Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Video: "Ghetto Basket" sezonu ar uzvaru noslēdz "Viss.lv/ProBasketball"

Egils Broks
Egils Broks
Ceturtdien, 27. augustā Rīgā, Grīziņkalnā ar "Final Battle" tika pielikts krāšņs punkts "Ghetto Basket" septītajai sezonai. Kabanu grupā par čempioniem kļuva un Andra Biedriņa dāvāto braucienu uz Ņujorku izcīnīja "Viss.lv/ProBasketball". Sieviešu konkurencē čempioniem dāvāto braucienu uz Barselonu izcīnīja "ProBasketball"
Vērtējums:

  +2 [+] [-]

, 2015-08-28 16:29, pirms 9 gadiem
Nepārprotiet, Viss.lv spēlē labu strītbolu, bet tik jēlus sodus prasīt Ghettiņā ir diez gan dīvaini, lai neteiktu vairāk. Apsveicu ar uzvaru!

  +3 [+] [-]

, 2015-08-28 16:50, pirms 9 gadiem
vispar finals kopuma jels, bez azarta, tada bumbosanas! pa lielaam jau uzvar savejie, kas visu ghetto virtuvi labak zina, kas nahalaa prasa sodus. butu jau forshak vismaz sezonas nosleguma lai tiesnesi patiesa, tad butu atskiriba no visas sezonas a taa... superfinaals neatskiras no parastas 4dienas bumbosanas!

  +1 [+] [-]

, 2015-08-28 16:57, pirms 9 gadiem
vieni izskatās bik paguruši, defā neko nedarīja - tupa lekt līdz stīpai sist nost bumbu ir diezgan pamuļķīgi.