāk ilga
Foto: 15min.lt
35

Bolu šovs beidzies: skandalozā ģimene pametīs "Vytautas" un Lietuvu

Prienu "Vytautas" priekšā noslēdzošās spēles Lietuvas Basketbola līgā, taču Lamelo un Liandželo Boli kopā ar savu tēvu Lavāru pametīs valsti un atgriezīsies Amerikā.