Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2551, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Video: Porziņģis sniedz interviju, spēlējot 1:1 ar žurnālistu

Ņujorkas ikmēneša vīriešu žurnāls GQ sporta žurnālists Klejs Skipers, kura augums ir 185 centimetri, izmantojis iespēju kārtējā publiskā pasākuma laikā nointervēt Ņujorkas "Knicks" latviešu spēka uzbrucēju Kristapu Porziņģi pārsvarā par jautājumiem, kas nav saistīti ar basketbolu. Pie tam Skipers to darīja, spēlējot ar Kristapu viens pret vienu.
Intervijas laikā Porziņģis atklāj, ka viņam nav draudzenes; ka viens no viņa mīļākajiem reperiem ir kanādiešu mākslinieks Dreiks; pajoko, ka filmā Kristapu tēlotu Ivans Drago (izdomāts tēls no filmas par Rokiju Bilbao); ka viņam ļoti patīk hamburgeri; ka, nespēlējot basketbolu, iespējams, nodarbotos ar uzņēmējdarbību; ka izvēlētos pārdankot Šakilam O'Nīlam. Intervijas laikā Porziņģis apspēlēja žurnālistu ar rezultātu 8:2.


Izmantotie resursi:
GQ Magazine: Men's Fashion and Style News:...

, 2016-03-13 19:42, pirms 8 gadiem
luk ta ir attieksme
, 2016-03-14 07:51, pirms 8 gadiem
Sasteigti metieni, pasīva aizsardzība... Ja Ivans Drago, fui, Dolfs Lundgrēns filmā spēlētu Šakilu OŅīlu, vai Kristaps varētu viņam pārdankot? 1,80 garam žurnālistam nevarēja.
Artūrs Štālbergs. Foto: TTT Rīga
24

Artūrs Štālbergs noslēdz gaitas basketbolā

Artūrs Štālbergs 38 gadu vecumā lēmis likt punktu savām profesionālajām gaitām basketbolā, kur bijis gan spēlētājs, gan treneris, gan funkcionārs, Štālbergs pavēstīja portālam Sportacentrs.com. Latvijas sieviešu basketbola čempionvienība “TTT Rīga”, kur Artūrs pēdējo trīs sezonu garumā veica ģenerālmenedžera pienākumus, tuvākajā laikā izziņos gan jaunas sejas kluba vadībā, gan jaunumus saistībā ar sastāvu un dalību starptautiskajos turnīros.
Foto: basket.lv
11

Pamati ielikti, bet īstie pārbaudījumi vēl tikai priekšā

Latvijas vīru groza bumbas meistari aizvadījuši pirmās četras oficiālās spēles jaunā galvenā trenera Lukas Banki vadībā. Izcīnītas četras uzvaras un nodemonstrēts basketbols, kas iezīmē daudz piesauktās pārmaiņas.
Rinalds Sirsniņš. Foto: BK Ogre

Nepabeigtās sezonas labākie: Mazura atgriešanās, MVP - Rinalds Sirsniņš

Latvijas klubu basketbola aizvadītās sezonas labāko spēlētāju un treneru apkopojumā esam nonākuši līdz finiša taisnei. Šodien nosaucam balsojuma uzvarētājus kategorijās "Labākais treneris" un "Vērtīgākais spēlētājs".