Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Noslēgusies D-Līgas sezona

Noslēgusies D-Līgas sezona
Sonijs Vīmss
Foto: AP

Ar Kolorādo "14ers" kluba triumfu finālsērijā pār Jūtas "Flash" noslēgusies Nacionālās Basketbola Asociācijas Attīstības līgas jeb D-Līgas sezona.

Kā jau ierasts, arī šogad NBA Attīstības līgas finālsērija ritēja līdz divām uzvarām. Pirmā spēlē noslēdzās pagarinājumā, kur Kolorādo "14ers" ar 136:131 pārspēja Jūtas "Flash". Otrajā mačā atkārtotu panākumu guva "14ers" basketbolisti, uzvarot ar 123:104. "14ers" sastāvā rezultatīvākais ar 25 punktiem bija uzbrucējs Sonijs Vīmss, kurš ir nosūtīts no Denveras "Nuggets".

"Ir patīkami uzvarēt NBA D-Līgas čempionātā," izteicies Billijs Tomass, kurš pēdējā spēlē guva 14 punktus. "Šī uzvara parādīja cik smagi esam strādājuši visas sezonas garumā. Uzvara bija lieliska kulminācija visai sezonai." Kolorādo klubam bija vislabākā bilance regulārajā sezonā ar izcīnītam 34 uzvarām un piedzīvotiem 16 zaudējumiem, tāpēc uzvara D-Līgā nav nekāds dižais pārsteigums.

Aizvadītajā sezonā no D-Līgas uz NBA tika izsaukti 18 spēlētāji, kas ir atkārtots rekords.Gaidāms, ka nākamsezon D-Līga turpināsies paplašināties, jo tai pievienosies pāris jaunas komandas.

Izmantotie resursi:
d-league.com