Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Timma uz NBA, Šmits Barca, Strēlnieks Fener - baumas

Timma esot noliedzies, ka parakstīts jebkāds līgums uz nākamo sezonu, t.sk., ar Baskonia. Esot piedāvājumi (-i!) no NBA, gan tiek minēta Barcelona/Baskonia/Real, tā kā jāgaida sezonas beigas.Izplatās arī baumas par citiem LV kadriem.

Rolands Šmits aizlidojis uz LA, kur gatavosies pirmsdrafta treniņiem Wasserman aģentūras paspārnē (Anthony Davis, Westbrook). Līdzīgi kā Timma, Šmits jau sezonas gaitā tika apvīts ar baumām par rambāšanu Eirolīgā nākamgad, un tiek minēts kā Barcelona potenciālais jaunieguvums.

Viena no lielākajām fantastikām, kuru nācies dzirdēt saistās ar spekulācijām par Strēlnieka turpmākajām gaitām. Nu, ja Janka tiks līdz Fenerbahce, tad LV basī varēs pasludināt Zelta laikmeta iestāšanos.

Pagaidām gan visiem sekmes cīņās par čempionu tituliem, kas vēl cīnās, un veiksmi visiem drafta kandidātiem.

Vienlaikus LV izlasei nopietni jādomā par 2. sastāvu un kkādiem treniņiem, jo ja Eirolīga neatbrīvos spēlētājus uz kvalifikācijas mačiem sezonas gaitā, kāds vispār tur būs sastāvs!

     [+] [-]

, 2017-05-26 19:38, pirms 7 gadiem
Kur tu tas "baumas" izvilki?