Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2355, Did:0, useCase: 3

Aldaris LBL līdzjutēju akcijā uzvarējis tukumnieks Dāvis Kūma

Aldaris LBL līdzjutēju akcijā uzvarējis tukumnieks Dāvis Kūma
Dāvis Kūma un Aldaris LBL līdzjutēju konkursa lielā balva - jaunā "Škoda Fabia"
Foto: Ģirts Gertsons

Aldaris Latvijas Basketbola līgas finālsērijas ceturtās spēles laikā “Arēnā Rīga” notika līdzjutēju akcijas “Trāpi un brauc” lielais fināls, kurā galveno balvu – jauno automobili “Škoda Fabia” – ieguva Tukuma sporta skolas absolvents Dāvis Kūma. Laimīgais uzvarētājs ceļazīmi uz finālu izcīnīja, uzvarēdams priekšsacīkstēs komandas “Jūrmala/Fēnikss” spēlē Lapmežciemā. Līdzjutēju akcija, kuras galvenā balva ir jauna automašīna Aldaris Latvijas Basketbola līgas spēlēs notika jau piekto sezonu pēc kārtas. 

18 gadus vecais Valsts tehnikumā apgūst elektrotehniķa specialitāti un aizrāvies ar biškopību un robotzinātni. Vadītāja apliecība jau rokā, un līdz šim braucis ar vecāku automobili.

Lēmums piedalīties līdzjutēju akcijas priekšsacīkstēs nobriedis uz vietas spēļu zālē – aizpildījis anketu, izlozēts un uzvarējis mīnusu spēlē, nopelnīdams ceļazīmi uz finālu.

Lielajā finālā pirmajā kārtā precīzs soda metiens retro stilā – ar abām rokām no apakšas – izdeies astoņiem dalībniekiem, otrajā kārtā – diviem: Dāvim Kūmam un Agrim Budrevičam.

Izšķirošā kārta, kurā soda metienus vajadzēja mest atmuguriski, ievilkās, līdz precīzs raidījums izdevās Dāvim.  

  +3 [+] [-]

, 2015-05-24 23:56, pirms 9 gadiem
Otrs džeks meta stabilāk un precīzāk.

  -1 [+] [-]

, 2015-05-25 00:35, pirms 9 gadiem
Cik ilgi metaja pec speles?

  +1 [+] [-]

, 2015-05-25 00:45, pirms 9 gadiem
W W E rakstīja: Cik ilgi metaja pec speles?
Bij diezgan ātri - 3 vai 4 metieni katram.
Laikam vairs nebija tāds uztraukums.
Malači!!!