Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2551, Did:0, useCase: 3

Video: Aiz sānu līnijas: Zībarts par dāmu izlasi un perpektīvām

Kristaps Driķis
Pēc divām nedēļām Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīru uzsāks Latvijas vīru valstsvienība, bet dāmas savu kvalifikāciju aizvadīja jau jūnijā. Mūsu meitenes izcīnīja piecas uzvaras sešās spēlēs un priekšlaicīgi kvalificējās Eiropas čempionāta finālturnīram, kas nākamgad notiks Ungārijā un Rumānijā. Ilzases otrais treneris Mārtiņš Zībarts rubrikā "Aiz sānu līnijas" dalās pārdomās par izlases gaitām kvalifikācijā un perspektīvām finālturnīrā.
Vērtējums: +1
Slēpts komentārs: tutanhamons
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-07-28 18:47, pirms 10 gadiem
Cienītais A.Šenhofa j-kungs, neJums ne Jūsu tēvam sieviešu basketbols ir kā čiekurs p...ļā. Dāmas ir sasniegušas un sasniegs vairāk nekā slavenais Šēnhofa seniora talantu saraksts.

  +1 [+] [-]

, 2014-07-28 21:11, pirms 10 gadiem
Tema interesanta un arī Zībarts lāga gudrs vīrs un kompetenti atbild. Zel, ka zurnalists nekorektus jautajumus beigas centas uzdot par viriesu un sieviesu basketbolu,pats arkartigi apmierinats ar sevi. Vienkarsi nekorekts jautajums, ja zurnalistam pasam tas neienaca prataa.
Loti jacer, ka izdosies Kurska piesaistit kadu latviesu speletaju, tas butu loti lielas progresa iespejas!!
Par spiti zurnalista augstpratibai (nezinu vinu vardus, tapat ka vini ka isti sporta apskatnieki diez ko neorientejas sievieshu basii), musu sieviesu komandas basī ir daudz sasniegusas un vel sasniegs.

     [+] [-]

, 2014-07-28 23:58, pirms 10 gadiem
Latvijas basketbola ziņotāji.......