Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Jūrmalnieks Žvīgurs atzīts par BBL februāra labāko spēlētāju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Jūrmalnieks Žvīgurs atzīts par BBL februāra labāko spēlētāju
Ivars Rihards Žvīgurs
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

LETA. "Jūrmalas" komandas uzbrucējs Ivars Rihards Žvīgurs atzīts par Baltijas Basketbola līgas (BBL) februāra mēneša labāko spēlētāju, vēsta turnīra rīkotāji.

Pašlaik 22 gadus vecais basketbolists februārī divās spēlēs vidēji guva 20,0 punktus un izcīnīja 8,5 atlēkušās bumbas, iekrādams 25,0 efektivitātes koeficienta punktus, kas bija labākais rādītājs līgā.

Regulārā čempionāta pēdējā spēlē Žvīgurs Minskas "Cmoki" grozā sameta 20 punktus un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, kamēr BBL ceturtdaļfināla pirmajā mačā trešdien iemeta 20 punktus un izcīnīja astoņas bumbas zem groziem. Kā vēstīts, "Jūrmalas" basketbolist BBL ceturtdaļfināla pirmajā mačā ar rezultātu 89:81 uzvarēja Igaunijas komandu Tallinas "Kalev"/TLU.

Šosezon Žvīgurs BBL, vidēji laukumā pavadot 15 minūtes, guvis 10,4 punktus un izcīnījis 3,7 atlēkušās bumbas.

Par BBL oktobra/novembra mēneša vērtīgāko spēlētāju tika atzīts "Tartu Universitāte" amerikāņu aizsargs Stīvens Kuks, bet janvārī pie šīs balvas tika viņa komandas biedrs Janars Talts, kamēr decembrī tika godināts "Šiauliai" centrs Laurīns Birutis.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2018-03-02 11:19, pirms 6 gadiem
Kāpēc netika izsaukts uz Vecvagara izlasi?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-03-02 12:18, pirms 6 gadiem
Тяга к курению "умирает" навечно за один день если воспользоваться дедовским советом Как я бросил курить за 2 дня!!! Я и сам был заядлой курильщицей, курила больше 20 лет и пробовала бросать тысячу раз, но больше пары недель не могла продержаться, а этот метод помог - полгода не курю и не тянет!x

     [+] [-]

, 2018-03-02 12:34, pirms 6 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Kāpēc netika izsaukts uz Vecvagara izlasi?
Man šķiet, ka viņam ir zems, kā saka, "basketbola IQ". Bet varbūt kļūdos, jo pārāk daudz neesmu redzējis viņu klātienē.

     [+] [-]

, 2018-03-02 13:24, pirms 6 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Man šķiet, ka viņam ir zems, kā saka, "basketbola IQ". Bet varbūt kļūdos, jo pārāk daudz neesmu redzējis viņu klātienē.
Viņam nav metiena un IQ, pārējais viņam ir visaugstākajā līmenī. u-18 , atsevišķās spēlēs viņam tika pat uzticēta līdera loma un 1vs1 tajā brīdī uzbrukumā bija labāks par KP, bet redz, ko nodara Rīgas ielu dzīve un , ja apkārt nav cilvēku, kas pamāca.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja