Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2551, Did:0, useCase: 3

Video: Aiz sānu līnijas: Četmens 10 gadus par vecu; VEF pietrūkst līderu

Kristaps Driķis
"Aiz sānu līnijas" jaunajā raidījumā Andrejam Siliņam un Artūram Šēnhofam pievienojies Valmieras drāmas teātra aktieris un liels basketbola entuziasts Rihards Jakovels, kurš pagājušajā gadā satricināja ar savu monoizrādi "Bask@bols.lv". Šajā reizē puiši atskatīsies uz "Ventspils" un VEF sniegumu ULEB Eiropas kausa turnīrā.
Vērtējums: +12
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2014-12-17 13:49, pirms 9 gadiem
Kāda jēga jums kautko filmēt, paņemot kautkādu faneli kurš neko pateikt nevar un ''ekspertu'' kurš neko nevar pateikt par čempionvienību? Jums līdz ekspertiem ĻOTI TĀLU!

  +1 [+] [-]

, 2014-12-17 14:45, pirms 9 gadiem
Artūrs pats sev jautā, kāpēc VEF nebija uzvaras spēlēs, kuras bija jāuzvar?! Atbilde: NAV UZVARĒTĀJU PSIHOLOĢIJA, jo uzvaras garša nav iegūta. To var iegūt no spēles uz spēli, kurās Tu uzvar, nevis kurās Tu "skaisti" zaudē! Līdz ar to no šāda skata: VEF uzņēma pareizu kursu, startējot nepareizā čempionātā!

  +3 [+] [-]

, 2014-12-17 15:04, pirms 9 gadiem
Avatars rakstīja: Artūrs pats sev jautā, kāpēc VEF nebija uzvaras spēlēs, kuras bija jāuzvar?! Atbilde: NAV UZVARĒTĀJU PSIHOLOĢIJA, jo uzvaras garša nav iegūta. To var iegūt no spēles uz spēli, kurās Tu uzvar, nevis kurās Tu "skaisti" zaudē! Līdz ar to no šāda skata: VEF uzņēma pareizu kursu, startējot nepareizā čempionātā!
arī komandām, kuras VEF bija jāuzvar, bija jāuzvar šīs spēles un tās gāja ar misijas apziņu laukumā,kamēr Uniksi utt spēlēja ikdienas maču, kuru kaut kā nebūt vajadzēja paņemt. Tur arī ir tā atšķirība, kas ne mazākā mērā nenoniecina VEF spēju sarūpēt intrigu mačos ar tiešām spēcīgiem sāncenšiem.

  +4 [+] [-]

, 2014-12-17 15:29, pirms 9 gadiem
Tiešām. Siliņ, vai Latvijā trūkst basketbola cilvēku, kuri kaut ko saprot. Kas tas par Ekspertu, kurš var izteikt kaut kādas domas par VEF? Pirmkārt viņš tur strādā, tātad nekādas kritikas un neko vajadzīgu nepasaka.
Par pārējām komandām viņam nav viedokļa, jo redz, viņš nav redzējijis nevienu spēli?Pie tam par Latvija čempioniem. Priekškam šis raidījums tad ir vajadzīgss?
Šogad manuprāt LBL ir tādā līmenī, ka varētu runāt un runāt...un taisīt entos raidījumus.

     [+] [-]

, 2014-12-17 16:01, pirms 9 gadiem
Taa fona muuzika neiet klaat

     [+] [-]

, 2014-12-17 16:05, pirms 9 gadiem
Pēteris Neimanis, VB rakstīja: arī komandām, kuras VEF bija jāuzvar, bija jāuzvar šīs spēles un tās gāja ar misijas apziņu laukumā,kamēr Uniksi utt spēlēja ikdienas maču, kuru kaut kā nebūt vajadzēja paņemt. Tur arī ir tā atšķirība, kas ne mazākā mērā nenoniecina VEF spēju sarūpēt intrigu mačos ar tiešām spēcīgiem sāncenšiem.
Galvenais lai jaunie aug,aplaužas,ceļas un apbružājas..tad varbūt ar laiku izlasē spēsim būt vai nebūt spēles uzvilkt ne kāpt uz grābekļiem. Tā mana atziņa gan par BKV gan par VEF šogad. Ja spēlētāji paņems savas iespējas(kā savulaik Bertans kad ASK grima vai maziais Šķēle pērn)tad kaut kas izlobīsies. Liekas,ka lielākais ieguvējs šogad ir Jakovičs.

     [+] [-]

, 2014-12-17 17:02, pirms 9 gadiem
RĪGA,PLUS MINUS PUS LATVIJA,,KO VIŅI TUR DARA KA NEVAR PIEPILDĪT ARĒNU....

     [+] [-]

, 2014-12-17 17:05, pirms 9 gadiem
rainmaker rakstīja: Galvenais lai jaunie aug,aplaužas,ceļas un apbružājas..tad varbūt ar laiku izlasē spēsim būt vai nebūt spēles uzvilkt ne kāpt uz grābekļiem. Tā mana atziņa gan par BKV gan par VEF šogad. Ja spēlētāji paņems savas iespējas(kā savulaik Bertans kad ASK grima vai maziais Šķēle pērn)tad kaut kas izlobīsies. Liekas,ka lielākais ieguvējs šogad ir Jakovičs.
mazsvarīgi nav klubiem kursu turēt. vismaz kaut cik.

  +1 [+] [-]

, 2014-12-17 18:00, pirms 9 gadiem
nu baigais eksperts, runā te visu skatītāju vāŗdā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-12-17 18:42, pirms 9 gadiem
Abas ir ļoti nestabilas komandas, jo sastāv no spēlētājiem, kuriem labākie gadi aiz muguras, nevelk līmeni, vai pagaidām nevelk līmeni. Ar katru gadu- Eirokausu līmenis uzlabojas, jo ir labāki leģionāri, basketbols attīstās pa visu Eiropu, bet es redzu, ka augsta līmeņa talantu skaits samazinās un visi kļūst par pelēko masu, kam aizvien grūtāk būs izrādīt pretestību- ASV spēlētajam basketbolam.

  +1 [+] [-]

, 2014-12-18 18:02, pirms 9 gadiem
Da ko visi te d-š par ekspertiem, nu nav nekādi eksperti tiesa, bet viņi ar muļķības galīgās nerunā, vienkārši viņu viedoklis par to visu. UN TAS VISS.
Beidziet te visi cepties. Paši itkā baigie gudrinieki, smieties gribas.
Par mani lūgums neko nerunāt- es neesmu nekāds sporta eksperts. Bet šīs negācijas kretinē mani, labāk ejiet strādāt nevis žulti te izgāziet...

     [+] [-]

, 2014-12-19 00:19, pirms 9 gadiem
Bārnīs ir ar daudz labāku metienu kā Jānītis..

     [+] [-]

, 2014-12-22 11:39, pirms 9 gadiem
Piekrītu šajā gadījumā aktierim par 100%.