Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:931, Did:0, useCase: 3

Foto: Kristapa Porziņģa meistarklase rit pilnā sparā

21 Latvijas jaunais basketbolists no 13. līdz 16.jūnijam Liepājā piedalās Kristapa Porziņģa meistarklasē, pilnveidojot meistarību un paplašinot redzesloku. “Man paveicās, ka izšķirošos brīžos līdzās bija cilvēki, kuri profesionālais padoms vai paraugs palīdzēja pieņemt pareizus lēmumus, motivēja strādāt un ievirzīja dzīvi pareizās sliedēs. Vēlos nodot stafeti tālāk, palīdzot Latvijas jaunajiem talantiem,” uzsver Kristaps. Ar basketbolistiem strādā Latvijas speciālisti Artūrs Visockis-Rubenis, Jānis Gailītis, Sandra Rozenštoka u.c., Ņujorkas “Knicks” sistēmā strādājošais Džošua Longstafs (Joshua Longstaff), individuālais treneris Lerijs Sanderss (Larry Sanders) un komunikāciju speciālists Dens Roms (Dan Rhome). Meistarklasē piedalās arī NBA kluba “Knicks” spēlētāji amerikānis Kails O’Kvinns (Cyle O’Quinn), francūzis Kevins Serafins (Kevin Seraphin) un slovēnis Saša Vujačičs (Sasha Vujacic; Slovēnija), kā arī Spānijas kluba “Sevilla Baloncesto” komandas spēlētāji amerikānis Skots Bamforts (Scott Bamforth), serbs Nikola Radičevičs (Nikola Radicevic) un spānis Pjērs Oriola (Pierre Oriola).

Porziņģa nometnes norsisei Liepājā seko visā pasaulē populārā TV kanāla ESPN filmēšanas grupa, kā arī dzīvestila žurnāla "Esquire" korespondenti. Meistarklase tiek rīkota sadarbība ar Latvijas Basketbola savienību, tās norisi atbalsta Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra.Trešdien, 15.jūnijā, meistarklases dalībnieki piedalīsies Kristapa Porziņģa Liepājai dāvātā basketbola laukuma atklāšanā, bet noslēguma dienā 16.jūnijā notiks arī profesionālo basketbolistu paraugspēle, kurā Kristapam un viņa kolēģiem no NBA un Spānijas līgas pievienosies arī Latvijas basketbolisti Artjoms Butjankovs, Kristaps Dārgais, Jānis Kaufmanis, Dāvis Rozītis u.c.

Vairāk lasi: Kristapa Porziņģa meistarklase jaunajiem...