Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

"Šiauliai" uzvar arī Paņevēžā un iekļūst BBL pusfinālā

Baltijas Basketbola līgas (BBL) pusfinālu šodien sasniedza "Šiauliai", kas arī otrajā spēlē uzvarēja Paņevēžas "Lietkabelis". Uzvarai ar 22 punktu pārsvaru savā laukumā (103:81) Šauļi šovakar pievienoja panākumu ar +12 (78:66) viesos.

Pirmā spēle Šauļos noslēdzās ar pārliecinošu mājinieku uzvaru (103:81), līdz ar to atbildes spēlē Paņevēžā "Lietkabelis" vajadzēja izcīnīt panākumu ar vismaz 23 punktu pārsvaru. "Lietkabelis" sīvā cīņā piedzīvoja neveiksmi arī otrajā spēlē (66:78) un izstājās no BBL izslēgšanas spēlēm.

Pēc pirmā puslaika "Lietkabelis" bija vadībā ar astoņu punktu pārsvaru (34:26), taču jau trešajā ceturtdaļā "Šiauliai" iemeta vairāk punktu nekā visā otrajā puslaikā (27) un praktiski nodrošināja uzvaru summā. Rokas Giedraitis uzvarētāju labā guva 15 punktus, bet 10 un vairāk ačus iemeta vēl četri Šauļu basketbolisti.

Pusfinālā "Šiauliai" spēkosies ar citu Lietuvas klubu. Šauļu vienības pretinieki tiks noskaidroti rīt, kad Utenas "Juventus" savā laukumā centīsies pārspēt Pasvāles "Pieno žvaigždes". Pirmajā mačā "Juventus" zaudēja ar 65:76.

Izmantotie resursi:
Baltic Basketball League