Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

3. jūnijā Ventspilī notiks Silarāja kauss izcīņa 3x3 basketbolā

Renārs Buivids
Renārs Buivids

3. jūnijā Ventspilī notiks Silarāja kauss izcīņa 3x3 basketbolā
2016. gada čempionvienības ''SkrtSkrt'' kapteinis Nils Ozoliņš saņem trofeju no Raita Silarāja. Publicitātes foto

Raita Silarāja kausa izcīņas 3x3 basketbolā trešais turnīrs notiks sestdien, 3. jūnijā laukumos pie Ventspils tehnikuma.

Turnīra organizators Dāvis Čoders informē, ka sacensību nosaukums ir tapis par godu ļoti nozīmīgai personai Ventspils un Latvijas sporta dzīvē - Raitim Silarājam. Viņš savā panākumiem bagātajā trenera karjerā trenējis Latvijas valstsvienības kadetu izlasi, ilgus gadus strādājis par basketbola treneri sporta skolā ‘’Spars’’, kā arī bijis vēsturē pirmais BK "Ventspils" galvenais treneris.

Turnīrs norisināsies divās vecuma grupās - "Open" (2001. g. dz. un vecāki spēlētāji" un U15 grupā (2002. g. dz. un jaunāki). Spēļu pauzēs risināsies trīspunktu metienu konkurss, skatītāju metienu konkurss, bērnu konkurss un citas aktivitātes, kurās būs iespēja tikt pie lieliskām balvām no atbalstītājiem.

Silarāja kausa izcīņas laikā tiks izsolīti vairāki Latvijas vadošo basketbolistu spēļu krekli ar parakstiem. Iegūtie līdzekļi tiks ziedoti bērnu krīzes centram ‘’Cimdiņš’’. Muzikālo pavadījumu pasākuma laikā nodrošinās DJ "Ziggy", kurš par labu noskaņojumu rūpēsies arī "Klondaikā" notiekošajā noslēguma ballītē.

Pieteikšanās turnīram un trīspunktnieku konkursam notiek līdz 1. jūnijam uz e-pastu silaraja.kauss@gmail.com , kā arī turnīra norises vietā 3. jūnijā līdz plkst. 11:30. Dalībnieku skaits trīspunktnieku konkursam ir ierobežots. Sacensību sākums plkst. 12:00.

Raita Silarāja kausa izcīņas turnīrs reģistrēts arī Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) 3x3 basketbola sacensību platformā "3x3planet.com". Spēlētāji aicināti veidot spēlētāju profilus, lai krātu pasaules ranga punktus sev un Latvijai kopumā. Info par turnīru - 3x3planet.com