Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"CSKA" samazinās budžetu

"CSKA" samazinās budžetu
Dž. R. Holdens
Foto: Topfoto

Nākamsezon Krievijas basketbola kluba Maskavas "CSKA" budžets būs par 20% mazāks nekā šajā sezonā. Šosezon "CSKA" tēriņu kopsumma ir aptuveni 43 miljoni eiro.

Šosezon Maskavas "CSKA" budžets ir aptuveni 43 miljoni eiro. Gaidāms, ka nākamsezon tas tiks samazināts par 20%, tātad tie būs aptuveni 34 miljoni eiro. Šāda rīcība pamatojama ar ekonomisko situāciju, kas pēdējā laikā pasliktinājusies Krievijā un arī visā pasaulē. Šī ir pirmā sezona pēdējo desmit gadu laikā, kad "CSKA" radušās problēmas ar finansēm. Tomēr spēlētāji paniku neceļ un pašreizējo situāciju uztver ar sapratni.

Tāpat arī kluba vadība cer noturēt pašreizējo komandas galveno treneri Etori Mesinu uz vēl vienu sezonu. Pēc šīs sezonas itāļu speciālistam beidzas līgums ar Maskavas klubu un par viņu interesi izrādījuši citi klubi, arī no NBA.

Izmantotie resursi:
turkbasket.com