Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Ilgausks atsāk treniņus

Ilgausks atsāk treniņus
Židrūns Ilagausks (no kreisās)
Foto: AFP

117 : 110

Cavaliers - Kings

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Klīvlendas ''Cavaliers'' lietuviešu centrs Židrūns Ilgausks atsācis treniņus pēc aptuveni mēnesi ilgas nespēlēšanas potītes savainojuma dēļ.

Ilgausks potītes savainojumu guva 10.decembra mačā pret Filadelfijas ''76ers''. Pēc pāris nedēļām viņš gan atgriezās laukumā, taču juta sāpes. Atklājās, ka lietuvieša potītei ir neliels lūzums. Ilgausks nav spēlējis kopš 30.decembra, taču pagājušās nedēļas beigās kļuva zināms, ka centrs pavisam drīz varēs atsākt treniņus.

Vakar Ilgausks aizvadīja pirmo treniņu, kurā veica ātro uzbrukumu, aizsardzības un metienu vingrinājumus. ''Cavs'' pamatcentrs cer spēlēt jau šoceturtdien, kad Klīvlendas klubam paredzēta smaga spēle pret vienu no austrumu vadošajām komandām Orlando ''Magic'' ar līgas labāko centru Dvaitu Hovardu priekšgalā.

Ilgausks šosezon vidēji spēlē guvis 13,8 punktus un ieguvis 7,1 atlēkušo bumbu.

Izmantotie resursi:
nba.com


, 2009-01-27 12:10, pirms 15 gadiem
Lai veicas !
, 2009-01-27 13:25, pirms 15 gadiem
cerams,ka līdz spēlei ar Lakers būs kārtībā,citādi grūti būs zem groza..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-27 14:42, pirms 15 gadiem
Ilgausks? IlgauskAS! autor saņēmies
, 2009-01-27 16:37, pirms 15 gadiem
monstrs rakstīja: labi, ka zem bildes aiz Ilgauska vārda iekavās ir ierakstīts "no kreisās", savādāk visi domātu, ka Ilgausks ir tas nēģeris
mja, es ar kādu laiciņu biju absolūtā neziņā, līdz izlasīju, ka Židrūns ir tas pa kreisi...
Kristaps Porziņģis. Foto: EPA/Scanpix
6

Bostona pēc negaidītā zaudējuma izceļ Maiami aizsargu fizisko spēli pret Porziņģi

Nacionālās basketbola asociācijas regulārās sezonas uzvarētāja Bostonas "Celtics" pirmās kārtas pirmajā spēlē pret Maiami "Heat" dominēja, būdama vadībā arī ar 34 punktiem un uzvarēdama ar 114:94, tomēr otrajā mačā negaidīti piekāpās ar 101:110 un zaudēja mājas priekšrocību.
Anna Liepiņa 2024. gada 11. aprīlī. Foto: Margarita Vigule

Bronzas intriga turpinās Daugavpilī: vai Liepāja mājās brauks ar kausu?

Ceturtdien, 25. aprīlī, turpināsies Latvijas Sieviešu basketbola līgas izslēgšanas spēles. Daugavpils Universitāte plkst. 18:00 uzņems Liepāju, kura bronzas sērijā līdz divām uzvarām atrodas vadībā ar 1-0. Tiešraidi skaties rakstā.
Gregs Vitingtons. Foto: Mikus Kļaviņš/VEF Rīga
29

Duelēšanos LBL pusfināla stadijā uzsāks čempione VEF un pārsteidzošā "Liepāja"

"Pafbet" Latvijas Basketbola līgas pusfināla kārta šovakar iesāksies ar spēli "Rimi" Olimpiskajā centrā, kur pulksten 19:00 sāksies sērija līdz tīrs uzvarām starp aktuālo valsts čempionvienību "VEF Rīga" un nedaudz pārsteidzoši pusfinālu sasniegušo "Liepāju". Spēles tiešraidi demonstrēs kanāls TV4.