Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Kurtinaitis: "Rīdzinieki labi cīnījās"

Jānis Pārums

Kurtinaitis: "Rīdzinieki labi cīnījās"
Rims Kurtinaitis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) Elites divīzijas spēles starp "Barons/LMT" un "Lietuvos Rytas" (68:79) abu komandu galvenie treneri Mārtiņš Zībarts un Rims Kurtinaitis dalījās iespaidos ar eSports.lv par aizvadīto maču.

Mārtiņš Zībarts, "Barons/LMT" galvenais treneris: "Noteikti pietrūka līdzvērtīgu spēlētāju. Pret tik spēcīgu komandu kāda ir "Lietuvos Rytas", ir grūti nospēlēt tādā tempā, kādu viņi piedāvāja. Ātru basketbolu ir grūti nospēlēt visas četrdesmit minūtes. Iegāza vairāki kritumi spēlē. Pie rezultāta -6, maiņu prasīja Bērziņš un Viļums – mēs nespējām laicīgi veikt maiņas un ielaidām vieglus punktus."

Jautāts vai nebija problēmas ar motivāciju pēc komandas līdera Demetriusa Aleksandera aiziešanas, Zībarts atbildēja noliedzoši: "Nē, tādu problēmu nebija. Puiši laukumā izgāja apņēmības pilni, cīnījās. Neapšaubāmi Aleksanders mums pietrūks, jo viņš bija laba līmeņa spēlētājs."

Treneris arī atbildēja, ka vēl pāragri spriest par viņa aizvietotāju: "Šobrīd reālu variantu nav, bet strādājam pie tā. Tāda līmeņa spēlētāju, kādu vēlamies, nav viegli atrast."

Rims Kurtinaitis, "Lietuvos Rytas" galvenais treneris: "Mēs vienmēr respektējam Latvijas basketbolu. Man tas patīk, jo pats savulaik esmu pārstāvējis šīs valsts klubu Rīgas ASK. Latvijas basketbolisti vienmēr cīnās ar sportisku niknumu, un tieši tā bija arī šovakar. "

"Zinājām rīdzinieku problēmas, un tas mums deva tādus kā papildu spēkus. "Barons/LMT" pēdējā laikā atstājuši vairāki augsta līmeņa spēlētāji, piemēram, Gusts un Aleksanders. Arī mēs esam šķīrušies no vairākiem basketbolistiem, taču esam saglabājuši savu komandu labāk nekā rīdzinieki," piebilda Rims Kurtinaitis.

"Ar mača rezultātu esmu apmierināts, taču ar parādīto spēli ne. Mēs nopietni gatavojamies otrdienas spēlei ULEB Eiropas kausā pret "Iurbentia Bilbao". Veicām daudz spēlētāju maiņas, iespējams tas ieviesa savu ritējumu spēlē. Spēles beigas varējām nospēlēt labāk, neļaut "baroniem" pietuvoties. Rīdzinieki malači, cīnījās."

     [+] [-]

, 2009-01-31 18:54, pirms 15 gadiem
Pieklājības frāzes.

     [+] [-]

, 2009-01-31 21:18, pirms 15 gadiem
anjo rakstīja: Pieklājības frāzes.
Bet taa arii reaali ir!