Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2551, Did:0, useCase: 3

Video: Aiz sānu līnijas: kā spēlēt mazākumā?

Kristaps Driķis
Serbijas basketbola līgas finālsērijas pirmajā spēlē nākamā čempione Belradas "Partizan" pēc tam, kad Dāvis Bertāns saņēma piezīmi uzbrukumā un komandu spēlētāji uzsāka kautiņu, nonāca basketbolam neierastā situācijā - mazākumā. Trīs "Partizan" spēlētājiem bija jāspēlē pret pieciem un vēlāk četriem "Crvena Zvezda" spēlētājiem. Aicinājām Latvijas basketbola taktikas guru Mārtiņu Zībartu pastāstīt par principiem, kā spēlēt komandai, kas atrodas mazākumā, un kā tai, kas vairākumā?
Vērtējums: +3

  -2 [+] [-]

, 2014-07-30 14:44, pirms 10 gadiem
Kā labāk spēlēt, ir nācies piedzīvot tādus variantus, bet nu jāsaka, ka komandai, kas mazākumā izredžu praktiski nekādu, protams ja nespēlē iesācēji pret pro.
Pa diviem uziet virsū un nodušī un vsjo.

  +3 [+] [-]

, 2014-07-30 15:38, pirms 10 gadiem
Nekā interesantāka nav ko piedāvāt?

Sen nav bijusi intervija ar Muižnieku vai Štelmaheru..

Daudz ir cilvēki kam interesē šāda veida diskusijas ko piedāvājat šobrīd? Droši ka interese ir ar basketbolu ļoti saistītiem cilvēkiem (jauniešu treneriem piemēram)!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja