Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Īsumā: Gobērs un Mičels vairs nevarot inficēt citus

Īsumā: Gobērs un Mičels vairs nevarot inficēt citus
Donovans Mičels un Rūdijs Gobērs. Foto: AFP / Scanpix

Portāls Sportacentrs.com turpina sekot līdzi Covid-19 pandēmijai sporta pasaulē, piedāvājot aktuālāko ziņu apkopojumu īsumā.

19:43 NBA kluba Jūtas "Jazz" spēlētāji un personāls neesot vairs bīstami pārējai sabiedrībai. Iepriekš komandas basketbolisti Rudī Gobērs un Donovans Mičels bija inficējušies ar koronavīrusu, taču tagad vairs nevarot inficēt apkārtējos, spriedis Jūtas štata veselības departaments. Mičels pēc šādu jaunumu saņemšanas savā "Twitter" kontā publicējis jautru GIF attēlu.

19:02 Latvijas Hokeja federācija (LHF) šodien pārtraukusi darba attiecības ar desmit darbiniekiem, bet vēl seši darbu turpinās līdz aprīļa beigām. Vairāk ŠEIT.

17:58 Atšķirībā no vīriešiem, sievietēm Krievijas čempionātā basketbolā, pārtraucot sezonu, nosaukta čempionvienība. Par to 14. reizi vēsturē un 12. gadu pēc kārtas kļuvusi Jekaterinburgas UGMK vienība, dēvēta arī par pasaules izlasi. Vairāk ŠEIT.

17:14 Viens no scenārijiem, kā noslēgt NBA sezonu, esot īpaša turnīra aizvadīšana Lasvegasā. Vairāk ŠEIT.

16:50 "Barcelona" basketbols klubs, ko pārstāv latviešu uzbrucējs Rolands Šmits, paziņojis, ka ārkārtas apstākļu laikā samazinās spēlētāju atalgojumu par 70%. Vairāk ŠEIT.

16:16 Vakar Stambulas "Fenerbahce" prezidents izteica prognozi, ka sešiem basketbola komandas pārstāvjiem varētu būt saslimšana ar "Covid-19". Šodien klubs oficiāli pavēstījis, ka inficējies viens basketbolists un trīs pārstāvji no komandas personāla, taču personības nekonkretizē. Vēlāk kluba komunikāciju speciālists pats atklāja, ka ir viens no saslimušajiem. Tikmēr komandas galvenais treneris Žeļko Obradovičs ar kluba atļauju jau iepriekš paspēja aizlidot uz dzimteni Serbiju.

15:44 Jirgens Klops, Anglijas Premjerlīgas līderes "Liverpool" galvenais treneris, atklājis – kad viņam atsūtīts video, kā slimnīcas darbinieki vienojas kluba himnas "You'll Never Walk Alone" dziedāšanā, viņš nav spējis valdīt asaras. "Mana angļu valoda nav pietiekami laba, lai spētu izteikt, cik ļoti novērtēju cilvēkus, kuri turpina darbu," teica Klops. "Ceru, ka pēc 10, 20, 30 vai 40 gadiem, kad atskatīsimies uz situāciju, varēsim secināt, ka pasaule solidarizējās, palīdzēja un mīlēja. Tas būtu lieliski. Kad ej cauri kam šādam, to ieraudzīt uzreiz nav iespējams. Bet ceru, ka nākotnē šo brīdi redzēsim tieši šādi."

14:00 Latvijas Olimpiskās komitejas ģenerālsekretārs Žoržs Tikmers: "Saistībā ar Covid-19 riskiem un ārkārtējo situāciju valstī LOK valde uzsākusi darbu pie 2020. gada budžeta projekta koriģēšanas. Mūsu prioritātes paliek nemainīgas – sportistu un olimpisko sporta veidu federāciju atbalsts."

13:24 VTB līga šodienas paziņojumā par sezonas izbeigšanu pavēstīja, ka čempionu tituls netiks pasniegts, jo nebija pabeigta regulārā sezona, tādējādi tas nostādot komandas nevienlīdzīgās pozīcijās. Līdere ar 18-1 bilanci bija Maskavas apgabala "Khimki", kuru pārstāvēja Dairis Bertāns un Jānis Timma. "Saprotam situāciju, bet nebūšu tas, kurš baidīsies pateikt savu viedokli publiski. Apsveicu "Khimki" ģimeni, fanus un īpašniekus. Aizvadījām lielisku sezonu un nodemonstrējām, ka esam pelnījuši kausu," raksta Timma.

12:37 NFL komisārs Rodžers Godels komandām izsūtījis paziņojumu, ka plāns nav mainījies – drafts notiks no 23. līdz 25. aprīlim. Klubi arī brīdināti publiski nekomentēt līgas izvēli nepārcelt draftu. "Publiskas diskusijas nenes nekādu labumu un komandas par tām var tikt sodītas disciplināri," rakstīja Godels. Viņa paziņojums nonācis mediju rīcībā. Drafts bija plānots Lasvegasā, notiekot uz peldošas salas. Tas joprojām notiks klātienē, bet būs slēgts skatītājiem no malas.

11:45 VTB Vienotā basketbola līga nolēmusi pēc sezonas beigšanas nekronēt čempioni, jo regulārajā sezonā visas komandas nebija aizvadījušas vienādu spēļu skaitu. Pirmo vietu ar atrāvienu ieņēma Daira Bertāna un Jāņa Timmas pārstāvētā Maskavas apgabala "Khimki", kas uzvarēja 18 no 19 spēlēm.

11:07 MLB vadība un spēlētāji vienojušies par rīcības plānu, ja nāksies atcelt visu beisbola sezonu. Nenotiekot mačiem, spēlētāji necīnīsies par algu atgūšanu jeb viņiem netiks maksāts vispār, taču uz visu līgu šobrīd tiks sadalīti 170 miljoni dolāru. Tos beisbolisti saņems arī tad, ja nenotiks neviena spēle. Kopējais MLB algu apjoms šajā sezonā sastādītu četrus miljardus dolāru.

10:04 Nacionālās hokeja līgas kluba Ņujorkas "Rangers" uzbrucējs Raiens Stroms plašākai publikai parādījis, kā trenējas dīkstāves laikā – septiņi metieni tukšos vārtos, lai varētu turpināt spēlēt Call of Duty. Viņu uz zoba pavilcis bijušais komandas biedrs Teilors Hols: "Kad spēlē kopā ar Panarinu, pie nekā cita nav jāstrādā, vai ne?"

9:33 Eiropā koronavīruss vissmagāk skāris Itāliju un Spāniju. 19. februārī Bergamo "Atalanta" un "Valencia" aizvadīja Čempionu līgas spēli, kuru klātienē apmeklēja vairāk nekā 44 tūkstoši līdzjutēju, un Bergamo mērs dueli nosaucis par bioloģisko bumbu. Pirmais saslimšanas gadījums Bergamo tika fiksēts četras dienas vēlāk.

8:30 Cilvēkiem, kuriem sports ikdienā nepieciešams obligāti un par jebkādu cenu, ir labas ziņas – šovakar Baltkrievijā norisināsies gan hokeja, gan futbola mači. Ja Ekstralīgas hokejā sezona ieiet finiša taisnē, Minskas "Yunost" un Soļigorskas "Shakhter" aizvadot finālsērijas pirmo spēli (19:00), tad Augstākajā līgā futbolā tiks aizvadītas divas otrās kārtas spēles (17:00 un 19:00).

8:11 Nacionālās hokeja līgas klubs Kolorado "Avalanche" paziņojis, ka vienam no spēlētājiem bijušas pozitīvas koronavīrusa analīzes. "Spēlētājs kopš pirmo simptomu parādīšanās atrodas pašizolācijā, viņam tagad kļuvis labāk – viņš atgriezies normālajā režīmā. Esam informējuši visus cilvēkus, kuriem bijis tiešs kontakts ar šo spēlētāju," teikts "Avalanche" izplatītajā paziņojumā. Tas ir trešais saslimšanas gadījums starp NHL hokejistiem, pirmie divi bija Otavas "Senators" komandā. Vairākās komandās saslimuši darbinieki.

Iepriekšējo dienu teksta tiešraides

12.marts17. marts22.marts
13. marts18. marts23. marts
14. marts19. marts24. marts
15. marts20. marts25. marts
16. marts21. marts26. marts

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/colorado-avalanc...
https://www.sportsnet.ca/baseball/m...
https://www.espn.com/nfl/story/_/id...
https://www.liverpoolfc.com/news/fi...


, 2020-03-27 08:23, pirms 4 gadiem
KUR IR PANIKAS CĒLĀJI UN ROBEŽU SLĒDZĒJI? KOAMNDĒJUMOS AIZBRAUKOŠU PROM DZINĒJI?
, 2020-03-27 11:10, pirms 4 gadiem
evil11 rakstīja: KUR IR PANIKAS CĒLĀJI UN ROBEŽU SLĒDZĒJI? KOAMNDĒJUMOS AIZBRAUKOŠU PROM DZINĒJI?
Dirsāa līdējiem tagad ar sūdīigi-jāievēro distance
, 2020-03-27 12:21, pirms 4 gadiem
evil11 rakstīja: KUR IR PANIKAS CĒLĀJI UN ROBEŽU SLĒDZĒJI? KOAMNDĒJUMOS AIZBRAUKOŠU PROM DZINĒJI?
A ko Tu gribi teikt, ka viss ir normali? ka ta ir tikai gripa??? kartejais atpalikusais
, 2020-03-27 14:17, pirms 4 gadiem
Nav jābūt psihologam, lai saprastu, ka abi divi pirmo komentāru autori patiesībā ir apmīzušies un aptirsušies no bailēm, bet to visu cenšas slēpt aiz pārspīlētas bravūras.
, 2020-03-27 14:27, pirms 4 gadiem
Sedakova ieraksts instagrama par Himku uzvaru gan tads nedaudz infantils.
Slēpts komentārs: evil11
, 2020-03-27 16:56, pirms 4 gadiem
Vienmēr ir bijuši daudz scenāriji par to, kad un kā izcelsies trešais pasaules karš, taču neviens nespēja iedomāties, ka trešais pasaules karš būs ar koronavīrusu!
, 2020-03-27 17:22, pirms 4 gadiem
ak68 rakstīja: Vienmēr ir bijuši daudz scenāriji par to, kad un kā izcelsies trešais pasaules karš, taču neviens nespēja iedomāties, ka trešais pasaules karš būs ar koronavīrusu!
Nebur drāmu,un nedzen stresā cilvēkus ar vājiem nerviem, jo patreizējā situācija ne tuvu nav tāda, lai to varētu dēvēt par WW3.
Kā būs turpinājumā mums nav lemts šobrīd zināt.
, 2020-03-27 19:00, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Nebur drāmu,un nedzen stresā cilvēkus ar vājiem nerviem, jo patreizējā situācija ne tuvu nav tāda, lai to varētu dēvēt par WW3.
Kā būs turpinājumā mums nav lemts šobrīd zināt.
To jau rakstīju ar zināmu ironiju. Līdz drāmai tur tālu.
, 2020-03-27 19:01, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Nebur drāmu,un nedzen stresā cilvēkus ar vājiem nerviem, jo patreizējā situācija ne tuvu nav tāda, lai to varētu dēvēt par WW3.
Kā būs turpinājumā mums nav lemts šobrīd zināt.
Ja Spānijā diennakts laikā nomiruāsi ap 750 cilvēku, tad to var salīdzināt ar uzlidojumu kara laikā.
, 2020-03-27 19:01, pirms 4 gadiem
Nav ko celt paniku. Tas vīruss ir/būs/bija visiem!!!
, 2020-03-27 19:03, pirms 4 gadiem
Gwen rakstīja: Ja Spānijā diennakts laikā nomiruāsi ap 750 cilvēku, tad to var salīdzināt ar uzlidojumu kara laikā.
Domā ka pagājushogad nemira no elpcelu/ plaushu slimībām?
, 2020-03-27 19:25, pirms 4 gadiem
ak68 rakstīja: Vienmēr ir bijuši daudz scenāriji par to, kad un kā izcelsies trešais pasaules karš, taču neviens nespēja iedomāties, ka trešais pasaules karš būs ar koronavīrusu!
Kāds karš?! Cilvēce ir kapitulējusi vīrusa priekšā jau no pirmās dienas, tagad notiek demokrātijas transformācija diktatūrā un ar likumu cilvēkus iespundē mājās jo katrs ir potenciāls drauds citiem un tas tikai sākums
, 2020-03-27 19:51, pirms 4 gadiem
Narkomāns Jānis rakstīja: Domā ka pagājushogad nemira no elpcelu/ plaushu slimībām?
Vienā dienā? Domāju, ka ne.... Par to jau ir runa. Viena lieta, ja tev slimība paņem tādu skaitu pusgada laikā vai vienā dienā. Starpība ir milzīga!
, 2020-03-27 20:10, pirms 4 gadiem
li tao rakstīja: Kāds karš?! Cilvēce ir kapitulējusi vīrusa priekšā jau no pirmās dienas, tagad notiek demokrātijas transformācija diktatūrā un ar likumu cilvēkus iespundē mājās jo katrs ir potenciāls drauds citiem un tas tikai sākums
Paskatījos ko tad Geits tur ir pareģojis.
Smieklīgi, ka ir cilvēki, kuri pamatojoties uz viena cilvēka prognozēm par iespējamo vīrusa epidēmiju pasaulē, kuri savās sazvērestības teorijās viņu padarījuši gandrīz vai par gaišreģi. Viņš neko neapgalvoja, bet vienkārši prognozēja, ka tāda ir iespējama.
Jo tamlīdzīgu var/varēja prognozēt jebkurš cilvēks, kuram ir gana plašs redzesloks. Ja pajautātu cilvēkiem Āzija par šādas iespējamības esamību, tad viņi pateiktu, ka tāda nevis ir iespējama, bet tādas noteikti būs, jo šajā gadsimtā jau ir piedzīvojuši vismaz 5 epidēmijas kopā ar šo.
Tikai kaut kādi klauni Eiropā un ASV, slēpjoties ar plašāka redzes loka esamību viņiem, tikai tāpēc, ka šajās pasaules daļās jau gadsimtu nav bijušas šādas epidēmijas, no tā visa uztaisījuši sazvērestības teoriju.
Debīliki!
, 2020-03-27 20:15, pirms 4 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Vienā dienā? Domāju, ka ne.... Par to jau ir runa. Viena lieta, ja tev slimība paņem tādu skaitu pusgada laikā vai vienā dienā. Starpība ir milzīga!
Par Itālijas sausajiem cipariem ir jau parādījušās šaubas par to, kas patiesībā aiz tā visa slēpjoties. Un parādījušies jautājumi cik Itālijā ikdienā nomira cilvēki pirms šīs pandēmijas.
Neviens nešaubās, ka mirušo tiešām ir ļoti daudz, bet pieļauj, ka notiek mahinācijas ar cipariem. Varbūt ka vēlāk, vai kaut kad nākotnē, uzzināsim kaut ko vairāk.
, 2020-03-27 21:39, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Paskatījos ko tad Geits tur ir pareģojis.
Smieklīgi, ka ir cilvēki, kuri pamatojoties uz viena cilvēka prognozēm par iespējamo vīrusa epidēmiju pasaulē, kuri savās sazvērestības teorijās viņu padarījuši gandrīz vai par gaišreģi. Viņš neko neapgalvoja, bet vienkārši prognozēja, ka tāda ir iespējama.
Jo tamlīdzīgu var/varēja prognozēt jebkurš cilvēks, kuram ir gana plašs redzesloks. Ja pajautātu cilvēkiem Āzija par šādas iespējamības esamību, tad viņi pateiktu, ka tāda nevis ir iespējama, bet tādas noteikti būs, jo šajā gadsimtā jau ir piedzīvojuši vismaz 5 epidēmijas kopā ar šo.
Tikai kaut kādi klauni Eiropā un ASV, slēpjoties ar plašāka redzes loka esamību viņiem, tikai tāpēc, ka šajās pasaules daļās jau gadsimtu nav bijušas šādas epidēmijas, no tā visa uztaisījuši sazvērestības teoriju.
Debīliki!
Es tev to video ieteicu pēc tam kad Tu apgalvoji, ka ko tādu ( koronavīrusu) neviens nespēja paredzēt! Video viņš stàsta to,ka VISTICAMĀK ( most likely) nākotnes lielākā katastrofa izskatās nevis kā pasaules karš, bet gan kā vīruss ar diezgan precīzu piebildi par ekonomiskām sekām. Protams, ka viņš visu zinàja, večuk. Bills ir daļa no pasaules 1% kuriem pieder 50% visas pasaules bagātības, tie veči ir pasaules īstie saimnieki un viņi jau sen regulē vibrācijas visā pasaulē.
, 2020-03-27 21:45, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Par Itālijas sausajiem cipariem ir jau parādījušās šaubas par to, kas patiesībā aiz tā visa slēpjoties. Un parādījušies jautājumi cik Itālijā ikdienā nomira cilvēki pirms šīs pandēmijas.
Neviens nešaubās, ka mirušo tiešām ir ļoti daudz, bet pieļauj, ka notiek mahinācijas ar cipariem. Varbūt ka vēlāk, vai kaut kad nākotnē, uzzināsim kaut ko vairāk.
Statistika ir tikai cipari ar kuriem var ļoti viegli manipulēt (Ričards Brensons)
Iespējams, ka visur šie skaitļi tiek sagrozīti, lai vells izskatītos melnāks.
, 2020-03-27 21:51, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Par Itālijas sausajiem cipariem ir jau parādījušās šaubas par to, kas patiesībā aiz tā visa slēpjoties. Un parādījušies jautājumi cik Itālijā ikdienā nomira cilvēki pirms šīs pandēmijas.
Neviens nešaubās, ka mirušo tiešām ir ļoti daudz, bet pieļauj, ka notiek mahinācijas ar cipariem. Varbūt ka vēlāk, vai kaut kad nākotnē, uzzināsim kaut ko vairāk.
Ir zināms, ka mirušo skaits ievērojami pārsniedz ierastos rādītājus.
, 2020-03-27 21:52, pirms 4 gadiem
li tao rakstīja: Statistika ir tikai cipari ar kuriem var ļoti viegli manipulēt (Ričards Brensons)
Iespējams, ka visur šie skaitļi tiek sagrozīti, lai vells izskatītos melnāks.
No otras puses, ir kārdinājums muldēt, ka cipari "ir sagrozīti"... Kas sagroza "visur" šos skaitļus, un kāpēc? Man liekas, ka tās ir tukšas pļāpas.
, 2020-03-27 21:53, pirms 4 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Vienā dienā? Domāju, ka ne.... Par to jau ir runa. Viena lieta, ja tev slimība paņem tādu skaitu pusgada laikā vai vienā dienā. Starpība ir milzīga!
No elpvadu slimībām itālijā katru gadu mirst ap 70 tk cilveku
, 2020-03-27 21:55, pirms 4 gadiem
Narkomāns Jānis rakstīja: No elpvadu slimībām itālijā katru gadu mirst ap 70 tk cilveku
Viegli aprēķināt, ka ja dienā no šī vīrusa mirst tuvu 1000 cilvēkiem, tad šādu ciparu pāris mēnešos sasniegtu... Jūti starpību? Starp veselu gadu un diviem mēnešiem? Mirstība ir augusi nenormāli. Un vēl pasaki, ka tas viss ir pārspīlējums.
, 2020-03-27 21:55, pirms 4 gadiem
Pat ja šajā sarunā ir tik daudzi āksti,kas nav gatavi klausīt zinātniekiem un ārstiem, tad jau laikam jāsaka, ka šī slimība bija nenovēršama
, 2020-03-27 21:58, pirms 4 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Viegli aprēķināt, ka ja dienā no šī vīrusa mirst tuvu 1000 cilvēkiem, tad šādu ciparu pāris mēnešos sasniegtu... Jūti starpību? Starp veselu gadu un diviem mēnešiem? Mirstība ir augusi nenormāli. Un vēl pasaki, ka tas viss ir pārspīlējums.
Kuru dienu bija 1000??? Sodien varbūt tuvu, bet parsvarā 3-4 simti. + sezona gripai. Protams cipari ir satraucoshi, bet ...
, 2020-03-27 22:00, pirms 4 gadiem
sapnis rakstīja: Pat ja šajā sarunā ir tik daudzi āksti,kas nav gatavi klausīt zinātniekiem un ārstiem, tad jau laikam jāsaka, ka šī slimība bija nenovēršama
Visvairāk patīk idiņi, kuri uzskata, ka vīruss radīts laboratorijā... Pietiek paklausīties, ko saka speci - tādu vīrusu radīt mūsdienu zinātnei ir ĀRKĀRTĪGI grūti, praktiski neiespējami. Pēc tam pievienojam punktu, ka tas ir nejēgā grūti iegrožojams, līdz ar to neder, kā ierocis, jo viegli pavēršas pret ļaundariem (vai reptiļmasoniem, sauc kā gribi). Nomiruši jau ir arī ļoti bagāti veci onkuļi. Tur jau tā lieta, ka mūs zinātne un ārsti glābj un glābs, nevis pesteļotāji, dīvānu eksperti, vai popi.
, 2020-03-27 22:04, pirms 4 gadiem
Narkomāns Jānis rakstīja: Kuru dienu bija 1000??? Sodien varbūt tuvu, bet parsvarā 3-4 simti. + sezona gripai. Protams cipari ir satraucoshi, bet ...
Tūlīt aizies virs 1000, jau 900+ sasniegts. Līkne uz augšu. Cipari ir ļoti, ļoti satraucoši, tieši dēļ tā, ka medicīnas sistēma uzkaras. Tūkstošiem un tūkstošiem ļaužu palikuši bez saviem vecākiem un radiem nejēgā īsā laikā. Tas ir šoks. Par pat ekonomiku klusēju. Kopš Otrā pasaules kara nekā tāda lielā daļā Eiropas nav bijis.
, 2020-03-27 22:08, pirms 4 gadiem
Tā brutālāk formulējot - šoku cilvēkos rada liela līķu kaudze maksimāli īsā laikā.
, 2020-03-27 22:08, pirms 4 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: No otras puses, ir kārdinājums muldēt, ka cipari "ir sagrozīti"... Kas sagroza "visur" šos skaitļus, un kāpēc? Man liekas, ka tās ir tukšas pļāpas.
Katrā valstī atšķiras testēšana, domāju ietekmē arī ko ieraksta par nāves cēloni, uz Covid vai citu paralēlo slimību. Nav nekādas konsekvences Eiropā un pasaulē šjā ziņā. Arī pie tiem kas izārstēti ciparos ir dīvainības, ok sākās dažādos laikos, es Eiropas ietvaros.
, 2020-03-27 22:09, pirms 4 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Tūlīt aizies virs 1000, jau 900+ sasniegts. Līkne uz augšu. Cipari ir ļoti, ļoti satraucoši, tieši dēļ tā, ka medicīnas sistēma uzkaras. Tūkstošiem un tūkstošiem ļaužu palikuši bez saviem vecākiem un radiem nejēgā īsā laikā. Tas ir šoks. Par pat ekonomiku klusēju. Kopš Otrā pasaules kara nekā tāda lielā daļā Eiropas nav bijis.
Redzi, tā ir nedaudz indigāka gripa. Mirstība paaugstināta, jo nevar sniegt savlaicīgu palīdzību vai nevar to sniegt vispār!
, 2020-03-27 22:09, pirms 4 gadiem
Narkomāns Jānis rakstīja: Kuru dienu bija 1000??? Sodien varbūt tuvu, bet parsvarā 3-4 simti. + sezona gripai. Protams cipari ir satraucoshi, bet ...
vismaz nedēļu ir kā minimums 700+ dienā, ja ne visas divas.
, 2020-03-27 22:10, pirms 4 gadiem
Narkomāns Jānis rakstīja: Redzi, tā ir nedaudz indigāka gripa. Mirstība paaugstināta, jo nevar sniegt savlaicīgu palīdzību vai nevar to sniegt vispār!
Nevis "nedaudz", bet diezgan ievērojami!
, 2020-03-27 22:11, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: Katrā valstī atšķiras testēšana, domāju ietekmē arī ko ieraksta par nāves cēloni, uz Covid vai citu paralēlo slimību. Nav nekādas konsekvences Eiropā un pasaulē šjā ziņā. Arī pie tiem kas izārstēti ciparos ir dīvainības, ok sākās dažādos laikos, es Eiropas ietvaros.
Redz, šim kadram liekas, ka cipari tiek mērķtiecīgi viltoti, ar noteiktu mērķi. Kāds ir tas mērķis?
, 2020-03-27 22:11, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: vismaz nedēļu ir kā minimums 700+ dienā, ja ne visas divas.
Nevaru vairs atrast statistikas datus par elpcelu slimībām ES. Dazus gadus atpakal. Cipari arī bija briesmīgi
, 2020-03-27 22:12, pirms 4 gadiem
Bet Āzijā viss čill, tur tak dzīvo 5 miljardi
, 2020-03-27 22:15, pirms 4 gadiem
nicks rakstīja: Bet Āzijā viss čill, tur tak dzīvo 5 miljardi
Protams ka čill, jo viniem poh.. ja nosprāgst kadi daži tūkstoši
Pīdžejs Paipss aizsardzībā pret Renāru Birkānu. Foto: Dāvis Lejasmeiers
21

Viesspēlētāji nogremdē Ausēja centienus, Paipsa 25 punkti dod Vefiņam bronzu

"Pafbet" Latvijas - Igaunijas apvienotās līgas bronzas spēlē Latvijas klasikā pie nebūt ne viegla panākuma tika "VEF Rīga" basketbolisti, kuri ar 84:76 spēja noturēt aiz sevis "Ventspils" vienību. Rīdziniekiem 25 punktus guva Pīdžejs Paipss.
Roberts Freimanis. Foto: Ģirts Gertsons
4

"Liepāja" iekarst no tālienes un panāk izšķirošo ceturtdaļfināla spēli

"Pafbet" Latvijas basketbola līgas ceturtdaļfinālā starp "Liepāju" un "Ogri" būs nepieciešama piektā spēle, kura pirmdien norisināsies "Ogrē". Pirmajā puslaikā, saberot grozā 11 no kopumā 15 iemestajiem tālmetieniem, "Liepāja" uzvarēja ar 99:73, tādējādi izlīdzinot sērijas rezultātu 2-2.
Francis Lācis un Zigmārs Raimo (no kreisās). Foto: Rīgas Zeļļi
14

3x3 izlasē spēlējošie Lācis un Raimo šajā sezonā ''Zeļļos'' neatgriezīsies

Portālam ''Sportacentrs.com'' zināms, ka Rīgas ''Zeļļi'' atlikušo sezonu aizvadīs tādā sastāvā, kādā iesākuši Latvijas Basketbola līgas izslēgšanas mačus. Lai arī 3x3 basketbola izlase jau ir nodrošinājusi vietu Parīzes olimpiskajās spēlēs, nedz Franča Lāča, nedz Zigmāra Raimo atgriešanās komandā šajā sezonā netiek sagaidīta.