Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Melderis: "Spēlējām tik saliedēti kā vēl nekad šosezon"

Melderis: "Spēlējām tik saliedēti kā vēl nekad šosezon"
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Pēc šodienas Baltijas Basketbola līgas (BBL) Elites divīzijas spēles, kurā "Valmiera" savā laukumā ar 91:78 pieveica Tallinas "Kalev/Cramo", gandarījumu par gūto panākumu pauda valmieriešu galvenais treneris Gatis Melderis.

"Laba spēle. Bija brīži, kad ne visai pārliecinoši aizvadījām dažas minūtes. Bija grūts brīdis, kad pazuda pārliecība saviem spēkiem, bet saņēmāmies un neļāvām pretiniekam pienākt pārāk tuvu klāt. Atspēlējāmies un stabili noturējām 10-12 punktu starpību, kas ļāva mums uzvarēt," aizvadīto spēli rezumēja "Valmieras" galvenais treneris Gatis Melderis.

"Komanda šovakar spēlēja tik saliedēti kā vēl nekad šosezon. Potenciāls mūsos ir un tāpat jāturpina strādāt un gatavoties katrai spēlei, lai līdz "play-off" komanda būtu maksimālajā formā,” norādīja Melderis. Šī bija "Valmieras" piektā uzvara aizvadītajās 13 spēlēs BBL, kas pēc uzvaru procenta komandu ierindo dalītā sestajā vietā turnīra tabulā.

Izmantotie resursi:
bkvalmiera.lv

Slēpts komentārs: Real Gortat

  +1 [+] [-]

, 2010-01-31 21:54, pirms 14 gadiem
Cepuri nost komandas priekšā...

  +3 [+] [-]

, 2010-01-31 21:55, pirms 14 gadiem
dalītā piektajā vietā, neviss sestajā

     [+] [-]

, 2010-01-31 22:01, pirms 14 gadiem
Kas Amoliņam ?
Malači.