Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Delininkaitis pamet "Azovmash"

Delininkaitis pamet "Azovmash"
Tomass Delininkaitis un Rimants Grigs
Foto: bcbudivelnik.com

Ukrainas basketbola klubu Mariupoles "Azovmash" pametis lietuviešu aizsargs Tomass Delininkaitis, kurš pārcēlies uz citu ukraiņu klubu Kijevas "Budivelnik", ko trenē Rimants Grigs.

Pirms pāris dienām Delininkaitis pameta Mariupoles "Azovmash", kas skaidrojams ar kluba finansiālajām problēmām. "Azovmash" viceprezidents Boriss Maļeckis atzinis, ka algas tik tiešām kavējušās, bet tās tiks izmaksātas 25. novembrī (pēc neoficiālas informācijas spēlētāji šajā dienā saņēma solīto naudu). Viceprezidents minējis, ka visi spēlētāji, izņemot Delininkaiti, nolēmuši gaidīt algas un palikt komandā.

Spēlētāja aģents gan to noraidījis: "Tie ir meli! Neesam saņēmuši nekādu algu. Svētdienas rītā Maļeckis teica, ka nauda jau samaksāta, bet vēlāk jau saka, ka nauda jāpagaida līdz nākamajai dienai... Tas jau vien pierāda, ka klubam nav nauda. Tomass Mariupolē bija zem liela spiediena, kas būtiski ietekmējis viņu." Aģents arī minējis, ka kluba problēmas sākas ar galvenā sponsora uzņēmuma "Azovmash" problēmām - tas atlaidis lielu skaitu darbinieku un tikai loģiski, ka skatās, kā samazināt izdevumus.

Pēc Lietuvas masu mediju informācijas par Delininkaiti interesi izrādījuši arī klubi no Spānijas un Ļubļanas "Olimpija", kas startē Eirolīgā, bet "Budivelnik" esot piedāvājis vislabākos nosacījumus. Turklāt komandu trenē lietuviešu treneris Rimants Grigs, kas padarīšot komfortablāku spēlēšanu Delininkaitim.

Delininkaitis pieder pie tās lietuviešu basketbolistu paaudzes (vēl kā spilgtākos var minēt Javtoku, Jasaiti) , kas 2005. gadā ar "Lietuvos Rytas" izcīnīja ULEB kausu. Pagājušajā sezonā Delininkaitis palīdzēja "Azovmash" izcīnīt Ukrainas čempiontitulu. Aizvadītās sezonas ULEB kausa spēlēs Delininkaitis vidēji guva 12,8 punktus.

"Azovmash" problēmas:
"Azovmash" nopietnas naudas problēmas?
Bečirovičs atsauc savus izteikumus

Izmantotie resursi:
lrytas.lt
bcazovmash.com.ua
bcbudivelnik.com
thehoop.blogspot.com

  -1 [+] [-]

, 2008-11-29 13:45, pirms 15 gadiem
Noteikti,visiem šī ziņa intresē