Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Renārs Buivids

Abas Latvijas 3x3 basketbola komandas sestdien spēlēs “Tinkoff Moscow Open” ceturtdaļfinālā

Abas Latvijas 3x3 basketbola komandas sestdien spēlēs “Tinkoff Moscow Open” ceturtdaļfinālā
"Rīga Ghetto Basket" un "Grīziņkalns RC Būvnieks" Maskavā
Publicitātes foto kolāža

Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) 3x3 basketbola Pasaules tūres “Challenger” kategorijas turnīrā – “Tinkoff Moscow Open” – piektdien Maskavā abas Latvijas komandas – “Rīga Ghetto Basket” un “Grīziņkalns RC Būvnieks” – grupu turnīrā izcīnīja pa divām uzvarām trijās spēlēs un iekļuva ceturtdaļfinālā. Izslēgšanas turnīrs notiks sestdien.

Tikai astoņas labākās komandas turpinās cīņu par divām ceļazīmēm uz FIBA 3x3 basketbola Pasaules tūres posmu 31. augustā – 1. septembrī Debrecenā (Ungārija). Kopā ar abām Latvijas vienībām ceturtdaļfinālā iekļuva arī “St. Petersburg COP-1” (Krievija), “Kranj” (Slovēnija), “Barcelona” (Spānija), “Handlova” (Slovākija), “Split” (Horvātija), “Belgrade Olimp” (Serbija).

Ceturtdaļfinālā plkst. 15:00 pēc Latvijas laika “Rīga Ghetto Basket” sacentīsies ar “Belgrade Olimp”, bet plkst. 15:25 “Grīziņkalns RC Būvnieks” spēkosies ar Sanktpēterburgas komandu. Tieši šo divu pāru uzvarētāji sacentīsies pusfinālā.

Eiropas kausa ieguvēji – “Rīga Ghetto Basket” basketbolisti (Edgars Krūmiņš, Nauris Miezis, Kārlis Pauls Lasmanis, Agnis Čavars) apakšgrupu pirmajās divās spēlēs guva divus panākumus – ar 20:11 pār Krievijas “Samara Lapp Russia” un ar 19:12 pār Bosnijas un Hercegovinas “Vitez Ecos Romani”. Trešajā mačā rīdzinieki ar 18:20 zaudēja apakšgrupas uzvarētājai “Barcelona”.

13. jūlijā Rīgas Centrāltirgū ceļazīmi izcīnījušais “RC Būvnieks/Blacksports” Maskavā startē ar nosaukumu “Grīziņkalns RC Būvnieks”, kā arī uz pusi mainījies sastāvs. Gatim Justovičam un Linardam Jaunzemam uz “Tinkoff Moscow Open” turnīru pievienojušies Andris Justovičs un krievu basketbolists Maksims Staroverovs. Latvijas komanda turnīru sāka ar divām pārliecinošām uzvarām – ar 22:12 pār Krievijas “Khimki Credit Europe” un ar 21:6 pār Gruzijas “Tbilisi”. Izšķirošajā cīņā par pirmo vietu apakšgrupā “Grīziņkalns RC Būvnieks” ar 12:19 zaudēja Slovēnijas “Kranj”.

“Tinkoff Moscow Open” spēles tiešraidē redzamas FIBA 3x3 basketbola “Youtube” kanālā - https://www.youtube.com/watch?v=mHz...

Izmantotie resursi:
3X3 | Latvijas Basketbola savienība


, 2017-07-29 20:35, pirms 7 gadiem
Rīga Ghetto Basket uzvarēja. Finālā ar 21:14 pret Kranj.
Džaizeks Lotijs. Foto: Mikus Kļaviņš
4

Kauja par Rīgu un ''Ventspils'' pret Tartu - sāksies apvienotās līgas ''play-off''

Šodien plkst. 14:00 ar spēli starp ''VEF Rīga'' un Rīgas ''Zeļļiem'' un 17:00 ar maču starp ''Ventspili'' un ''Tartu Ulikool'' startēs apvienotās Latvijas - Igaunijas basketbola līgas ceturtdaļfināla sērijas. Abas minētās spēles translēs portāls ''Sportacentrs.com'', VEF un ''Zeļļu'' mačam tiekot pārraidītam pilnībā arī kanālā TV4.
Vanesa Jasa 2023. gada 22. novembrī. Foto: EuroCup Women

Lielā piektdiena: TTT un "Kibirkštis" cīnīsies Baltijas līgas pusfinālā

TTT basketbolistes piektdien, 29. martā, "BioSil" Sieviešu Baltijas basketbola līgas pusfinālā Palangā sacentīsies pret Lietuvas čempioni Viļņas "Kibirkštis". Spēles sākums plkst. 16:20. Tiešraide Sportacentrs.com .
TTT basketbolistes 2024. gada 18. janvārī. Foto: EuroCup Women
1

Gulbja lidojums un lietuviešu ambīcijas: četras intrigas Baltijas līgas "Final 4"

Piektdien, 29. martā, Lietuvas kūrortpilsētā Palangā sāksies "BioSil" Sieviešu Baltijas basketbola līgas piektais finālturnīrs. Latviešu spēlētājas pulcētas trijās no četrām komandām, savukārt ceturto vienību pārstāv divas bijušās TTT basketbolistes. Sportacentrs.com iepazīstina ar "Final Four" galvenajām sižeta līnijām.