Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Ukrainas klubs atlaiž bijušo VEF leģionāru par kautiņu naktsklubā

Rolands Eliņš

Ukrainas klubs atlaiž bijušo VEF leģionāru par kautiņu naktsklubā
Beidens Džeksens. Foto: Māris Greidāns

Ukrainas basketbola klubs "Odessa" apstiprinājis, ka no sastāva atbrīvojis divus ASV spēlētājus – Drū Brendonu un Beidenu Džeksenu, kurš pirms gada spēlēja "VEF Rīga" sastāvā.

30 gadus vecais Beidens Džeksens pārstāvēja "VEF Rīga" 2018./19. gada sezonā, kļūstot par Latvijas čempionu. Pēc tam viņš spēlēja "Samara" komandā Krievijas pēc spēka otrajā līgā, bet šoruden bija Ukrainas kluba "Odessa" sastāvā.

Kā ziņo klubs, Džeksens un Drū Brendons atbrīvoti no komandas, jo nedēļas nogalē kādā Odesas naktsklubā iesaistījās kautiņā. Tā rezultātā fiziski cieta cits ASV pilsonis, gūstot nopietnas traumas.

Odesas klubs norāda, ka ar šādu rīcību Džeksens un Brendons ne tikai pārkāpuši līguma nosacījumus, bet arī ignorējuši Ukrainas Basketbola federācijas noteikumus par Covid-19 izplatības ierobežošanu.

Jāpiemin, ka Džeksens nevienu oficiālu maču Odesas kluba sastāvā tā arī neaizvadīja, jo septembra beigās pārbaudes mačā guva traumu – žokļa lūzumu. Šīs traumas dēļ viņš oktobrī spēlēt nevarēja.

Izmantotie resursi:
https://fbu.ua/news/odesa-rozirvala...

     [+] [-]

, 2020-10-27 09:19, pirms 3 gadiem
Eliņ! Lūdzu saņemies, Džeksens par Latvijas čempionu nekļuva, jo sezonu VEF sastāvā nepabeidza! SC žurnālistu līmenis!!