Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2551, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Fizdeils Liepājā: "Šādas saiknes izveidošana ļauj pārvarēt grūtības play-off"

Fizdeils Liepājā: "Šādas saiknes izveidošana ļauj pārvarēt grūtības play-off"
Deivids Fizdeils
Foto: AP / Scanpix

"Šīs tikšanās vairāk bija kā divu vīru kopā pavadīts laiks, runājot par basketbolu un iepazīstot vienam otru. Domāju, ka Kristaps ir sajūsmā par virzienu, kādā ar komandu dodamies," pavadīto laiku Liepājā ar Kristapu Porziņģi Sportacentrs.com rezumēja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" galvenais treneris Deivids Fizdeils.

"Protams, daudz runājām arī par viņa ģimeni un Liepāju, bet tāpat runājām par rehabilitācijas procesu, pastāstīju to, kādu redzu "Knicks" turpmāko attīstības ceļu, par spēles stilu. Runājām par to, kā Kristapam uzņemties lielāku līdera lomu. Mums būs jauna komanda, kurā Kristaps jau būs gluži vai veterāns. Runājām par veidiem, kādos redzu viņu dabiskā ceļā kļūstam par komandas līderi. Protams, pastāstīju, kā redzu viņu paceļam savu spēli nākamajā līmenī un kā to paveiksim kopā," vairāku tikšanās laikā apspriesto konspektēja Fizdeils. "Kopīgi devāmies ēst, kopā bijām sporta zālē. Šovakar došos uz pludmali, kur Kristaps pirmo reizi rehabilitācijas laikā skries (saruna notika ceturtdien - A.S.). Tikšanās bijušas lieliskas, man radies konkrēts un labs iespaids par viņa mājām."

Treneris atklāja, ka nedaudz abi sarunā esot pieskārušies arī pagātnē notikušajam, taču tas ne tuvu neesot bijis sarunu galvenais temats: "Jā, mazliet pieskārāmies arī tam, bet domāju, ka daļa no Kristapa jau ir gatava doties tālāk. Visu, kas noticis līdz šim, atstāt pagātnei. Komandā notikušas daudzas izmaiņas, mums ir daudz jaunu personāžu. Mentāli, īpaši atgriežoties pēc savainojuma, viņš ir gatavs tiekties pēc jauniem mērķiem, kas mūs sagaida priekšā.[..] Šīs tikšanās vairāk bija kā divu vīru kopā pavadīts laiks, runājot par basketbolu un iepazīstot vienam otru. Domāju, ka Kristaps ir sajūsmā par virzienu, kādā ar komandu dodamies."

Fizdeils atzina, ka "Knicks" lielākās zvaigznes apmeklējums klātienē gan neesot viesis konkrētāku skaidrību par iespējamo laukumā atgriešanās laiku: "Nē, nē, nekas nav skaidri zināms. Runājām, ka svarīgākais ir atgriezties tajā sajūtu līmenī, kad viņš jūtas labi, ērti un ir spēcīgs. Kad viņš tā jutīsies, tas būs arī īstais laiks, lai atgrieztos laukumā. Domāju, ka viena no grūtajām lietām būs atturēt Kristapu steigties atpakaļ laukumā, viņš noteikti vēlēsies atgriezties pēc iespējas ātrāk. Mums viss jāizdara pareizi, lai nepieļautu nekādus riskus." Treneris atzina - lai kā vēlētos, ieraudzīt Porziņģi laukumā jau sezonas pirmajā mačā esot pilnīgi nereāli.

Fizdeils apzinās, kāds būs "Knicks" statuss pirmajā sezonā pie komandas stūres, taču mācēja nosaukt arī pozitīvās lietas, ko var paveikt, kamēr Porziņģis nav atgriezies laukumā. "Domāju, ikviens sagaida, ka šosezon saņemsim vairākus triecienus, jo esam jauna komanda un Kristaps ir savainots. Varbūt nevaram vienmēr panākt to, lai bumba izkrīt cauri tīkliņam, taču noteikti varam attīstīt labu aizsardzību. Vēlos, lai mēs daudz spēlētu pārejas basketbolu, spēlētu ātri, bet vienīgais veids, kā to izdarīt, ir vispirms labi nospēlēt aizsardzībā. Savukārt uzbrukumā, ja vien ir kas tāds, ko varu iegūt, Kristapam nespēlējot, tā ir iespēja pārējos puišus sagatavot brīdim, kad Kristaps atgriezīsies. Lai Kristaps varētu atgriezties komandā, kas jau zina, kā kustēties bez bumbas, kā paplašināt laukumu, kas ir labs un kas ir slikts metiens - visas lietas, kas jaunai komandai jāiemācās."

"Vēlos aizvest "Knicks" līdz čempiontitulam,"Tas ir mans pirmais, galvenais un lielākais mērķis - izcīnīt titulu Ņujorkai. Katru rītu mostos ar tādu domu," savu ilgtermiņa mērķi atklāja Fizdeils. "Katru dienu turpināsim darbu pie šī mērķa sasniegšanas. Tāpēc arī šāda došanās uz Latviju, attiecību būvēšana ar spēlētājiem - lai tās būtu kas vairāk par vienkāršām trenera un spēlētāja attiecībām. Ticu, ka šādas saiknes izveidošana ir lieta, kas ļauj pārvarēt grūtības izslēgšanas turnīros."


Slēpts komentārs: gramofons
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-07-31 11:39, pirms 6 gadiem
gramofons rakstīja: Sapņo vien par čempiontitulu. Tā nožēlojamā komanda pat līdz play-off netiks.
nozēlojams esi tu, ja tādus vārdus spēj teikt. Gan jau nāc no dzērāju ģimenes
, 2018-07-31 12:35, pirms 6 gadiem
Nu un vai tad nav nožēlojama? Vienmēr pārmaksāti traumatiski veterāni. Kopš P.Ewing vairs nespēlē tur viss ir nožēlojami. Līgumus nemāk slēgt, uzvarēt nemāk, tankoties arī ne. Iepriekšējā sezona arī izgāšanās. Neloģiska treneru izvēle. Šī gada drafta izvēles ir labas, bet tomēr komandā, kas atrodas konkrētā pārbūves procesā, prasījās ko labāku, nu piemēram top 3 izvēli draftā. Apbrīnojams ir fakts, ka Ņujorka, neskatoties uz to, ka ir metropole, nespēj ieinteresēt spēlētājus pievienoties dēļ sportiskās intereses, tik vien kā var piedāvāt labi nopelnīt. Kristaps ir vienīgais, kas nav nožēlojams Ņujorkā pēdējos apmēram 20 gados, bet arī viņš vel neko nav izcīnījis. Fizdeilu atlaida no Grizzlies un nav fakts, ka viņam Knicks viss sanāks. Arī viņš neko vel nav sasniedzis, lai sapņotu par čempiontitulu. Ņujorkai vajag vel divus spēlētājus ar potenciālu, kā Porziņģim. Diemžēl ne Ntilikina, ne Knox, ne Mitchell tādi nav un nebūs. Pēc tam, kad draftēja Porziņģi, bija divi gadi. lai pārbūvētos. Nekas nav izdarīts, neviens perspektīvs jaunais ar all-star potenciālu nav komandā pievienojies ne caur draftu ne maiņām. Komandas menedžements ir neaktīvs. Ceru, ka tuvākajā nākotnē, kas mainīsies, bet pagaidām tur viss ir nožēlojami. Cerams kādreiz Knicks atdzims un kļūs par vienu no austrumu konferences flagmaņiem, un cerams, ka tas notiks vel laikā, kad Kristaps tur spēlēs. Dirk Nowitzky sagaidīja savu titulu Dallasā, novēlu to pašu arī Porziņģim!
, 2018-07-31 12:41, pirms 6 gadiem
Skan ļoti cerīgi!

Ticu, ka ar mērķtiecīgu darbu pat Ņujorkā 5-6 gadu laikā var izveidot uzvarēt spējīgu komandu! Svarīgākais jautājums - vai kluba vadība saviem padotajiem šo laiku dos?
, 2018-07-31 13:03, pirms 6 gadiem
9one rakstīja: Ņujorkai vajag vel divus spēlētājus ar potenciālu, kā Porziņģim. Diemžēl ne Ntilikina, ne Knox, ne Mitchell tādi nav un nebūs.
Nav nedaudz par atru norakt 2 speletajus, kuri nemaz NBA nav debitejusi un cali, kuram tikko palika 20 gadi un pirmo sezonu treneris pec katras mazakas kludinas sedinaja rezerve?
, 2018-07-31 13:07, pirms 6 gadiem
gramofons rakstīja: Sapņo vien par čempiontitulu. Tā nožēlojamā komanda pat līdz play-off netiks.
"Eksperti" ko līdzīgu par Filadelfiju teica pat pēc 40 nospēlētām spēlēm... "daudz" jau nekļūdījās?!
, 2018-07-31 13:20, pirms 6 gadiem
9one rakstīja: Nu un vai tad nav nožēlojama? Vienmēr pārmaksāti traumatiski veterāni. Kopš P.Ewing vairs nespēlē tur viss ir nožēlojami. Līgumus nemāk slēgt, uzvarēt nemāk, tankoties arī ne. Iepriekšējā sezona arī izgāšanās. Neloģiska treneru izvēle. Šī gada drafta izvēles ir labas, bet tomēr komandā, kas atrodas konkrētā pārbūves procesā, prasījās ko labāku, nu piemēram top 3 izvēli draftā. Apbrīnojams ir fakts, ka Ņujorka, neskatoties uz to, ka ir metropole, nespēj ieinteresēt spēlētājus pievienoties dēļ sportiskās intereses, tik vien kā var piedāvāt labi nopelnīt. Kristaps ir vienīgais, kas nav nožēlojams Ņujorkā pēdējos apmēram 20 gados, bet arī viņš vel neko nav izcīnījis. Fizdeilu atlaida no Grizzlies un nav fakts, ka viņam Knicks viss sanāks. Arī viņš neko vel nav sasniedzis, lai sapņotu par čempiontitulu. Ņujorkai vajag vel divus spēlētājus ar potenciālu, kā Porziņģim. Diemžēl ne Ntilikina, ne Knox, ne Mitchell tādi nav un nebūs. Pēc tam, kad draftēja Porziņģi, bija divi gadi. lai pārbūvētos. Nekas nav izdarīts, neviens perspektīvs jaunais ar all-star potenciālu nav komandā pievienojies ne caur draftu ne maiņām. Komandas menedžements ir neaktīvs. Ceru, ka tuvākajā nākotnē, kas mainīsies, bet pagaidām tur viss ir nožēlojami. Cerams kādreiz Knicks atdzims un kļūs par vienu no austrumu konferences flagmaņiem, un cerams, ka tas notiks vel laikā, kad Kristaps tur spēlēs. Dirk Nowitzky sagaidīja savu titulu Dallasā, novēlu to pašu arī Porziņģim!
Pārbūves process ir ļoti sarežģīts. Vienas komandas to spēj izdarīt ātrāk un veiksmīgāk, citas ne. To ietekmē daudzi faktori, taču, kā galvenais, kurš attiecas arī uz Knicks - jo ilgāk komanda ir stagnējusi, slēgusi pilnīgi neloģiskus un muļķīgus līgumus ar neīstajiem spēlētājiem un veikusi neveiksmīgas maiņas, jo grūtāk šādu komandu pārbūvēt un sākt visu no jauna.
Ko es šobrīd redzu? Izskatās, ka komanda, līdz ar lielā FIla aiziešanu ir uz pareizā ceļa - ir gados jauni un perspektīvi spēlētāji(Knox un Ntikina), ir sava Superzvaigzne(KP6), ir spēlētāji ar labu potenciālu, kuru iepriekš nav izdevies parādīt(Hezonja un Kanters). Bet pats galvenais - nākamsezon Knicks būs atbrīvojušies lielie līgumi, kas ļaus piesaistīt 1 vai pat 2 ļoti nopietnus spēlētājus. Attiecīgi - KP6 + baumo ka...Batlers ar Irvingu + Knox ar Ntikina + domājams, TOP10 2019.g. draft piks un + jā, ticu arī Hezonjas potenciālam - izskatās visnotaļ labi. Vārdu sakot - šo sezonu Knicks vēl tanko un no nākamās jau aina varētu zīmēties pilnīgi cita. Perijs pagaidām pārliecina - cerams, ka tā arī turpināsies.
Par Fizdeilu - treneris ļoti labs! Neredzu iemeslu cepienam.
, 2018-07-31 13:32, pirms 6 gadiem
Izklausās ļoti labi - skaista vīzija, sapratne - arī man. Bet tam visam vajadzīgi atbilstoši izpilditāji. Un šis pagaidām pirmais reālais darbiņš no kluba puses jau nav izdarīts. Visas skaistās vīzijas strauji kusīs, kad atkal nāks reāli zaudējumi, tie ir nežēlīgi. un NYK nav vienīgie ar lieliem plāniem..

Jāsāk uzvarēt - klubam jāizdomā un jārealizē, kā.
, 2018-07-31 13:47, pirms 6 gadiem
Reāli, ja grib ar šo sastāvu NYK kaut ko panākt ir tā kā Fizdeils saka, vnk jākapā smagi aizsardzībā, būtībā jau kāds iemetīs, kā saka viss sākas no aizsardzības. Pagājušajā sezonā bija sajūta, ka šie ir kaut kādā kūrortā vēsā staigā pa laukumu pie -30, un galīgi pajāt par rezultātu un spēles kvalitāti. Man diezgan interesanti būs paskatīties, kā slīmests Beasly spēlēs ar Bronu leikeros, varbūt viņš tiks piespiests arī spēlēt.
, 2018-07-31 14:19, pirms 6 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Nav nedaudz par atru norakt 2 speletajus, kuri nemaz NBA nav debitejusi un cali, kuram tikko palika 20 gadi un pirmo sezonu treneris pec katras mazakas kludinas sedinaja rezerve?
Šis labs
Speciāli ielogojos, lai iekomentētu.
Laikam Tavs 1 normālais komentārs gada laikā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-07-31 15:37, pirms 6 gadiem
Emilio rakstīja: Pārbūves process ir ļoti sarežģīts. Vienas komandas to spēj izdarīt ātrāk un veiksmīgāk, citas ne. To ietekmē daudzi faktori, taču, kā galvenais, kurš attiecas arī uz Knicks - jo ilgāk komanda ir stagnējusi, slēgusi pilnīgi neloģiskus un muļķīgus līgumus ar neīstajiem spēlētājiem un veikusi neveiksmīgas maiņas, jo grūtāk šādu komandu pārbūvēt un sākt visu no jauna.
Ko es šobrīd redzu? Izskatās, ka komanda, līdz ar lielā FIla aiziešanu ir uz pareizā ceļa - ir gados jauni un perspektīvi spēlētāji(Knox un Ntikina), ir sava Superzvaigzne(KP6), ir spēlētāji ar labu potenciālu, kuru iepriekš nav izdevies parādīt(Hezonja un Kanters). Bet pats galvenais - nākamsezon Knicks būs atbrīvojušies lielie līgumi, kas ļaus piesaistīt 1 vai pat 2 ļoti nopietnus spēlētājus. Attiecīgi - KP6 + baumo ka...Batlers ar Irvingu + Knox ar Ntikina + domājams, TOP10 2019.g. draft piks un + jā, ticu arī Hezonjas potenciālam - izskatās visnotaļ labi. Vārdu sakot - šo sezonu Knicks vēl tanko un no nākamās jau aina varētu zīmēties pilnīgi cita. Perijs pagaidām pārliecina - cerams, ka tā arī turpināsies.
Par Fizdeilu - treneris ļoti labs! Neredzu iemeslu cepienam.
Pilnībā pievienojos šim komentāram. Un jāņem vērā, ka esošais vadības setups strādā tikai pirmo gadu un rekā jau veikti daudzi labi lēmumi un nāktone jau izskatās optimistiskāka kāda tā bija pirms gada. Pagaidām man lēmumi ļoti patīk, cerams turpinās iesākto kursu, un cerams, ka arī treneris beidzot sevi attaisnos un nebūs atkal pēc gada jāatlaiž.
, 2018-07-31 15:40, pirms 6 gadiem
Daniel rakstīja: Izklausās ļoti labi - skaista vīzija, sapratne - arī man. Bet tam visam vajadzīgi atbilstoši izpilditāji. Un šis pagaidām pirmais reālais darbiņš no kluba puses jau nav izdarīts. Visas skaistās vīzijas strauji kusīs, kad atkal nāks reāli zaudējumi, tie ir nežēlīgi. un NYK nav vienīgie ar lieliem plāniem..

Jāsāk uzvarēt - klubam jāizdomā un jārealizē, kā.
Izpildītāji neuzrodas no zila gaisa tā ar klikšķi pirmajā brīdī. Pārbūves process ir ilgāks par vienu gadu, it īpaši, ja pirms tam viss ir sa4akarēts cik vien varēja sa4akarēt. Turklāt kamēr ir Noah lielais līgums + KP trauma, tikmēr nav jēgas kko mēģināt darīt. Tā kā neceri uz nekādām uzvarām pagaidām, kas ir tikai normāli. Pēc gada jau varēsi sākt prasīt ko vairāk.
, 2018-07-31 16:29, pirms 6 gadiem
Kamēr katru gadu mainās GM, treneri un vīzija par nākotni, pārbūve ilgtermiņā nav iespējama. Tagad izskatās, ka treneris ir paņemts ilgtermiņā un varētu kaut kas izveidoties. Pārbūvēt komandu var diezgan ātri neatkarīgi no tā cik daudz viss sabojāts. Vajag tikai tikt skaidrībā ko īsti vajag.
Viens variants ir tankoties un veidojot komandu no jaunajiem piesaistot arī dažus veterānus lai jauniem ir no kā mācīties. Tas būtu kā GSW variants, kur spēlētāji tiek paņemti draftā un ar gadiem tiek iespēlēti savai lomai sākumsastāvā. Tas ir ļoti riskanti, bet ja sanāks tad būs tā vērts.
Otrs variants ir sagatavot komandu līdz nākošajai vai vismaz aiznākošai starpsezonai tā, lai var pievienot labākos spēlētājus no brīvajiem aģentiem. Protams ar Noah, Lee un Hardaway līgumiem nākošgad to izdarīt nav iespējams, tādēļ, ja nenotiks brīnums, būs jāgaida vel gads, kad Noah un Lee būs beigušies līgumi un jācer,ka Hardaway nepagarinās savu līgumu, jo viņam ir spēlētāja opcija.
Vel pastāv iespēja Noah klāt pielikt 2019. gada pirmās kārtas izvēli un tad varbūt jau šī maiņa varētu kādu ieinteresēt. Lee varbūt ar kādu kopā varētu kaut kur iemainīt. Ar maiņām arī citreiz var uztaisīt komandu.

P.S. Ntilikina un Knox ir labi, bet nebūs all-star līmeņa spēlētāji. Neviens viņus nav noracis
, 2018-07-31 16:55, pirms 6 gadiem
Ivijis rakstīja: Izpildītāji neuzrodas no zila gaisa tā ar klikšķi pirmajā brīdī. Pārbūves process ir ilgāks par vienu gadu, it īpaši, ja pirms tam viss ir sa4akarēts cik vien varēja sa4akarēt. Turklāt kamēr ir Noah lielais līgums + KP trauma, tikmēr nav jēgas kko mēģināt darīt. Tā kā neceri uz nekādām uzvarām pagaidām, kas ir tikai normāli. Pēc gada jau varēsi sākt prasīt ko vairāk.
Protams, nav viena gada jautājums un neceru uzreiz. Tikai saku, ka nav jau pirmā reize cerībām, ka nu gan gaidāma attīstība, īpaši atnākot Filam. Bet jābūt veselai lēmumu un darbību sērijai.

Runājot par izredzēm uz titulu - uzskatu, ka Lakers ir tam daudz tuvāk un veikuši daudz vairāk labu darbību. Magic kopā ar Lebronu veic pamatīgu pārbūvi, abiem milzīga uzvaru pieredze. Protams forši, ka Fīdels Liepājā čalo ar KP, bet ko viņi var likt priekšā.. NY nekāda pārbūve nav bijusi - strādās ar to, kas ir. Nākošā vasara ir milzu iespēja - ja sačakarēs, tad tuvākā nākotne norakta..
, 2018-07-31 17:08, pirms 6 gadiem
Neesmu Fizdeila fans bet ko tad viņam vajadzēja teikt - veči NYK turpinās sūkāt? Patrenēšu pāris sezonas un notīšos? Protams, ka jebkurš treneris, spēlētājs un kaut vai masieris teiks, ka cīnīsies par titulu nevis par piedalīšanos vai vēl hvz ko. Ja viņš pateiktu ko citu viņu noēstu vēl pirms pirmās regulārās sezonas spēlēs. Un tas, ka viņš titulu pasniedz kā galveno mērķi - kādu tad vēl likt mērķi top pasaules līgā? Top līgas jaunos neaudzina - tos nopērk un noslīpē (reizēm kādu laiku paturot fārmā) - šis atkrīt. Ievest NYK PO? Iesākumam labi, bet diez vai to būtu jāstāda kā galveno mērķi. Ja kaut vai vārdos nav ambīciju tad kāda jēga no trenera/spēlētāju? Ja pat vārdos nebūtu ambīciju, tad būtu skaidrs, ka komanda nodarbosies tikai ar atspēlēšanu. Turklāt, nekur nav teikts, ka titulu grib šogad, kas tiešām būtu utopija. Kad atbrīvosies Noa superlīgums, būs skaidrība ar KP, tad uz komandu var atnākt arī labāki spēlētāji un tituls kļūt reālāks, jo uz to pašu laiku, daža laba tagadējā superblice ar GSW priekšgalā būs sprukās, jo beigsies līgumi virknei līderu.
, 2018-07-31 18:01, pirms 6 gadiem
9one rakstīja: Kamēr katru gadu mainās GM, treneri un vīzija par nākotni, pārbūve ilgtermiņā nav iespējama. Tagad izskatās, ka treneris ir paņemts ilgtermiņā un varētu kaut kas izveidoties. Pārbūvēt komandu var diezgan ātri neatkarīgi no tā cik daudz viss sabojāts. Vajag tikai tikt skaidrībā ko īsti vajag.
Viens variants ir tankoties un veidojot komandu no jaunajiem piesaistot arī dažus veterānus lai jauniem ir no kā mācīties. Tas būtu kā GSW variants, kur spēlētāji tiek paņemti draftā un ar gadiem tiek iespēlēti savai lomai sākumsastāvā. Tas ir ļoti riskanti, bet ja sanāks tad būs tā vērts.
Otrs variants ir sagatavot komandu līdz nākošajai vai vismaz aiznākošai starpsezonai tā, lai var pievienot labākos spēlētājus no brīvajiem aģentiem. Protams ar Noah, Lee un Hardaway līgumiem nākošgad to izdarīt nav iespējams, tādēļ, ja nenotiks brīnums, būs jāgaida vel gads, kad Noah un Lee būs beigušies līgumi un jācer,ka Hardaway nepagarinās savu līgumu, jo viņam ir spēlētāja opcija.
Vel pastāv iespēja Noah klāt pielikt 2019. gada pirmās kārtas izvēli un tad varbūt jau šī maiņa varētu kādu ieinteresēt. Lee varbūt ar kādu kopā varētu kaut kur iemainīt. Ar maiņām arī citreiz var uztaisīt komandu.

P.S. Ntilikina un Knox ir labi, bet nebūs all-star līmeņa spēlētāji. Neviens viņus nav noracis
Skaidrība jau ir, bet uz šo brīdi nav brīvu līdzekļu un nav jau arī ko ņemt.
Knicks gadījumā reāls ir tikai Tevis minētais 1. variants, jo 1. šogad nav pieejami attiecīgi FA un 2. nav resursu, kurus var samainīt pret all star līmeņa špīleriem.
Nu nesanāks iemainīt Noah - jāgaida vien būs līdz līguma beigām. Arī THJ nav muļķis un, ja nerādīs kaut ko nereālu, tad turēsies pie patreizējā līguma, jo tas ir viņa lielākais līgums mūžā.
Protams, ka nebūs allstar līmeņa špīleri, taču Knox izskatās labs. Un francūzi jau arī visu laiku slavē ne jau tāpat vien...
, 2018-07-31 20:05, pirms 6 gadiem
Labs iespaids par mājam. Tas domāts ka nedzīvo salmu būdā?
Kustēties bez bumbas KP iemācījās jau karameles laikā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-07-31 21:40, pirms 6 gadiem
Ivijis rakstīja: Pilnībā pievienojos šim komentāram. Un jāņem vērā, ka esošais vadības setups strādā tikai pirmo gadu un rekā jau veikti daudzi labi lēmumi un nāktone jau izskatās optimistiskāka kāda tā bija pirms gada. Pagaidām man lēmumi ļoti patīk, cerams turpinās iesākto kursu, un cerams, ka arī treneris beidzot sevi attaisnos un nebūs atkal pēc gada jāatlaiž.
Rebuild_am tikai nepilna vasara būs apritējusi)
Fizdeils diez vai tankos, liks spēlēt smagi saviem jaunajiem abos galos un ja tas viss izskatīsies labi knicks zvejos ko skaļāku nākamvasar, man domāt.
, 2018-07-31 22:55, pirms 6 gadiem
fall in love rakstīja: Rebuild_am tikai nepilna vasara būs apritējusi)
Fizdeils diez vai tankos, liks spēlēt smagi saviem jaunajiem abos galos un ja tas viss izskatīsies labi knicks zvejos ko skaļāku nākamvasar, man domāt.
Nav zvejas bez atbilstošiem zvejniekiem!! Tas tā pat kā es čomus aizvedu uz zveju, kuri nemāk iemest makšķeri!!! Nav rezlutāta...
, 2018-08-01 00:30, pirms 6 gadiem
9one rakstīja: Nu un vai tad nav nožēlojama? Vienmēr pārmaksāti traumatiski veterāni. Kopš P.Ewing vairs nespēlē tur viss ir nožēlojami. Līgumus nemāk slēgt, uzvarēt nemāk, tankoties arī ne. Iepriekšējā sezona arī izgāšanās. Neloģiska treneru izvēle. Šī gada drafta izvēles ir labas, bet tomēr komandā, kas atrodas konkrētā pārbūves procesā, prasījās ko labāku, nu piemēram top 3 izvēli draftā. Apbrīnojams ir fakts, ka Ņujorka, neskatoties uz to, ka ir metropole, nespēj ieinteresēt spēlētājus pievienoties dēļ sportiskās intereses, tik vien kā var piedāvāt labi nopelnīt. Kristaps ir vienīgais, kas nav nožēlojams Ņujorkā pēdējos apmēram 20 gados, bet arī viņš vel neko nav izcīnījis. Fizdeilu atlaida no Grizzlies un nav fakts, ka viņam Knicks viss sanāks. Arī viņš neko vel nav sasniedzis, lai sapņotu par čempiontitulu. Ņujorkai vajag vel divus spēlētājus ar potenciālu, kā Porziņģim. Diemžēl ne Ntilikina, ne Knox, ne Mitchell tādi nav un nebūs. Pēc tam, kad draftēja Porziņģi, bija divi gadi. lai pārbūvētos. Nekas nav izdarīts, neviens perspektīvs jaunais ar all-star potenciālu nav komandā pievienojies ne caur draftu ne maiņām. Komandas menedžements ir neaktīvs. Ceru, ka tuvākajā nākotnē, kas mainīsies, bet pagaidām tur viss ir nožēlojami. Cerams kādreiz Knicks atdzims un kļūs par vienu no austrumu konferences flagmaņiem, un cerams, ka tas notiks vel laikā, kad Kristaps tur spēlēs. Dirk Nowitzky sagaidīja savu titulu Dallasā, novēlu to pašu arī Porziņģim!
Nu tu gan sarakstīji muļķības. Knicks nebija variantu kautko diži mainīt dēļ Džeksona drausmīgajiem līgumiem, tagad Perijs smeļ izlieto ūdeni. Knicks jau pateica, šogad netiks pirkti lielie uzvārdi, lai nākamo vasaru atbrīvotu līdzekļus iepirkt brīvos aģentus. Par Frenku un Knoxx izteikties, ka viņi nebūs nekas tu spried pēc kā? Drafta nummura ? Tu jenķis neesi ? Paseko līdzi ar kādiem numuriem tika draftēti mūsdienu basketbolā zināmie spēlētāji Derozan 9th, Kawhi 15th, Cousins 5th, PG 10th, Lillard 6th, Booker 13th, Donavan Mitchel 13th. Drafta numuram nozīmes nav nekādas. Jeņķiem interesē tikai statistika un viņi baidās no Eiropiešiem. Reāli melnā darba darītāji, komandas spēlētāji, un džeki ar potenciālu... tie tak faniem neinteresē, visu vajag tulīt un uzreiz.
, 2018-08-01 08:00, pirms 6 gadiem
Artūrs Štālbergs. Foto: TTT Rīga
24

Artūrs Štālbergs noslēdz gaitas basketbolā

Artūrs Štālbergs 38 gadu vecumā lēmis likt punktu savām profesionālajām gaitām basketbolā, kur bijis gan spēlētājs, gan treneris, gan funkcionārs, Štālbergs pavēstīja portālam Sportacentrs.com. Latvijas sieviešu basketbola čempionvienība “TTT Rīga”, kur Artūrs pēdējo trīs sezonu garumā veica ģenerālmenedžera pienākumus, tuvākajā laikā izziņos gan jaunas sejas kluba vadībā, gan jaunumus saistībā ar sastāvu un dalību starptautiskajos turnīros.
Foto: basket.lv
11

Pamati ielikti, bet īstie pārbaudījumi vēl tikai priekšā

Latvijas vīru groza bumbas meistari aizvadījuši pirmās četras oficiālās spēles jaunā galvenā trenera Lukas Banki vadībā. Izcīnītas četras uzvaras un nodemonstrēts basketbols, kas iezīmē daudz piesauktās pārmaiņas.
Rinalds Sirsniņš. Foto: BK Ogre

Nepabeigtās sezonas labākie: Mazura atgriešanās, MVP - Rinalds Sirsniņš

Latvijas klubu basketbola aizvadītās sezonas labāko spēlētāju un treneru apkopojumā esam nonākuši līdz finiša taisnei. Šodien nosaucam balsojuma uzvarētājus kategorijās "Labākais treneris" un "Vērtīgākais spēlētājs".