Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2551, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: Kāda būs dzīve ar jauno LBS vadību? Atbild Cipruss un Janičenoks

Latvijas Basketbola savienībai (LBS) pēc 11 gadiem ir jauns ģenerālsekretārs - Edgara Šnepa vietā amatā stājies Kaspars Cipruss. Savukārt par Latvijas Basketbola līgu (LBL) jauno direktoru iecelts cits bijušais valstsvienības spēlētājs Kristaps Janičenoks. Oficiāli amatā stājušies vien pirms pāris dienām, abi funkcionāri sarunā ar Andreju Siliņu stāsta par to, kamdēļ pēc spēlētāju karjerām grib palikt basketbolā, par mērķiem savos jaunajos amatos, par risināmajiem jautājumiem jaunatnē, LBL attīstības ceļu un to, pēc kā būtu jāvērtē LBS darbs?

Sarunas ilgums: 76 minūtes

Audio formātā interviju klausies visās populārākajās podkāstu straumēšanas vietnēs: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Stitcher, Podbean, PlayerFM, TuneIn u.c.

, 2020-06-29 14:34, pirms 4 gadiem
laikam jau viss būs pa vecam...es, piemēram, nevaru piedot Šnepam darbu ar tiesnešiem Latvijā organizēto Eiropas turnīru laikā, kad tiesneši pieļāva rupjas kļūdas pret Latvijas izlasēm....mēs esam turnīra organizētāji - mājinieki un tiesneši neredz, kad horvāts nostaigā, iemet truli un mēs netiekam finālā....nafig vispār tad ko organizēt? ...un tas atkarīgs no ģenerālsekretāra, no viņa personības - kāda ir viņa ietekme, prasme strādāt ar FIBA
, 2020-06-29 19:09, pirms 4 gadiem
Es esmu vienīgais, kas Janičenoku nu nekādi nevar saskatīt nopietnā amatā ar cilvēkiem, investoriem, sadarbības partneriem..? Kā tāds čoms ar visiem ar savu runu, dikciju, izvēlētajiem vārdiem, nevis nopietns sadarbības partneris.
, 2020-06-29 21:09, pirms 4 gadiem
Siliņš laikam tālāk par Rīgas pievārti savā dzīvē nav pabijis
Ciprusa dzimtā Rēzekne izrādās lauki. Plus vēl uzdod jautājumu "Ja Jūs nebūtu basketbola dēļ pārcēlušies uz Rīgu, tad agrāk vai vēlāk tā pat būtu tas noticis arī citu sadzīves apstākļu dēļ? "
Dažiem rīdzeniekiem par brīnumu ir dzīve arī ārpus "dižpilsētas"
, 2020-06-29 21:12, pirms 4 gadiem
Var novēlēt tikai veiksmi. Darbu un izaicinājumu būs daudz.
, 2020-06-29 22:34, pirms 4 gadiem
Raitcha rakstīja: Es esmu vienīgais, kas Janičenoku nu nekādi nevar saskatīt nopietnā amatā ar cilvēkiem, investoriem, sadarbības partneriem..? Kā tāds čoms ar visiem ar savu runu, dikciju, izvēlētajiem vārdiem, nevis nopietns sadarbības partneris.
Man jau liekas , ka Janičenokam ar runu, kā reiz, viss ir vislabākajā kārtībā . Nav tukšpauris .
, 2020-06-30 14:47, pirms 4 gadiem
Atbalstu abus, nobrieduši un basketbola piramīdu izceļojuši džeki, viss tiks vai nu atjaunots, vai šur tur būvēts no jauna, prieks par šo! Un lai izdodas tuvoties, piemēram, Lietuvas basketbola saimniecības līmenim, tikai mazāk korupcijas.
Artūrs Štālbergs. Foto: TTT Rīga
24

Artūrs Štālbergs noslēdz gaitas basketbolā

Artūrs Štālbergs 38 gadu vecumā lēmis likt punktu savām profesionālajām gaitām basketbolā, kur bijis gan spēlētājs, gan treneris, gan funkcionārs, Štālbergs pavēstīja portālam Sportacentrs.com. Latvijas sieviešu basketbola čempionvienība “TTT Rīga”, kur Artūrs pēdējo trīs sezonu garumā veica ģenerālmenedžera pienākumus, tuvākajā laikā izziņos gan jaunas sejas kluba vadībā, gan jaunumus saistībā ar sastāvu un dalību starptautiskajos turnīros.
Foto: basket.lv
11

Pamati ielikti, bet īstie pārbaudījumi vēl tikai priekšā

Latvijas vīru groza bumbas meistari aizvadījuši pirmās četras oficiālās spēles jaunā galvenā trenera Lukas Banki vadībā. Izcīnītas četras uzvaras un nodemonstrēts basketbols, kas iezīmē daudz piesauktās pārmaiņas.
Rinalds Sirsniņš. Foto: BK Ogre

Nepabeigtās sezonas labākie: Mazura atgriešanās, MVP - Rinalds Sirsniņš

Latvijas klubu basketbola aizvadītās sezonas labāko spēlētāju un treneru apkopojumā esam nonākuši līdz finiša taisnei. Šodien nosaucam balsojuma uzvarētājus kategorijās "Labākais treneris" un "Vērtīgākais spēlētājs".