Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

LU basketbolisti un karsējmeitenes viesojas pie augstskolas rektora

LU basketbolisti un karsējmeitenes viesojas pie augstskolas rektora
LU spēlētāji, administrācija, sponsori un karsējmeitenes svinīgajā pieņemšanā pie rektora Mārča Auziņa.
Foto: www.bk.lu.lv

Otrdienas saulainajā pēcpusdienā uz ikgadējo pēcsezonas svinīgo pieņemšanu pie Latvijas Universitātes rektora Mārča Auziņa ieradās basketbola komandas Latvijas Universitāte spēlētāji, treneri, administrācija, kā arī komandas sponsori, lai svinīgā gaisotnē noslēgtu kārtējo izdevušos sezonu. Uz pieņemšanu tika aicinātas arī 2013.gada LBL Zvaigžņu spēles karsējmeiteņu čempionāta uzvarētājas LU karsējmeitenes.

Šoreiz svinīgā pieņemšana nenotika Latvijas Universitātes galvenajā ēkā, bet kā tikšanās vieta tika izraudzīta Latvijas Universitātes lielākā mecenāta Kristapa Morberga viens no īpašumiem Rīgā, precīzāk Vaļņu ielā esošās ēkas jumta terase. Vēsturiska un skaista vieta, kur kopējo atmosfēru par vēl lieliskāku padarīja spožā saule un vasarīgais noskaņojums.

Pasākumu kā ierasts ar runu iesāka augstskolas rektors Mārcis Auziņš, savā vēstījumā akcentējot ne tikai lielisko basketbolistu sniegumu un aizraujošo sezonu, bet arī Latvijas Universitātes karsējmeiteņu triumfu Aldaris LBL Zvaigžņu spēles karsējmeiteņu konkursā, citējot: ,,Jūs esat vislabākās karsējmeitenes un nu tas ir apliecināts arī ar diplomu.’’ Runas noslēgumā rektors pateicās visiem par ieguldīto darbu Latvijas Universitātes vārda popularizēšanā un tam sekoja klātesošo sponsoru uzrunāšana un sveikšana ar piemiņas dāvanu – komandas bildi, kur kolāžas veidā tika iekļauti visi svarīgākie notikumi, katrs spēlētājs, kā arī uzsvērta katra sponsora nozīme komandas attīstībā un mērķu sasniegšanā. Saņemot šo dāvanu, katras kompānijas pārstāvis, kā, piemēram, TelCom valdes priekšsēdētājs Dzintars Berkolts un Veselības Centrs 4 valdes loceklis Ģirts Rēvalds novēlēja komandai tikpat labus sasniegumus arī turpmāk, uzsverot, ka organizāciju kopīgais ceļš tiks iets arī turpmāk.

Protams, arī šogad šīs īpašās fotokolāžas saņēma Latvijas Universitātes rektors Mārcis Auziņš, administratīvais direktors Jānis Stonis un augstskolas fonda izpilddirektore Laila Kundziņa-Zvejniece.

Draudzīgā atmosfērā tika malkots vīns, baudīta kūka un galu galā pielikts patīkams punkts kārtējai veiksmīgajai sezonai.

FOTO

Izmantotie resursi: Basketbola klubs "Latvijas Universitāte" -...