Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2700, Did:0, useCase: 3

Sportland pirmie soļi basketbolā: ar Porziņģi tiksies mazie jelgavnieki

Sportland pirmie soļi basketbolā: ar Porziņģi  tiksies mazie jelgavnieki
Foto: basket.lv

Sacensībās pirmo klašu skolēniem „Sportland pirmie soļi basketbolā” finālsacensībās pārliecinoši uzvarēja Jelgavas 4.vidusskolas komanda “Tīģerēni”, kuri piecos vingrinājumos no desmit nopelnīja augstāko vērtējumu. Uzvarētāji – visa klase un skolotāja Natālija Gorškova – jūnijā dosies ekskursijā uz Liepāju, kur piedalīsies dažādās aktivitātēs un ekskluzīvi satiksies ar Kristapu Porziņģi.

Otrās un trešās vietas ieguvēji – Rīgas Centra humanitārās vidusskolas “Zibensbumba” un O.Kalpaka Rīgas Tautas daiļamatu pamatskolas “Zibenszeļļi” – jūnijā apmeklēs Latvijas vīriešu basketbola valstsvienības treniņu un satiks spēlētājus, kuri gatavosies Olimpiskajam kvalifikācijas turnīram.

Finālsacensībās piedalījās arī Jaunpils vidusskolas “Ašie brašie”, Rīgas Teikas vidusskolas “Teika”, Krimuldas vidusskolas komanda “Ezīši”, Madonas 1.vidusskolas "Fiksīši", J.Pilsudska Daugavpils Valsts poļu ģimnāzijas "Daugavpils basketbola zvaigznītes", Daugavpils 12.vidusskolas "Lauvēni"un Jēkabpils pamatskolas "Atsperīgie ezīši".

Konkursā “Sportland pirmie soļi basketbolā” katrā komandā bija 12 skolēni – sešas meitenes un seši zēni. Bērni sacentās aizraujošās stafetēs, kā arī āķīgu prāta vingrinājumu un radošo uzdevumu izpildē. Notika arī līdzjutēju konkursi, kuros bija iespēja savai klases nopelnīt papildus punktus.

Sportland sadarbībā ar Latvijas Basketbola savienību šādas sacensības rīko otro gadu, veicinot bērnu nodarbošanos ar sportu, palielinot basketbola popularitāti ģimenēs un skolās, kā arī rosinot bērnos interesi par sportisku dzīvesveidu.

Visiem pusfinālu un fināla dalībniekiem balvās tika basketbola ekipējums, „Sportland pirmie soļi basketbolā” t-krekls un citas atbalstītāju balvas.