Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Vietējie favorīti "Riga" triumfē Ventspils "Challenger" turnīrā

Ints Megnis
Ints Megnis

Vietējie favorīti "Riga" triumfē Ventspils "Challenger" turnīrā
Agnis Čavars (no kreisās), Kārlis Pauls Lasmanis, Nauris Miezis un Edgars Krūmiiņš

"Riga Ghetto Basket" komanda svētdien pieveica pasaules spēcīgāko izlasi un triumfēja Ventspilī notikušajā "Challenger" turnīrā 3x3 basketbolā.

Valsts izlases bāzes komanda, ko pārstāv Agnis Čavars, Edgars Krūmiņš, Kārlis Lasmanis un Nauris Miezis, "Challenger" turnīrā uzvarēja trešo reizi šogad.

Vēsturē pirmajā Latvijā notikušajā šāda līmeņa turnīrā "Riga Ghetto Basket" komanda apakšgrupā ar 22:13 sagrāva "Tbilisi Old Eagles" un ar 21:15 pieveica "Moscow Inanomo", kamēr ceturtdaļfinālā ar 21:18 pieveica bosniešus "Vitez Ecos Romari".

Dramatisks bija pusfināls, kurā rīdzinieki ar 21:19 pieveica "Kaunas" vienību no Lietuvas. Mājinieki lielu daļu mača bija iedzinējos un lietuvieši pirmie sasniedza 19 punktus, kas nozīmē, ka viņiem uzvarai nepieciešams vairs tikai viens metiens. Tomēr ar pašaizliedzīgu cīņu rīdzinieki noturēja grozu neskartu un noslēgumā uzvaru izrāva Nauris Miezis.

Finālā tikās divas favorītes - pasaules ranga līdere “Novi Sad” un Eiropas kausa ieguvēja "Riga Ghetto Basket". Arī šajā mačā rīdzinieki gandrīz visu maču bija iedzinējos, tomēr pēdējā minūtē pārņēma vadību un svinēja panākumu ar 21:17.

Pēc turnīra sacensību simboliskajā izlasē tika iekļauts Miezis, bet par turnīra vērtīgāko spēlētāju nosauca Lasmani.

Ventspilī tika izspēlētas divas ceļazīmes uz Lozannas "Masters" sacensībām, tomēr abas finālistes tās bija ieguvušas jau iepriekš, līdz ar to uz Lozannu dosies arī pusfinālistes "Kaunas" un"Kranj".

Ventspils turnīrā piedalījās 16 komandas no 8 valstīm, tai skaitā četras Latvijas vienības. Kvalifikācijas A grupā uzvarēja Latvijas vienība “Grīziņkalns Ghetto Fam” (izlikta ar 13. numuru; Andris Justovičs, Linards Jaunzems, Verners Kohs, Roberts Pāže), kas ar 21:13 pieveica Serbijas komandu “Novi Beograd Džakovi” (10. numuru) un ar 18:17 Krievijas vienību “Piter” (14.).

Kvalifikācijas B grupā ”Krāslava” (12.; Arnis Bebrišs, Edgars Gribs, Artūrs Suhanovs, Aivars Stikuts) piedzīvoja divus zaudējumus – ar 10:13 pret “Vilnius Juz” (Lietuva; 11.) un ar 10:11 pret “Bijmelmeer” (Nīderlande; 15.).

Pamatturnīrā A grupā “Mārupe LSA” (Latvija, 8.; Artūrs Kramiņš, Nils Ozoliņš, Armands Seņkāns, Toms Straudovskis) ar 14:20 zaudēja “Kaunas” (Lietuva; 9.) un ar 14:17 piekāpās “Novi Sad” (Serbija; 1.).

Kamēr C grupā “Grīziņkalns Ghetto Fam” piedzīvoja divus zaudējumus - 13:22 pret “Belgrad” (Serbija; 3.) un 15:19 pret “Ralja Intglactic” (Serbija; 6.).

Zīmīgi, ka turnīra programmu ievērojami ietekmēja laikapstākļi, sacensības pabeidzot nevis zem klajas debess, bet Pārventas sporta hallē.

     [+] [-]

, 2018-07-29 20:28, pirms 6 gadiem
Meklējat puisi!
Es esmu Alisa, es esmu 21, jautrs, slaids un nav pieticīgs vispār))
Foto un tālruņa numurs anketā >>> 18pop.tk

     [+] [-]

, 2018-07-29 20:59, pirms 6 gadiem
Уже на утро вы бросите курить, если сделаете одну простою хитрость - https://bit.ly/2LT506s И не важен Ваш стаж курения, эффект 100%! Вас будет тошнить только от мысли о сигаретах! Не доводите до проблем с легкими, сердцем и потенцией, завязывайте прямо сейчас!

     [+] [-]

, 2018-07-29 21:14, pirms 6 gadiem
Malači!