Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2551, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Pleinics: "Par dalību BBL skaidrības vēl nav"

Pleinics: "Par dalību BBL skaidrības vēl nav"
"Ventspils" spēka uzbrucējs Artjoms Butjankovs
Foto: bkventspils.lv

Latvijas basketbola čempionvienības "Ventspils" kluba valdes priekšsēdētājs Ralfs Pleinics norāda, ka pagaidām ir skaidrība par piedalīšanos Latvijas čempionātā un ULEB Eiropas kausā, savukārt par iespēju piedalīties arī Baltijas līgā vēl nāksies pacīnīties.

"Netikām galā," vaicāts, kā izdevies tikt galā ar ULEB nevēlēšanos atļaut "Ventspilij" spēlēt arī Baltijas Basketbola līgā (BBL), atbildēja kluba valdes priekšsēdētājs Ralfs Pleinics.

"Neizdevās pārliecināt ULEB vadību, ka mums ir nepieciešama arī Baltijas līga, tāpēc mēģināsim sākt no otra gala. Skaidrs ir tas, ka spēlēsim Latvijas čempionātā un ULEB Eiropas kausā. Tad skatīsimies, vai varēsim pievienoties Baltijas līgai vēlākā turnīra gaitā," ieceres ieskicē Pleinics.

Pagaidām skaidrības par BBL nākamās sezonas modeli vēl nav, un "Ventspils" veiks sarunas ar līgas vadību par iespēju pievienoties turnīram tā gaitā.

Pleinics atklāja, ka šodien gaidāmi jaunumi arī sastāva komplektācijas sakarā.


Slēpts komentārs: vf
, 2014-06-26 14:20, pirms 10 gadiem
Ar vietējo čempi Uleb līmenim būs par maz. VTB savukārt varētu arī nepavilkt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-06-26 14:53, pirms 10 gadiem
Alternatīvas ir. Vai nu spēlēt LBL 4 apļus, ja arī VEF tā darīs (vismaz būtu tā jādara), vai arī spēlēt VTB līgā.
Nedomāju, ka iestāšanās BBL vēlākā turnīra fāze būtu pareizs solis, ņemot vērā to, ka komandai trūks spēļu prakses.
, 2014-06-26 15:05, pirms 10 gadiem
Nedomāju, ka vajadzētu iesaistīties BBL no tālākas fāzes. Jo ja izspēle paliek tāda pati, tad pēc grupu turnīra sākas PO un kādas BKV tiks iedalīti?

Runājot par BBL izspēli, esmu jau vairākkārt teicis:
1) Jāspēlē tikai Lietuvas, Latvijas un Igaunijas klubiem. Zviedrija un Kazahstāna jāmet prom, šīs nav Baltijas valstis. Par Somiju varētu padomāt.
2) Jāatgriežas pie 2 līgu principa. 1. līga 12 komandas, 2 līga 9 vai 10 komandas. 2 apļi, 8 labākās tiek PO un PO līdz 2 uzvarām (neviss summai)
Slēpts komentārs: bubba
Slēpts komentārs: W W E
, 2014-06-26 16:52, pirms 10 gadiem
ja tiek ULEB CUP nākamajā kārtā, tad spēļu praksei mierīgi pietiek ar LBL + BBL pley-ofiem.
ja ULEB nākamajā kārtā netiek, tad sezonas vidū palikt tikai ar LBL nebūtu patīkami.

VTB nevajag nekādā gadījumā - labāk sakārtot normālu treniņu režīmu, nevis katru nedēļu pa Krievijas plašumiem dauzīties.
, 2014-06-26 17:04, pirms 10 gadiem
bubba rakstīja: Vai VEF un BKV nevar apmainīt turnīrus vietām( VTB ar BBL)?
Respektīvi, VEF savu paredzēto vietu VTB atdotu BKV un BKV savu paredzēto vietu BBL atdotu VEF.
Nu gan sasapņojies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Artūrs Štālbergs. Foto: TTT Rīga
24

Artūrs Štālbergs noslēdz gaitas basketbolā

Artūrs Štālbergs 38 gadu vecumā lēmis likt punktu savām profesionālajām gaitām basketbolā, kur bijis gan spēlētājs, gan treneris, gan funkcionārs, Štālbergs pavēstīja portālam Sportacentrs.com. Latvijas sieviešu basketbola čempionvienība “TTT Rīga”, kur Artūrs pēdējo trīs sezonu garumā veica ģenerālmenedžera pienākumus, tuvākajā laikā izziņos gan jaunas sejas kluba vadībā, gan jaunumus saistībā ar sastāvu un dalību starptautiskajos turnīros.
Foto: basket.lv
11

Pamati ielikti, bet īstie pārbaudījumi vēl tikai priekšā

Latvijas vīru groza bumbas meistari aizvadījuši pirmās četras oficiālās spēles jaunā galvenā trenera Lukas Banki vadībā. Izcīnītas četras uzvaras un nodemonstrēts basketbols, kas iezīmē daudz piesauktās pārmaiņas.
Rinalds Sirsniņš. Foto: BK Ogre

Nepabeigtās sezonas labākie: Mazura atgriešanās, MVP - Rinalds Sirsniņš

Latvijas klubu basketbola aizvadītās sezonas labāko spēlētāju un treneru apkopojumā esam nonākuši līdz finiša taisnei. Šodien nosaucam balsojuma uzvarētājus kategorijās "Labākais treneris" un "Vērtīgākais spēlētājs".