Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Krastu mačā" spēlēs prezidents Vējonis, danku konkursā Dārgais, Dārlingtons un Lipeks

Andrejs Siliņš

"Krastu mačā" spēlēs prezidents Vējonis, danku konkursā Dārgais, Dārlingtons un Lipeks
Foto: krastspretkrastu.lv

Trešdien Rīgas brīvostas pārvaldē norisinājās ikgadējā diennakts basketbola turnīra “Krastu mačs” preses konference. Kā viens no jaunumiem šogad blakus laukumam būs izvietota kultūras skatuve, kurā būs īpaša izklaides programma, bet pašā mačā dalību solījis valsts prezidents Raimonds Vējonis.

"Krastu mačs" šogad norisināsies 15. un 16. augustā laukumā pie Latvijas Nacionālās operas. Paredzēts, ka pasākumu atklās "Slam Dunk" konkurss, kurā piedalīsies ne vien pašmāju favorīts un titula aizstāvētājs Kristaps Dārgais, bet arī divkārtējais Grīziņkalna konkursa uzvarētājs Džastins Dārlingtons no Kanādas, poļu atsperīgais dankeris Lipeks, rēzeknietis Renārs Bulduris un amerikānis Kriss Steipls.

Nelabvēlīgu laika apstākļu gadījumā konkurs tiks nevis atcelts, kā tas notika pagājušogad, bet pārcelts uz "Krastu mača" noslēgumu. Tāpat ierasti norisināsies arī trīspunktu metienu konkurss.

Šogad "Krastu mačā" būs jūtams arī īpašs kultūras pieskāriens. Par godu izcilās mākslinieces Džemmas Skulmes jubilejai turnīra dalībnieku kreklu dizainā tiks izmantots kādas gleznas fragments. Blakus laukumam būs izvietota arī īpaša skatuve, uz kuras muzicēs Linda Leen, pazīstamie dīdžeji "A.Skillz" un "Krafty Kuts" un citi.

Basketbola laukumā ierasti redzēsim arī VEF komandu, tāpat basketbola prasmēs demonstrēs mūziķi, aktieri, žurnālisti un politiķi, kuru sastāvā dalību mačā apsolījis arī valsts prezidents Raimonds Vējonis.

Visu diennakti pasākuma dalībniekus un viesus izklaidē Latvijā populāri dīdžeji, notiek dažādi šovi un konkursi skatītājiem. Dalība turnīrā ir bez maksas, turklāt katrs dalībnieks saņem unikāla dizaina "adidas" spēles kreklu – kreisais krasts baltā, bet labais – melnā krāsā. Pieteikšanās turnīram notiks 3. augustā pulksten 12 mājas lapā Sākums - Krastu mačs

Pēc pieciem turnīriem rezultāts ir 3:2 par labu Daugavas kreisajam krastam jeb Pārdaugavai. Uzvarējusī komanda savā īpašumā uz gadu iegūst ceļojošo kausu, tā autors ir Latvijas Mākslas akadēmijas profesors, mākslinieks Aigars Bikše.

     [+] [-]

, 2015-07-29 18:07, pirms 9 gadiem
No NBA neviens viesis nebus?
Lipeks mans favorits dankos, tas ko vins izpilda ir kautkas unreal!

  +1 [+] [-]

, 2015-07-29 18:54, pirms 9 gadiem
Basketbola_experts rakstīja: No NBA neviens viesis nebus?
Lipeks mans favorits dankos, tas ko vins izpilda ir kautkas unreal!
Itkā jau Lebrons solijās ierasties un piedalīties danku konkursā.

  +1 [+] [-]

, 2015-07-29 21:01, pirms 9 gadiem
host rakstīja: Itkā jau Lebrons solijās ierasties un piedalīties danku konkursā.
Nu vakar sazinājos ar Maiklu džordan teica ka attlidos ar helikopteri un dankos ari.

     [+] [-]

, 2015-07-29 23:56, pirms 9 gadiem
Kur tas Dārlingtons dzīvo? Ja viņš tik bieži spēj atbraukt uz EllVee, tad varbūt kaut kur kaimiņos?

     [+] [-]

, 2015-07-30 08:42, pirms 9 gadiem
Lin#7 rakstīja: Nu vakar sazinājos ar Maiklu džordan teica ka attlidos ar helikopteri un dankos ari.
Kad vakar vakarā vakariņoju ar Kobi , tad šis teica , ka nebūšot itkā

  +2 [+] [-]

, 2015-07-30 09:01, pirms 9 gadiem
varēja jau Vējonis arī ņemt dalību tajā danku konkursā. pieļauju, mums būtu pirmais Prezidents visā Pasaulē, kurš piedalās šādā pasākumā. uzreiz saņemtu respektu un uvažuhu no Obamas.

  +1 [+] [-]

, 2015-07-30 09:59, pirms 9 gadiem
Emilio rakstīja: varēja jau Vējonis arī ņemt dalību tajā danku konkursā. pieļauju, mums būtu pirmais Prezidents visā Pasaulē, kurš piedalās šādā pasākumā. uzreiz saņemtu respektu un uvažuhu no Obamas.
Vējonis varētu pāri Solvitai pādankot!

     [+] [-]

, 2015-07-30 10:43, pirms 9 gadiem
Lipeks starp citu arī šo sestdien 21:30 pie Brīvības pieminekļa tajā FIBA 3x3 arī būs. Šodien LNT dzirdēju, ka tur dankos arī Endrjū Šmits